Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 177 od 177

Tema: ZPB 2005/6 (25. dio)

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Znam da je Ivančica pričala kako 3 mjeseca pred kraj trudnoće nije imala mlijeka uopće.... kako je Fran čekao da se braco rodi da može opet cikiti...
    Bobaibeba, ti imaš mlijeka cijelu tridnoću?

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pa,mislim da je to ustvari kolostrum već duže vrijeme jer je onako više prozirno ali ima ga dovoljno,i u ovoj ciki koju Grga koristi cijelo vrijeme a i u ovoj koju nije probao već neka 3 mjeseca,u njoj ima isto ali malo manje.
    Najbolje sam to primjetila kad smo išli na neku svadbu pa je preskočio 3 cickanja,lijeva je ostala ista a desna se sva napuhnula,za krepat od smijeha,znači da on sebi još uvijek dosta popije!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Tuširanje+eferalgan+ibuprofen (voltarena - tuka nisam imala doma)...nisam se nadala tolikoj temperaturi, i na žalost cijelu noć nije iša ispod 40 do 5 ujutro... ajme...već sam nas vidjela u bolnici.... ne, ne neeeee....
    Ah, kako su mi poznate te kombinacije i strahovi :/
    Ajde dobro da je prošlo najgore kuc-kuc-kuc

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

znači ukida nas se....šteta
    idemo onda na superbaby, tamo ću vas tražiti...ionako sam sad više tamo

boba, ajmo... moja draga frendica bi danas trebala roditi (zakazan carski) u švedskoj...jako me zanimalo kako je roditi tamo prirodno, a sad je carski :/

ceki, sad ste ok? meni su te temperature oko 40 stravične...brrr

a što se skidanja pelena tiče, pišao bi na kahlicu, i piški kad je bez gaća, ali kakati ne...to u pelenu

oli, baš je super avatar

mala, tebi šaljem mail...oli ga već ima otprije

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

joj, moram vam ispričati kako je moja sestra krenula svog 1,5 godišnjaka "odvikavati" od cice...

imale smo priprema i planova svakakvih, uglavnom ona hoće potpuno prekinuti jer ju već iscrpljuje.

i krenula ona jučer, pripremila se na dane plača i urlanja, pripremila kupus i jučer navečer stavlja kupus u grudnjak i mali naiđe, skuži da mami viri to zeleno iz grudnjaka i zbuni se... :?

navečer je mislila da će je tražiti, ali mali ne želi ni gledati, njega taj kupus valjda odbija i uopće nije dojio, nema plača, cviljenja, samo njezine prepuuune sise ( a rekla sam joj- nemoj naglo prekidati... )

malić je zaspao pokraj nje, samo je malo imitirao cuclanje, mazio ju po trbuhu kao inače i to je to... jedino ako se ne predomisli kad makne kupus

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    Ništa cure, svrha foruma očito postoji, a ono nije druženje i razmjenjivanje iskustva u razvoju djece nego čisto otvaranje tema kad postoje problemi. Još malo pa ćemo po cijele dane pričati samo o problemima, supić!
    a zar se to ne moze bez sezonaca?

eno umiremo od smijeha na smijesne rjeci klinaca, valjamo se na provale na produzenom dojenju, topimo se na izazovima, druzimo se po CIJELOM forumu....
    Gdje? Otvori se tema s problemom i onda ode u off topic gdje se primaju opomene da se ekipa vrati zadanoj temi;
    a onda pak ako se otvori tema koja već postoji (jer kad nas muči problem idemo linijom manjeg otpora) onda dobijemo opomenu da koristimo pretražnik;
    ako mi savjet daje osoba volim znat ima li djece, koliko su stara ta djeca da bih mogla nešto zaključit detaljnije i ako osoba to nema u potpisu, ne znam tko mi piše..
    sezonci i jesu bili tu da najlakše i najbrže daju savjet jer iste stvari u isto vrijeme prolazimo, a ovako kad god sam pisala o nekom problemu morala sam naknadno odgovarat koliko je staro moje dijete..i stalno se upoznavati i detaljizirati da bih nešto objasnila..
    No dobro, postoje zato drugi forumi u kojima nema praćenja s visoka (neko smo vrijeme pratile preostale slične teme, te zaključile da ni njihovo zadržavanje nema opravdan razlog) pa se cure vidimo tamo.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    Ništa cure, svrha foruma očito postoji, a ono nije druženje i razmjenjivanje iskustva u razvoju djece nego čisto otvaranje tema kad postoje problemi. Još malo pa ćemo po cijele dane pričati samo o problemima, supić!
    a zar se to ne moze bez sezonaca?

