Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Čarape za vene

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Čarape za vene

Sad sam 16+3 i primjećujem da mi kapilare podosta pucaju, a u zadnje vrijeme imam i dosta neugodne grčeve i bolove u listovima. Neke forumašice se kunu u čarape za vene kao lijek za navedene probleme pa me zanima postoje li nekakve 'ljetne' carape za vene? Ili bas moraju biti 70 dena-a i do struka? Mozda postoje nekakve natkoljenice za vene, tako nesto? :?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne znam za čarape za vene, ali meni je za vene pomogla Hepan krema (ima u slobodnoj prodaji), a za grčeve pojačaj unos magnezija.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: Čarape za vene

bok imaju ti dokoljenke i carapre od 40 dena ja sam koristila carape i nisu mi nesto pomogle al mojoj kumi su super ja sam pocela mazati s venotrex gelom i pomoglo je al ja puno ne setam pa ne ocekujem cudo u poboljsanju

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su definitivno pomogle... tvoj "peh" je kaj si trudna u toplo vrijeme :/

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da, nezgodno, a bas mi to tesko pada jer sam navikla na hodanje i aktivnost, a sad sam k'o neki invalid, popnem se na 3. kat, a noge k'o da sam istrcala njujorski maraton. A jos me ceka 2 mjeseca hodcascenja na posao i nogu koje vise ispod uredskog stola.
    Doduse, dogurala sam si neku kutijetinu ispod stola pa drzim noge na njoj, iako ni to nije bas udobno.
    Hvala na info o dokoljenkama i carapama - bit cu k'o neki njemacki turist na Jadranu: sandale i fino carapice od 40 dena

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

[a SAMO DRZI NOGE NA POVISENOM JA SAM TE CARAPE NOSILA U POCETKU TRUDNOCE U 10 MJ. AL ISKRENO ZULJALE SU ME NISAM NAVIKLA NOSITI IH POCELA SAM S GELOM I SAD JE OK ALI DOKTOR KAZE DA JE DOBRO TO KAJ PIJEM 500 MG MAGNEZIJA NA DAN OD POCETKA,A IZDRZAT CEMO TO MALO A VALJDA POSLJE NEBU IH VISE JER BUM POLUDILA U DUGIM HLACAMA

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

meni čarape nisu pomogle, ali hepan gel + zavoj da

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Javljam da sam rijesila problem magnezijem i Veneforte gelom! I kutijom ispod radnog stola...:D

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

SUPAC sam noge u zrak vjezbaj i doma ih drzat u zraku HE HE bude ti bolje cim se mazes i pijes mg

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

koristila sam dr. theiss gel za vene, nosila prvo čarape za vene za trudnice, pa kad je zatoplilo samostojeće za vene - ne baš non stop (bila ljetna trudnica!) i dosta hodala; rezultat - pokoja puknuta kapilara, vene se nisu proširile!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kupila dokoljenke za vene u Mulleru u City Centru...15kn i odlične su! Napokon su mi se vratile moje perajice a ne one buhtle od ranije..

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno vjezbe za vene u trudnoci

postoje dvije odlicne yoga-vjezbe za vene, nasla sam dvije slikice na net-u s time da su s neke njemacke stranice....

prva: http://www.vinoddulalyogainstitut.de/asana12.htm
    ovdje bi preporucila da se sjedne na neku debelu knjigu (enciklopedia ) i ne na pod ili na stopala.

druga: http://www.vinoddulalyogainstitut.de/asana13.htm
    i ovdje guza ostaje na enciklopediji, a ledja na dva debela jastuka!!

Meni ovo pomaze fenomenalno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •