-
iliti deva (kamila je interna šala) - zaboravljeni edit u gornjem postu
-
bar netko pije ko kamila tak mi je vruce da sam si malo klimu ukljucila a popila vec 3 l vode a to nije kraj dok neidem spat jos cu toliko. ak nadjem lubenice i trsnje pojest cu ih i za vas onak u slast
-
pijem ko luda stalno žeđam... a tek je start...
najbolje da se prištekam na wc školjku i Jana u ruci
-
.. ja sam svakih 5 min na wc-u taman popijem i odmah pisanje okupam se 5 put na dan i dok se kupam moram naravno piskit
-
pitanje: je li velika žeđ normalna u trudnoći? i osjećaj suhih usta? zadnjih par dana sam žedna čudo jedno.
znam da to može biti znak gestacijskog dijabetesa, a jel može biti i normalno?
-
Ovisno i što se jede ak jedes slaniju hranu više si žedna.Ja sam isto jako žedna posebno navećer al ja jedem i špekeca pa vjerojatno od njega jer dr kaze da šećer u urinu mi je normalan.
-
Evo ja bas popila pola litre mineralne u 5 minuta. Usta su mi stalno suha, vode pijem nenormalno puno, cim dodem doma od negdje ili kod nekog u goste prvo trazim vode!
Prije trudnoce sam se silila da popijem bar 5 casa dnevno. Provjerila sam secer i sve je ok. Metabolizam mi se ubrzao, pretpostavljam od vode, tako da sam dosad dobila samo 2 kg a stvarno jedem i nimalo se ne suzdrzavam a sad sam 22. tj.
-
ja pijem 3-4 litre vode dnevno.. ali sam tako pila i prije trudnoće.... mogla bi i više, ali me strah da ne bi loše utjecalo bilo na djete bilo na mene.... prevelika količina vode.....
-
-
inace pijem jako puno tekucine, a u T pogotovo...caja sam popila na hektolire, i vode, sokova...stalno sam zedna...nemam secer, niti ista...sve pretrage o.k., ali jednostavno uvijek sam uzimala dosta tekucine i i znojim se dosta tako da to sve ide lijepo van...jedino sto sam u zadnje vrijeme primjetila je to da mi sok bistri od jabuke ne odgovara a bas ga volim...10 min nakon case soka grcevi i trk na wc ciscenje
...
-
2-2,5 litre. ugl vodu još nisam našla neki sok da mi utaži žeđ-osim djetetovog od jabuka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma