-
curke, vidim da ima svakakvih ciklusa nakon stimulacije. ja sam imala stimulirani icsi u 11. mjesecu. Nije uspjelo i dobila sam mengu normalno 26 dan ciklusa (što je kod mene uobičajeno) i trajala je nešto duže. Zatim sam u 12. mjesecu prokrvarila na 20. dan ciklusa (jako slabo) i to je trajalo 2-3 dana. Nakon toga je prava menga došla 30. dan ciklusa uz jake bolove. moram napomenuti da me od 20. dana ciklusa do tog 30. dana stalno po malo bolio trbuh. Otišla sam ginekologu zbog dostrukog krvarenja, ali on je rekao da je sve ok i da ne vidi razlog da bi se to ponovilo. No, mene je i dalje tu i tamo znao boljeti trbuh, iako je menga otišla... trudimo se na bebi prirodnim putem jer čekamo idući icsi. Ni u prvom mjesecu nema uspjeha (očito) jer sam sad prokrvarila na 19. dan i to slabo krvarenje još traje (danas mi je 23. dan ciklusa). ne znam hoće li opet stati pa se pojaviti prava menga ili kaj... trbuh me naravno boli, ali ne jako. jel neka od vas imala sličnih iskustava? ne znam jel me treba biti strah da se nešto grdo poremetilo, ili su takvi nenormalni ciklusi posljedica stimulacije?? grrrrr!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma