I ovdje čestitamo svim proljetnima koji sad slave, 2. roćkase![]()
Kako vrijeme leti...
Mi se uhodavamo. Patrik obožava malog bracu - vidi se iz priloženog: Bratska ljubav Ali.. uvijek ima alinda, ljubav prema mami je još malo veća. Ili jača za sad. Očituje se u npr jednostavnoj rečenici: "Mama, stavi bacu tamo" i naravno želje da se samo s njim igram. Osim toga ima faze kad vrišti odnosno viče, nabija, ne da se skinuti ili obući, ne želi mijenjat pelenu, ne želi izaći iz auta i tak.. e sad, možda je to baš ova todllerska terible two faza a možda je malo ljubomoran na situaciju. Tko će znati.
Ja se trudim balansirati na toj tankoj liniji pravednosti i priznajem da je teško. No, sigurna sam da će uroditi plodom. Jer ako stvarno vidi da ga jednako volim i cijenim bez obzira na brata, te da jednako tako mogu biti ljuta ili žalosna ako me negdje putem povrijedi (dakle isto kao i prije) - valjda ćemop onda nekako uloviti normalu s vremenom.
Inače, Patrik je stasao u zanimljivog malog dječarca, priča dugačke rečenice (dakle više od 5 riječi), pamti vrhunski, ponavlja poprilično točno i relativno malo (skoro ništa) ne tepa. Trudimo se govoriti sasvim normalno tako da i on ima dobar predložak i može ponavljati riječi što pravilnije. No, još uvijek ima neke svoje izvedenice za riječi koje su mu teže izgovorljive ali to je tako dok ih ne savlada i ne usvoji.
Počeo je zanovijetati po pitanju oblačenja, što do sad nije bio slučaj, eventualno je birao kapu. Sad ako zabrije na dinamo majicu - mogu se slikat, moram ju izvuć ak treba iz prljavog veša.![]()
Igračke, još uvijek jako voli igre s autima, obožava formulu (i gledati i igrati se njima), nogomet, odnosno napucavanje, driblanje a po novom i pucanje lopte glavom je na prvom mjestu. No, od crtića najviše u zadnje vrijeme voli Fifi i Jagodicu bobicu![]()
I tak. Danas smo kupili ljetne tenisice, platnene nike, još uvijek je na 24 . Doduše ne znam kak bi bilo s drugim kalupom, jer Nike ima malo drukčije brojeve. Ali ovaj put smo uzeli umjesto 23,5 - 24 i dobro je. Ne volim da su mu baš velike. Radije kupim nove za mjesec dva.
Odoh, njih dvojica spavaju a ja sam se izvukla malo ranije iz kreveta da škicnem na net. Bit će uskoro zajedničko buđenje... malo nam je "čupavo" bez tate ali izdržat ćemo.
Puse

nda, ljubav prema mami je još malo veća. Ili jača za sad. Očituje se u npr jednostavnoj rečenici: "Mama, stavi bacu tamo" i naravno želje da se samo s njim igram. Osim toga ima faze kad vrišti odnosno viče, nabija, ne da se skinuti ili obući, ne želi mijenjat pelenu, ne želi izaći iz auta i tak.. e sad, možda je to baš ova todllerska terible two faza a možda je malo ljubomoran na situaciju. Tko će znati.
, došla sam virnuti na Krešin 2.
.
), dok se MM ne smiluje, evo Leice na avataru!
.
).