Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: samohrana majka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno samohrana majka

Moja Anamari ce u 8 mjesecu imati 4 godine.... Rastavljena sam gotovo godinu dana, nas dvije zivimo same. Inace nemam roditelje pa nemam pomoć sa te strane. Dijete puštam redovito kod oca i njegove mame. U riješenju od suda stoji da su susreti sa ocem svake srijede i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedelje navecer. Bivsi suprug se odselio iz grada u kojem mi zivimo i dolazi samo vikendom. Ja svake srijede pustam malenu kod njegove mame, svaki drugi vikend spava kod njega, ali ja ju jos pustim kod tate jedan dan u vikendu kada od dode iz Zagreba. Nije mi tesko pustiti malenu tamo, jer je on njen tata i treba ga voljeti, ali je ovaj vikend bilo grozno. Pustila sam ju kod njega mada nije bio njegov vikend jer mu je bio rođendan, ali ona me je nazvala u subotu da mi kaze da bi jos ostala i ja sam rekla OK, ali je onda isto napravila u nedelju i jos mi je preko telefona rekla da me ne zeli vidjeti i da me ne voli... Srce mi je puklo.... Zivim za nju, disem za nju.... tolerantna sam prema njoj i neizmjerno ju volim.... Ne znam sta da radim.... Imate li neki savjet?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa jel baka navedena u riješenju o viđanju ?

pitanje je čim joj oni pune glavu ?

mislim kad je curica tako reagirala

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Idi na Rodin podforum za jednoroditeljske obitelji i javit ce ti se puno ljudi s iskustvom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ona nije navedena u rješanju...., ali sam mislila posto on nije ovdje..., a ja nemam roditelje... neka ide kod bake....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

miasa... hvala... idem tamo...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

To je dob djeteta kada izmišlja. Ne reagiraj na to. Moja ima četiri i po godine. I baš negdje oko četvrte je to govorila i meni i ocu. Ja nsam reagirala ali on bi popizdio. Mislio je da ju ja nagovaram na to, automatski me krivio. I ja mu nisam mogla objasniti da djete jednostavno laže. Pa šta? To je faza a ne stvarno njeno mišljenje. Pa jesmo li odrasli ljudi ili šta? Bitno je ne poticati to prema drugom roditelju. Što se u rastavama često događa. Kada bi moja tako nešto rekla, moj bivši bi to jedva dočekao sa komentarima tipa-jel vidiš, čak i ona več vidi kakva si. To je trajalo par mjeseci ta faza, možda bi trajala krače, da nije bila sa njegove strane podržavana. Na kraju sa mu morala reči-Slušaj, ti vjeruješ svakom njenom komentaru, to je lijepo od tebe da imaš toliko povjerenje u svoju kćer, ipak ona je meni isto rekla da ju diraš po piši. Jel da joj vjerujem? Poslije više nije bilo problema, i ona je prestala lagati. Još izmišlja priče ali ne o pravim ljudima. Poslije toga je ušla u fazu da me grli, ljubi i govori koliko me voli. Šta češ, to su djeca. Ipak, trebala bi obratiti pažnju na vrlo bitnu činjenicu: Nije posao djeteta da ispunjava emotivnu prazninu svoje mame. Tvoj se svijet ne može vrtiti oko tvog djeteta jer je to preveliki teret za njega i nije pravedno mu to nametnuti. Jer, da nije tako, ovog posta ne bi bilo.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

pitanje je čim joj oni pune glavu ?
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove