Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 186

Tema: A što vam znači nick?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Brijem da je većini moj nick jedan veliki :? iznad glave, a u biti je zapravo tako jednostavan - to je samo prijevod s grčkog mog pravog imena. A zapravo uopće nema veze s tim što sam ko od stijene odvaljena
    upravo zato jer sam htjela da nick ima veze sa mnom, a ne toliko s djetetom jer tko zna koliko ću ih još imati i kako će se sve zvati, a ja kao bakica recimo još uvijek aktivna na rodinom forumu

Doduše, kad sam se registrirala nisam puno razmišljala i to je bilo prvo što mi je palo na pamet, a na kraju mi se ipak čini relativno originalno u moru svih onih presličnih nickova.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    a na kraju mi se ipak čini relativno originalno u moru svih onih presličnih nickova.
    hoćeš reći da moj nije originalan (ili sličan nečijem)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    a na kraju mi se ipak čini relativno originalno u moru svih onih presličnih nickova.
    prvenstveno sam mislila na one koji se češće pojavljuju u nekoliko vrlo sličnih inačica, pa ih je teže razlikovati ili one koje je već netko spomenuo NEČIJAMAMA nickove koji su, čini mi se, ovdje vrlo česti

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Moj je kombinacija imena mojih kćeri...nisam baš pustila mašti na volju

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    prvenstveno sam mislila na one koji se češće pojavljuju u nekoliko vrlo sličnih inačica, pa ih je teže razlikovati ili one koje je već netko spomenuo NEČIJAMAMA nickove koji su, čini mi se, ovdje vrlo česti
    Pa da, tu sam.
    Ali što je tu je, nema nazad.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mikka je moj najbolji prijatelj. cetveronozni, naravno.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ja sam prvo bila LedinaMama
    onda su me cure s foruma i uzivo pocele zvati tako
    pa skratile na Leda
    pa sam odlucila promijeniti nick u svoje ime

ali me Zrinka i dalje zove Leda ili LedinaMama

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa
    vertex znači vrh, a u fizici čestica znači točku u kojoj se dogodi interakcija (npr. foton se raspadne na elektron i pozitron). Tad sam učila za ispit, knjiga je bila ispred mene, vertexi na svakoj stranici...Nije mi krivo, sviđa mi se da je iz moje struke, a ima i čarolije u onome što se u vertexima događa.
    a ja sam bila uvjerena da si filozofkinja i da voliš Descartesa...

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam trebala biti HoneyBunny, ali taj tren sam bila lijena za pisati, pa sam skratila. Nažalost prošlo je i ostalo. MM me tako zove.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Brijem da je većini moj nick jedan veliki :? iznad glave, a u biti je zapravo tako jednostavan - to je samo prijevod s grčkog mog pravog imena. A zapravo uopće nema veze s tim što sam ko od stijene odvaljena
    upravo zato jer sam htjela da nick ima veze sa mnom, a ne toliko s djetetom jer tko zna koliko ću ih još imati i kako će se sve zvati, a ja kao bakica recimo još uvijek aktivna na rodinom forumu

Doduše, kad sam se registrirala nisam puno razmišljala i to je bilo prvo što mi je palo na pamet, a na kraju mi se ipak čini relativno originalno u moru svih onih presličnih nickova.
    Ja sam oduševljena tvojim nickom!
    Uvijek žalim što se moje ime ne može prevesti... Profesionalna deformacija...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa
    vertex znači vrh, a u fizici čestica znači točku u kojoj se dogodi interakcija (npr. foton se raspadne na elektron i pozitron). Tad sam učila za ispit, knjiga je bila ispred mene, vertexi na svakoj stranici...Nije mi krivo, sviđa mi se da je iz moje struke, a ima i čarolije u onome što se u vertexima događa.
    Ovo nisam znala, ja sam mislila da misliš na položaj bebe u trbuhu pred porod , mislim da je to naziv kad je beba okrenuta glavicom dolje. (nisam 100% ziher), ono, u skladu Rodinog foruma.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    mislim da je to naziv kad je beba okrenuta glavicom dolje. (nisam 100% ziher), ono, u skladu Rodinog foruma.
    Pa bit će da jest, jer vertex znači i tjeme. Vertexa na sve strane!
    Ali s onom zhabicinom miješalicom osjećam posebnu bliskost .

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mene su jedno vrijeme unutar obitelji zvali Kanga, po liku mame klokanice iz Winnie Pooha. Trajalo je oko pola godine i prohujalo s vihorom, pa mi je drago da se zadrzalo barem na Forumu (prije Kange bila sam Zmajica , drago mi je da se u to doba nisam registriravala ).

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moj nick nema veze ni s plesom ni s lijepim već je anagram imena i prezimena. Prvo sam se logirala s "redovnim" nickom, ali nije mi odgovaralo da me netko prepozna jer nisam zeljela objaviti trudnoću.

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moje djetinjstvo je obilježio jedan mali psić po imenu Rea. A pošto MM zna ponešto o astronomiji, jednom je pričao o Saturnu i njegovom satelitu Rhea, dobila sam ideju za nick.

Ovako se sjetim mog malog psića (kojeg više nema) svaki dan

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kada sam kao cura prvi put vidila padine Dingača ostala sam bez daha. To je za mene jedan od najljepših panoramskih pogleda naše Dalmacije(Mljet na jednu stranu, Korčula na drugu, u sredini pogled na otvoreno more.....) .

A danas nam je uzgoj plavca malog i to na poziciji Dingača i kruh i svakodnevna strast

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Htjela sam upisati svoj nadimak, Mare, ali bilo zauzeto pa sam bezveze dodala šta mi je prvo došlo, kao ako prođe prođe.
    Sad sam se toliko navikla da ga definitivno ne bih mjenjala, čak ga koristim i drugdje.

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

a ja sam (bila) Nova

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

moj nick je plod ciste zurbe i nepreciznosti
    kako imam sto e-mail adresa, i stalno za nesto trebam nickove i passworde, tako sam mislila na nesto sto cu lako zapamtiti, a posto sam tada imala trideset i tri godine, pomislim zgodno je to ali nekako mi predugacko, i dok sam ispunjavala upitnik za ulogiravanje na radiju svirala neka dalmatinska pjesma pa kako oni gutaju zadnja slova, izmislim ja "tridesetri", a u potpisu je ostalo trideset, nemam pojma zasto, nesto sam valjda krivo stisnula. i u cetiri godine nisam pronasla vremena da sve to promijenim mislim stvarno...

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    u potpisu je ostalo trideset, nemam pojma zasto, nesto sam valjda krivo stisnula. i u cetiri godine nisam pronasla vremena da sve to promijenim mislim stvarno...

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Nova prvotno napisa
    a ja sam (bila) Nova

ja sam sebi skoro dala nick Alisa: tjednima sam se cudila :shock: forumskoj koncentraciji ljudi koji imaju meni slicna razmisljanja o porodu, dojenju, odnosu prema djeci... u usporedbi s realnim svijetom, forum mi se po tom pitanju cinio ko neka zemlja cudesa... sad sam se navikla na to da ce mi svako toliko netko procitati misli

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam probala par imena i sve je bilo zauzeto ono tipa Mona, moni itd i onda samo bezrazmišljanja dodam x, samo da prođe već mi je dodadilo probavati i tako ostalo.

Ali u početku svi misle da sam muško

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

a kako sam ja tek maštovita, imam je u avataru i u nicku, mačka mi se zove pira, a od dragosti pirica

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

u potpisu je ostalo trideset, nemam pojma zasto, nesto sam valjda krivo stisnula. i u cetiri godine nisam pronasla vremena da sve to promijenim mislim stvarno...
    A ja mislila da je nešto stvarno duboko

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

toga sam se i bojala, da sigurno pokusavate odgonetnuti dubokointelektualnu pozadinu nicka i potpisa. zato sam i odlucila skruseno priznati

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    A ja mislila da je nešto stvarno duboko
    i ja sam mislila da ima neku dubokoumnu pouku, koju ja ne mogu skužiti

pa sam si bila

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

toga sam se i bojala, da sigurno pokusavate odgonetnuti dubokointelektualnu pozadinu nicka i potpisa. zato sam i odlucila skruseno priznati

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Koristim ovaj nick gdje god se prijavljujem i to već nekih 5 - 6 godina.
    Naime kahna je u prijevodu sa češkog moja najdraža dvonožna, dvorišna životinja.
    Patka 8) .
    Eto, otkrila sam svoju dugogodišnju tajnu

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

na početku trudnoće smo često išli u Split
    I od Žute lokve do Senja ima puno - serpentina
    fascinirale su me iz nekog razloga (bolje rečeno, fascinirale su moj želudac :bljuv) i sve nickove na netu sam promijenila u serpentina
    I odgovara mi, opisno mislim

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

kamen.

duža priča, možda jednom kad ne budu ovako sitni sati
    a osim toga riječ kao takva mi se sviđa, zadržala je svoju čar usprkos godina forumskih izlizavanja.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bome moj nick je maštovit

Izabrala sam ga jer nije bilo slobodnog imena, a kako me tek nervira taj smajlić

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja se cijeli zivot bavim glazbom i sonata je vec tradicionalno moj nick. Tako da nisam puno razmisljala

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Zaboravite ovaj gornji mail. Htjela sam rijec sonata napisati ruzicasto ali ocito mi nije uspjelo

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

joj i ja mrzim svoj nick i nekak mi uopce ne pase
    kad sam se registrirala htjela sam biti morena, al je zauzet...onda sam slucajno vidjela cestitku od tatine tete koja me jedino tako zove i to ukucala...proslo je
    inace to su 3 od 5 slova mog pravog imena

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja nisam bila nesto pretjerano originalna, svi me zovu Larica (od Lara) pa sam pokusala s tim, nije bilo zauzeto i voila :D

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mujica je mali mujo (ako netko slučajno ne zna)

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U burnoj mladosti imala kratku kosu i farbala se u razne boje, ali najbolje mi je stajala višnja crvena. A onda mi je tata kupio kompjuter i otkrila sam čari interneta i postala višnja, visnja, vissnja....
    Ima tome već 10-tak godina, i već mi je sve to malo dosadilo, ali kad sam jednom htela da promenim nick MM me ubedio da sam sva višnjasta, kisela i da mu od mene ide voda na usta. Od tada nema šanse da menjam 8)
    A inače moje ime je, mislim najčešće ovde na forumu...

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U mojem slučaju biranje nicka pretvorilo se u pravu trakavicu jer su prva 462 prijedloga već bila zauzeta, a brojke nikako nisam htjela pa sam već na rubu strpljenja samoj sebi rekla: “OK, ako sad ne smisliš nešto što neće biti zauzeto, bolje ti je da odustaneš od bespuća forumske zbiljnosti.” A nisam baš htjela odustati i tako je nastalo ovo ime prikladno za glavnu žensku ulogu u najnovijoj trash SF romantičnoj horor komediji koja naginje epskom spektaklu u nastavcima.

Tada je na red došao avatar…
    Detalje intimne ispovijedi o toj temi doznajte u sljedećem nastavku, na adresi http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=60912

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nakon milijun nickova/pass. i ostalih stvari , sve sam svela na nadimak iz djetinjstva (a i sada me tako zovu kad sam jaaaaako dobra )

Lulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

lulu kao lulu iz serije the guardian. a zašto? jer se baš tada vrtila na tv i bilo mi simpa, kratko i pamtljivo.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nemam pojma koji mi je bio jarac da ovako nemaštovito ukradem ime vlastitom djetetu. Zapravo uopće nisam razmišljala o važnosti nicka, a kamoli da će me ljudi positovjećivati s njim.
    Sjećam se da sam probala prvo svoje ime, pa nadimak, pa Megi, pa na kraju ajmo probat Lindu i prošlo. I jako mi je dugo trebalo da se naviknem da me neke cure s foruma i uživo tako zovu, jer to nisam ja, nego moja pišulja.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

linda, pusti sad nick - prekrasnog li avatara!!!

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala ti, cvijeta.
    TO je LINDA

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Linda meni je svako tvoj avatar otkako sam ja na forumu
    i često poželim da komentiram.
    Inače curice obožavam pogotovo takve...sva se raznježim.
    preslatka...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nick je nastao u vrtiću. Dijete je htjelo reći "teta Svjetlana" no zbog brzopletosti je zazvalo "tetana".
    Ja nisam Svjetlana ali mi je ovaj dječji biser jako drag isto koliko i teta zbog kojeg je nastao. Njoj je to sada nadimak u vrtiću.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moj nick je prijevod mog pravog imena, koje baš ne volim osim po značenju, a uz to sam oduvijek htjela da mi ime počinje s "A" (ali to je već dulje objašnjenje koje ima veze s mojim sinestetičkim problemom )

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj monax prvotno napisa
    Linda meni je svako tvoj avatar otkako sam ja na forumu
    i često poželim da komentiram.
    Inače curice obožavam pogotovo takve...sva se raznježim.
    preslatka...
    Potpis!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Moj nick je nastao davnih dana. Dobila sam od dečka (današnjeg muža) računalo za rođendan. On je želio da se umrežimo preko lana i tad me tražio da smislim neko ime. Postao nestrpljiv čekajući moju odluku i htio odustati od lana, a ja ko iz topa lupila Straško. Nemam pojma zašto. I od onda sam svugdje Straško. Čak me ponekad i tako zove, u šali.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

<----- još jedna maštovita
    moja mama je prozvala Lolu ćućkalica jer se prvih par mjeseci nije micala sa sise, a ja nisam imala ideju kako da se nazovem i eto-ukradoh djetetu nadimak

Sunflower98 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Rečenica koje me pokreće i u kojoj stalno tražim utjehu je Poslije kiše dolazi sunce (razmišljam da je stavim i u potpis, za sad mi ne stigne možda budem jednog dana kad mi sve ovo ne bude u potpisu)
    Obožavam sunce, ono mi daje energiju, kiša me baca u očaj
    tako da sam i nick i avatar izabrala u potrazi za tom zrakom sunca poslije kiše prema kojoj će se moj suncokret okrenuti jednog lijepog sunčanog dana baš kao i '98 kad se rodila naša prekrasna curica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •