Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: koliko pijete tekucine?

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

iliti deva (kamila je interna šala) - zaboravljeni edit u gornjem postu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bar netko pije ko kamila tak mi je vruce da sam si malo klimu ukljucila a popila vec 3 l vode a to nije kraj dok neidem spat jos cu toliko. ak nadjem lubenice i trsnje pojest cu ih i za vas onak u slast

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pijem ko luda stalno žeđam... a tek je start...
    najbolje da se prištekam na wc školjku i Jana u ruci

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

.. ja sam svakih 5 min na wc-u taman popijem i odmah pisanje okupam se 5 put na dan i dok se kupam moram naravno piskit

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pitanje: je li velika žeđ normalna u trudnoći? i osjećaj suhih usta? zadnjih par dana sam žedna čudo jedno.
    znam da to može biti znak gestacijskog dijabetesa, a jel može biti i normalno?

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ovisno i što se jede ak jedes slaniju hranu više si žedna.Ja sam isto jako žedna posebno navećer al ja jedem i špekeca pa vjerojatno od njega jer dr kaze da šećer u urinu mi je normalan.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo ja bas popila pola litre mineralne u 5 minuta. Usta su mi stalno suha, vode pijem nenormalno puno, cim dodem doma od negdje ili kod nekog u goste prvo trazim vode!
    Prije trudnoce sam se silila da popijem bar 5 casa dnevno. Provjerila sam secer i sve je ok. Metabolizam mi se ubrzao, pretpostavljam od vode, tako da sam dosad dobila samo 2 kg a stvarno jedem i nimalo se ne suzdrzavam a sad sam 22. tj.

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja pijem 3-4 litre vode dnevno.. ali sam tako pila i prije trudnoće.... mogla bi i više, ali me strah da ne bi loše utjecalo bilo na djete bilo na mene.... prevelika količina vode.....

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ima dana kada popijem po 3 litre vode,i 1 litru po noći,a ima dana kad jedva 2dcl cijeli dan. ali u zadnje vrijeme jako puno pijem.i to HLADNE, pa cak i led znam staviti.više mi je neugodno pitat hladnu vodu kad sam kod nekog i led. ali trudnica sam, pa mi ispune želju.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

inace pijem jako puno tekucine, a u T pogotovo...caja sam popila na hektolire, i vode, sokova...stalno sam zedna...nemam secer, niti ista...sve pretrage o.k., ali jednostavno uvijek sam uzimala dosta tekucine i i znojim se dosta tako da to sve ide lijepo van...jedino sto sam u zadnje vrijeme primjetila je to da mi sok bistri od jabuke ne odgovara a bas ga volim...10 min nakon case soka grcevi i trk na wc ciscenje ...

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

2-2,5 litre. ugl vodu još nisam našla neki sok da mi utaži žeđ-osim djetetovog od jabuka.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •