Ako je beta negativna onda nema trudnoće i doći će ti menga, tu je kraj priče, neće ti sad naglo počet rast 14 dpt, beta je, na žalost, nemilosrdna i ako je ispod 5 - nema trudnoće. Jesu ti inače ciklusi redovni i koliko je jaka bila stimulacija? Svašta je moguće nakon stimulacije, ne toliko da ova menga sad neposredno nakon postupka bude nepravilna i malo obilnija, nego ona nakon te - meni bi se ta jako produljila tj. nikako da dođe i to je najčešća reakcija da se ta menga nakon ove nakon stimulacije produlji - tj. nikako da dođe - npr. ženi s ciklusom od 28 dana da menga ne dolazi 34 dana i žena već misli da je trudna itd. Neke žene prođu "lišo" i ovuliraju normalno i nakon stimulacije i dobiju redovno mengu, ja nakon stimulacije ne bi ovulirala par ciklusa i jako bi se produljili (inače su mi 32 dana, a ciklusi nakon stimulacije znali bi bit 50 dana, imamo 2 slučaja na forumu da žena (nije u menopauzi) nije imala mengu po 5-6 mjeseci nakon stimulacije, ali to su sve iznimke i relativno je to rijetko). Većina žena se oporavi nakon 3-4 ciklusa i ima svoju normalnu mengu. To ti je sve normalno jer si u prošlom ciklusu ovulirala bitno više od 1 stanice koliko bi bilo prirodno i tijelo je radilo kao na Red Bullu i sad se malo odmara. Sretno!