Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: kako hraniti bebu?????

Početno kako hraniti bebu?????

doktor mi je savjetovao da bebu hranimo 3 puta dnevno rižolinom+ voče povrče meso sve skupa 5 obroka.zanima me mišljenje drugih mama buduči da sam ovdije vidjela da večina ljudi drugačije hrani dijecu a i meni se to ne čini najbolje da pače čini mi se dosta staromodno s obzirom na današnje mogučnosti.....koristimo (kršitelj koda)ove rižine pahuljice i molim savjet šta bi još bilo dobro....hvala...
    p.s. beba ima 8 i po mijeseci

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

rižolino ti je bezveze, bolje je obična riža sa povrčem

moja mala je sa 8 mj bila na dva obroka , riža/palenta+ povrče i voćna kaša

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj irisst prvotno napisa
    buduči da sam ovdije vidjela da večina ljudi drugačije hrani dijecu a i meni se to ne čini najbolje da pače čini mi se dosta staromodno s obzirom na današnje mogučnosti....
    to sto danas postoji puno mogucnosti ne znaci da ih trebas sve iskoristit i da su one i najbolje mogucnosti. mi smo roditelji i svatko od nas bira ono sto misli da je najbolje za njegovo dijete, birajuci izmedju mnostva mogucnosti. mene nitko ne moze uvjerit da je kupljena kasica bolja od naribane prirodne jabuke.

zanima me mišljenje drugih mama
    tu imas tablicu dohrane i kako se koja namirnica uvodi po redu. ne mroas se nje pridrzavat, ima i drugih tablica koliko zelis no mozda ti pomogne.

a ovdje se razmjenjuju isustva. malo prosvrljaj po forumu sigurno ces naci jos zanimljivih stvari.

doktor mi je savjetovao da bebu hranimo 3 puta dnevno rižolinom+ voče povrče meso sve skupa 5 obroka. p.s. beba ima 8 i po mijeseci
    moj zabac ima skoro 8 mjeseci i ima 1 obrok.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ne znam, svatko radi ono što misli da je najbolje.
    Meni 5 obroka za tako malu bebu sad nekako zvuči puno.
    Moje je tad imala možda 2, nekad 3 obroka :/

Probaj više s voćem, povrćem. Kad se sad navuče na keksolino i rižolino, teško da će htjeti nešto drugo.

Mlijeko je osnovna namirnica u prvoj godini, sve ostalo je DOhrana.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Re: kako hraniti bebu?????

Citiraj irisst prvotno napisa
    doktor mi je savjetovao da bebu hranimo 3 puta dnevno rižolinom+ voče povrče meso sve skupa 5 obroka.zanima me mišljenje drugih mama buduči da sam ovdije vidjela da večina ljudi drugačije hrani dijecu a i meni se to ne čini najbolje da pače čini mi se dosta staromodno s obzirom na današnje mogučnosti.....koristimo (kršitelj koda)ove rižine pahuljice i molim savjet šta bi još bilo dobro....hvala...
    p.s. beba ima 8 i po mijeseci
    Irisst dobrodošla na forum. Zhabica ti je stavila linkove na kojima možeš pronaći informacije koje te zanimaju. Ovaj topic zaključavam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •