Svizac - čestitam za knjigu. Daj koju trudničku sliku mačkooooo :D
Olivija - baš mi je drago da ste se nauživali u Dalmaciji. Jel ti bio naporan put s njih dvoje? Slike su prekrasne. Kako je bebač već veliki, wow...a Gab mi je ostao isti od kada smo se vidjeli.
Bobibeba - i ja sam imala curu i dečka i srce veliko ko kuća, samo što je to s djecom nepredvidivo, jer ta kuća uvijek može porasti još, pa još![]()
Ivček - ni MM nije bio za Karla (tj. treće), dugo, dugo, ako te to može utješiti, a sadne bi ga nizašto mijenjali... daj mu malo vremena,nadoći će on.
Sanja74 - čestitam na novom poslu, Nadam se da ćeš biti zadovoljna. Pa i nemaš sad vremena razmišljati o bebaču. Nek se malo slegne to sve...kad budeš smirena i opuštena, doći će vrijeme za bebicu![]()
Bobaibebakoja si ti provala od žene. Pred porod razumišljaš o novoj trudnoći, pa tko to još može, legendo!!! Aj ti polako, jedno po jedno riješavaj. Misliš ako možeš istovremeno namještaj premiještati i cvijeće saditi, da moćeš biti trudna još jednom prije poroda
Hej, ne brini za pelene, sve će to lako ići sad kad je malo zatoplilo.
Evo nama ide dobro s piškenjem, koji put mu još pobjegne, tj. ne stigne dotrčati do wc-a, a kaka u gaćice i to nikako ne kužim. Zar nije kakicu lakše zadržati nego mokraću kad krene... Uglavnom, lakše mi gaćice oprati nego pelene od govanaca ispirati, to me sludilo već![]()
I na kraju evo obećanih slika s našeg izviđačkog produženog vikenda. First camp 2008. Ima ih stvarno jako puno. Nadam se da ćete prepoznati moje ljepotane. Baš sam jučer snoopy-ci rekla, kako sam se tpoliko opustila da sam imala osjećaj kako se vraćam u školu nakon ljetnih praznika, kao da je 2 mjeseca prošlo. Prekrasno. Neka druga stvarnost!

ne bi ga nizašto mijenjali... daj mu malo vremena,nadoći će on.
koja si ti provala od žene. Pred porod razumišljaš o novoj trudnoći, pa tko to još može, legendo!!! Aj ti polako, jedno po jedno riješavaj. Misliš ako možeš istovremeno namještaj premiještati i cvijeće saditi, da moćeš biti trudna još jednom prije poroda
Hej, ne brini za pelene, sve će to lako ići sad kad je malo zatoplilo.
: malo spavali, malo jeli, pili. Slušali smo "Fifi" CD s pričama u nedostatku TBFa
već počinješ raditi? A tko će čuvati Jakoba i Svena?
sad poludim ako mi ga netko ne dovede da ga malo cmoknem tu na posao.
ajme meni kako samo žene dok su trudne nemaju straha od ničega... sad kad se sjetim što je sve moglo poći u krivo
Već sam mu rekla da ako se bilo što desi među nama, to mu NIKADA neću zaboraviti
cike!