eno umiremo od smijeha na smijesne rjeci klinaca, valjamo se na provale na produzenom dojenju, topimo se na izazovima, druzimo se po CIJELOM forumu....
    Gdje? Otvori se tema s problemom i onda ode u off topic gdje se primaju opomene da se ekipa vrati zadanoj temi;
    a onda pak ako se otvori tema koja već postoji (jer kad nas muči problem idemo linijom manjeg otpora) onda dobijemo opomenu da koristimo pretražnik;
    ako mi savjet daje osoba volim znat ima li djece, koliko su stara ta djeca da bih mogla nešto zaključit detaljnije i ako osoba to nema u potpisu, ne znam tko mi piše..
    sezonci i jesu bili tu da najlakše i najbrže daju savjet jer iste stvari u isto vrijeme prolazimo, a ovako kad god sam pisala o nekom problemu morala sam naknadno odgovarat koliko je staro moje dijete..i stalno se upoznavati i detaljizirati da bih nešto objasnila..
    No dobro, postoje zato drugi forumi u kojima nema praćenja s visoka (neko smo vrijeme pratile preostale slične teme, te zaključile da ni njihovo zadržavanje nema opravdan razlog) pa se cure vidimo tamo.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

znači ipak ukidaju i nas....
    a baš mi je bio gušt ćirnuti s vremena na vrijeme slikice, nove trudnice, nove bebice.....baš me radovalo....
    iskreno i ja sam očekivala ukidanje, ipak je fer ako su ukinuli i druge...

bobaibeba i ja se nadam da će tvoja bebica zatvoriti ovu prekrasnu grupicu

cure, mi bili na kontroli na zaraznoj zadnjoj od one lanjske mononukleoze i napokon smo se riješili :D :D . piškenje nam i dalje bježi, mada je 3 dana sam trčao i vikao, piškit, pišit, buzo, buzo! onda dva dana lokvice.
    malo nam je zahladilo, a taman sam se ponadala da će se more zagrijat za kupanje

čeksa :shock: ježim se visokih temperatura, sreća pa nije bilo konvulzija

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj snoopygirl prvotno napisa
    malo nam je zahladilo, a taman sam se ponadala da će se more zagrijat za kupanje
    dobro dođu tvoje vremenske prognoze 8)

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    Citiraj snoopygirl prvotno napisa
    dobro dođu tvoje vremenske prognoze 8)
    meteoropat prve klase

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sad su me već počeli zvati sa svih strana.A ja eto upravo večeras pekla princes krafne i sad sam pojela 4 komada .I nije mi ništa.Mm me samo gleda i ne zna više što bi mi rekao.Već je početkom ovog tjedna nagovjestio na poslu da bi ja mogla roditi da ne računaju na njega,a eto i petka i on još mora na posao.
    A sestrična i jedna prijateljica mi isto imaju sad termine za roditi,čak one imaju par dana prije mene,ne znam sad točno i još smo sve u komadu i stalno se zivkamo.Izgleda da ćemo se sresti u rodilištu.
    A muževi ludi,već komentiraju da ćemo sve 3 završiti na stolu baš kad Hrvatska bude otvarala Europsko prvenstvo.I baš im evo možda baš i hoćemo.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj bobaibeba prvotno napisa
    Sad su me već počeli zvati sa svih strana.A ja eto upravo večeras pekla princes krafne i sad sam pojela 4 komada .I nije mi ništa.Mm me samo gleda i ne zna više što bi mi rekao.Već je početkom ovog tjedna nagovjestio na poslu da bi ja mogla roditi da ne računaju na njega,a eto i petka i on još mora na posao.
    A sestrična i jedna prijateljica mi isto imaju sad termine za roditi,čak one imaju par dana prije mene,ne znam sad točno i još smo sve u komadu i stalno se zivkamo.Izgleda da ćemo se sresti u rodilištu.
    A muževi ludi,već komentiraju da ćemo sve 3 završiti na stolu baš kad Hrvatska bude otvarala Europsko prvenstvo.I baš im evo možda baš i hoćemo.
    haha fakat ćete još roditi u nedjelju u 18

Ivor nam ide u sub na more (Crikva) s bakom i dedom. Prvi put ide tko dugo negjde bez nas, malo sam ali znam da će njemu biti super pa se trudim biti pozitivna i ne pokazati pred njim da će mi faliti.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Znači, do 16.06. Šmrc!
    Istina, nisam baš nešto puno pisala posljednje vrijeme, ali sam vas uredno škicala i svaki puta vidjela da nije neka frka ako me nešto oko Ele uznemiri (tipa oni strahovi prošlog mjeseca) jer ih imaju i drugi jednako stari i u gotovo isto vrijeme... Zato ''sezonce'' ne treba ukidati.

