Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: Menstruacija nakon stimuliranog postupka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

doista, mare41, m.došla bez ikakvih znakova, samo odjednom krenula. ali ne znam zašto je prilično slaba?? manje nego i inače i danas poslijepodne je već slabija nego jučer kada je krenula?? a boli me puno više nego inače

inana, kako je bilo na današnjem uzv?
    zanima me jer i ja sam bila (2.d.c.): lijevi jajnik čist, na desnom cista 22mm, ALI endometrij 5,4 mm pa me dr. pitao jesam li sigurna da imam m.?? ja znam da krvarim čistu krv, s nešto malo ugrušaka...??
    uglavnom, koliki je tvoj endometrij? koliki bi trebao biti na 2.d.c.??

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    doista, mare41, m.došla bez ikakvih znakova, samo odjednom krenula. ali ne znam zašto je prilično slaba?? manje nego i inače i danas poslijepodne je već slabija nego jučer kada je krenula?? a boli me puno više nego inače

inana, kako je bilo na današnjem uzv?
    zanima me jer i ja sam bila (2.d.c.): lijevi jajnik čist, na desnom cista 22mm, ALI endometrij 5,4 mm pa me dr. pitao jesam li sigurna da imam m.?? ja znam da krvarim čistu krv, s nešto malo ugrušaka...??
    uglavnom, koliki je tvoj endometrij? koliki bi trebao biti na 2.d.c.??
    nemam pojima koliko na 2 dc jer nikad nisam bila tak rano, hvala Bogu, nemrem si zamislit horora, ali 15 dc mi bude između 7 i 10... pa sad ti znaj...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •