Citiraj Olivija prvotno napisa
Ali znaš da je i meni mlađi terapija pored jurcajućeg dvogodišnjaka: a kako će Gabi biti veći stalno će on upadati u nove izazove, a za maloga ću biti "pripremljena". Iako, naravno, nikad ne znaš....
ima tu nešto, iako ja imam stariju sestru i totalno smo različite tako da smo mojim starcima svaka za sebe bile izazov Ali uvijek sam bolje prolazila jer je sestra probijala led. To je činjenica...

svizac-bravo za reviju (kad je sajam bio prvi put prošle godine, bila sam malo pretrudna pa mi se nije išlo, ali inače bi se i ja prošetala ), blago ti se kaj si uspjela pročitati knjigu, pročitaj sad sve što želiš jer kad dođe druga beba... :/
magriz- bravo za Frana i zalijevanje travie :D mi odlučili probati skunuti po doma pa ćemo vidjeti. Kupila sam onaj podložak nepromočivi kaj se stavi na krevet da mi baš sve ne zapiša.
sajam-ja bih s Ivorom na Fifi u petak ali vidjet ću kad će mi se probuditi. Mislila sam ići u petak ujutro ali vidim da tada još nema nikakvih događanja, a opet možda bude manja gužva pa odem sa Svenom sve lijepo pogledati, a onda popodne uzmem Ivora jer inače ne bum s njim nip vidjela osim Fifi