Ceki, blažena cika, točno. Kad je Ela imala trodnevnu vrućicu (+40) i samo cikila po cijele dane stalno sam mislila koja je to sreća! Pusa ozdravilica.

Mi smo se jučer upisali u vrtić. Nadam se da ću i na jesen imati ovako pozitivan feeling kao jučer nakon razgovora s pedagoginjom.
    Ela nije htjela reći što papa medo, a poslije se razbacala okolo i na kraju složila sve igračke pa sam ispala jako pametna mama. Odlučila sam biti aktivna (što me jako veseli) a i prilagodba će nam biti lakša. Mislim da se obje moramo prilagodit, ne znam kojoj će od nas trajat duže. Krećemo nakon zagrebačke ambrozije - negdje u listopadu.

Danas mi je stigla mama, jupi! Sad će nam biti lakše. prije neku večer sam radila u MM-ovoj galeriji jer je on morao nešto hitno drugo...a Ela je gledala Pepu na laptopu. Tako mi sad živimo. Blaženi crtići!

Mala01, poslat ću ti mail mada to više neće biti isto...
    Svizac, nabavila sam wc kahlicu i baš joj se sviđa! Sad svaki puta hoće kakit i piškit u ''mali wc'' tako je zovemo. Doduše, ja je pitam, ali hoće! Prije je govorila da neće. :D

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

zvrk, pošalji mi mail, ali logiraj se na http://superbaby.org/forum/viewforum.php?f=48 pa ćeš nas i tamo moći škicati

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Bobai2.beba :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ajmoooooo

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Hajd da vas i ja malo pozdravim, a ne brinite, stalno virkam...

I meni je žao ukidanja, potpuno potpisujem bubicu.

jakov je skinuo pelene potpuno prije nekih dva tjedna, sad već piškimo i po livadama...skinuli smo i noćnu, 5 dana je npr. suh, 6. mokar. Ovisi koliko pije navečer, a moram priznati da sam malo lijena buditi ga po noći zbog tute...

Boba, zbog tebe sam i navratila...

Sve ste mi jaaaaaako drage, šaljem vam naaaaaaaajveću pusu!

Astra i Jakov!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo da i ovdje obznanin.
    u 12.17h stigla poruka od Bobe:
    "Evo me u predradjaoni, secem i cekam, imam trudove, moja mi je doktorica danas cijeli dan i noc dezurna i valjda bu sad to stvarno to."

:D

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Poruka od bobaibebe u 19.43h:

"rodila sam u 16 i 50, bez epi, imam samo jedan estetski sav, 3900 je teska i 51 dugacka, porod je bio brz, skoro je sve iznenadila, oni meni vicu nemojte tiskat, jos ne ide van, i kad su pogledali panika-evo je, u 2 truda vani!"

"Cicka od prve minute i odvojene smo bile samo dok su ju zamotali"

:D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ASTRA prvotno napisa
    ajd baš ti hvala, da netko razmišlja kao ja

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nas nekoliko je to već prošlo s ukidanjima kuružoka trudnica, ak da sam ja rezignirana po tom pitanju....

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

cestitke bobi i grgi! :D

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    Nas nekoliko je to već prošlo s ukidanjima kuružoka trudnica, ak da sam ja rezignirana po tom pitanju....
    X
    a osim toga, nisam za Rodu vezana pupčanom vrpcom, ima i drugih foruma

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bobaibeba! Čestitam! To ja zovem porod!
    Sretno!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bobaibeba, čestitke! :D :D :D

Nisam ni znala da nas ukidaju. Nemam vremena škicnuti ni ovu temu, a kamoli vas pratiti okolo po Forumu od kad sam promjenila posao.

Mi smo danas kupili trampolin i instalirali ga u dvorištu! MMa nagovaram već mjesec dana, i uspjelo mi je! :D Sad će biti tulum. Keti i ja već skakale.

Pišemo se (i čujemo) na nekom drugom mjestu.

Baš mi žao... bilo mi je lijepo na Rodi s vama.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

još smo tu?
    pa evo za kraj... glano da se rodila naša Tonkica 8)

sanja-krešo prenio pozdrave

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kao sto je receno, tema se zakljucava danas. Bit ce tu jos 30 dana, tako da si stignete sacuvati sto je potrebno

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •