Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: Menstruacija nakon stimuliranog postupka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure moje ja sam tako zbunjena. Ovaj mjesec pauziramo od postupaka i čekamo mengu da krenemo u novi postupak u Ljubljani. I sad, 18dc krenulo dolje neko brljavljenje, kao malo crvenog sluzavog, pa neka žilica, na dnevnim ulošcima stalno kao neki spotting. I tako trajalo do danas, 21dc i više ništa. Nemam pojma što je to bilo (baš sam dobila nove nalaze briseva, sve super), za mengu je ionako jako prerano. 18dc mi je jedini dan bio pozitivan onaj ovulacijski test, trakica.

I da, krenula sam s utrogestanima od 15dc, po naputku dr. jer tko zna kada bi bez njih došla menga (to obično radimo tako da ih stavljam 10 dana, a onda prestanem i menga dođe kroz nekoliko dana).

Ubija me to polu-krvarenje, spotting, jer ne želim propustiti pravu mengu jer kad ona dođe kreće taj toliko željeni postupak.

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    18dc krenulo dolje neko brljavljenje, kao malo crvenog sluzavog, pa neka žilica, na dnevnim ulošcima stalno kao neki spotting. I tako trajalo do danas, 21dc i više ništa. 18dc mi je jedini dan bio pozitivan onaj ovulacijski test, trakica.
    I da, krenula sam s utrogestanima od 15dc
    ako ti je stvarno 18dc bila pozitivna ovulacijska trakica, moguce da je ipak (unatoc utrogestanima) doslo do kasnije ovulacije. spotting moze biti i lagano ovulacijsko krvarenje i ne bi trebalo biti zabrinjavajuce, pogotovo ako je prestalo.
    ako nije bilo ovulacije, M bi valjda trebala dobiti redovno nakon utrogestana; ako je pak bila ovulacija, moguce da ce ti "kasniti" M u odnosu na utrogestan, tj. dok ti ne zavrsi cijela lutealna faza.
    ako ti se spotting nastavi i dalje unatoc utrogestanima... ne znam, uzv?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •