Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: ZPB 2005/6 (25. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    Ali znaš da je i meni mlađi terapija pored jurcajućeg dvogodišnjaka: a kako će Gabi biti veći stalno će on upadati u nove izazove, a za maloga ću biti "pripremljena". Iako, naravno, nikad ne znaš....
    ima tu nešto, iako ja imam stariju sestru i totalno smo različite tako da smo mojim starcima svaka za sebe bile izazov Ali uvijek sam bolje prolazila jer je sestra probijala led. To je činjenica...

svizac-bravo za reviju (kad je sajam bio prvi put prošle godine, bila sam malo pretrudna pa mi se nije išlo, ali inače bi se i ja prošetala ), blago ti se kaj si uspjela pročitati knjigu, pročitaj sad sve što želiš jer kad dođe druga beba... :/
    magriz- bravo za Frana i zalijevanje travie :D mi odlučili probati skunuti po doma pa ćemo vidjeti. Kupila sam onaj podložak nepromočivi kaj se stavi na krevet da mi baš sve ne zapiša.
    sajam-ja bih s Ivorom na Fifi u petak ali vidjet ću kad će mi se probuditi. Mislila sam ići u petak ujutro ali vidim da tada još nema nikakvih događanja, a opet možda bude manja gužva pa odem sa Svenom sve lijepo pogledati, a onda popodne uzmem Ivora jer inače ne bum s njim nip vidjela osim Fifi

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Grga i ja stižemo u petak popodne definitivno ako ne bude nekih nepredvidljivih problema.Na sajam mislim,pa vidim da će vas onda još dosta biti tamo.Mi vjerojatno prije 5 ne budemo stigli,ali ćemo biti do kraja,do 7,pa ćemo s tatom doma.
    Uglavnom vidimo se a i da Grga i ja vidimo i druge klince konačno :D

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

stigli smo mališa i ja na sajam, vidjeli Oliviju s dečkima - Gregor je mirno promarao iz poucha, a Gab plesao na stageu; Malu s Ivorom koji je otkrio carstvo kockica...
    mališa se nije dao na stage, stiskao se uz mene i šaptao da se boji Sparkija, klauna... ma svih i svega... pomalo smo se uspjeli pokrenuti, došli do dijela s kockicama (clips?) , i onda je krenulo - dobio bedž sa Sparkijem, dao mu 5 (2x), i pustio da ga Sparki digne, zagrli i da se slikaju...all the rest is history... uslijedilo je pola sata šetnje za Sparkijem po hali zaspao je uz komentar da nije Sparkija potegnuo za rep...

bobaibeba - tri puta smo prošli kraj tvog štanda i nismo te vidjeli, baš mi je žao...

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Magriž,rekle su mi cure da ste tamo ali ja sam stalno bila leteća za Grgom!
    Bili smo i danas popodne i bilo je bolje nego jučer.Bojao se ovih hodajućih plišanaca ali se bar nije plakao nego se držao na pristojnoj udaljenosti.

A sinoć je od uzbuđenja jedva zaspao.Ležao je od pola 10 do pola 12 i pokušavao je zaspati ali je stalno pričao o sajmu i što je sve tamo vidio.Sve se umiri par minuta i onda opet:"Mama,a znaš ono....!"Baš me zanima kako će noćas.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

samo da nas vidite - mališa i Sparki

sutra možda otiđemo vidjeti Pepu i Sparkija naravno

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Magriž,presladak je Fran.I vele mi cure da ga vidiš kako je velik!Šteta što se nismo srele.
    A ova slika sa Sparkijem,mislim da bi Grgi srce stalo da se nađe tako blizu Sparkija (ili bilo kojeg tog lika).Svaka čast Franu-pregledala sam i druge slikice.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj bobaibeba prvotno napisa
    Magriž,presladak je Fran.I vele mi cure da ga vidiš kako je velik!Šteta što se nismo srele.
    A ova slika sa Sparkijem,mislim da bi Grgi srce stalo da se nađe tako blizu Sparkija (ili bilo kojeg tog lika).Svaka čast Franu-pregledala sam i druge slikice.
    ali prvih 15ak min je šaptao da se boji i da bi išao ča, i naravno, stisnuo se meni uz noge i htio da ga držim

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Onda je Gab bio pravi hrabrica 8) : zvao je odmah Medu štedu: "medo, medo, (molim) balon" i stalno o tome priča, i kako je curicu zvao na ples Na stageu je bio k'o Jackson (brothers)
    Grga mi je preslatki! Vidjela sam i lijepu Svizac A Bobaibeba - ma - ona mi totalno blista!
    Bravo Fran! Baš se ful bojao na početku...
    Jedino nam je promakla Ivorova druželjubivost

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Joj,da,nisam ni svizac vidjela!
    Ma,prvi dan sam balansirala sa Grginim strahom od plišanaca,morali smo se polako i oprezno šetati da iza ćoška ne naletimo na kojega.Nisam baš puno ni sttigla vidjeti.
    Jučer je već bilo bolje,sve smo obišli ali je on na svakom štandu di mu je bilo interesantno odlučio stvari porazmještati kako njemu paše.Tako da sam stalno jurila za njim.
    Da danas dođemo mislim da bi već sve rasturio jer bi se već osjećao tamo ko doma.
    Jutros kad je otvorio oči prvo mu je bilo:"Mama,idemo se premat u Zabeg!"

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sutra nas čekaju opet jaslice, nakon 3 tjedna doma.
    e, da nam je baka tu

virnite mog [img=http://www.public.fotki.com/magriz/proljee-08/slika003.html]malog[/img] [img=http://www.public.fotki.com/magriz/proljee-08/slika004.html]frajera[/img]

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ovako je trebalo biti

virnite mog malog frajera

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

8) I Gab hoda s naočalama :D

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I Gab hoda s naočalama
    Kakve ste im naočale kupili, i gdje?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj sanja74 prvotno napisa
    I Gab hoda s naočalama
    DM - sasvim su ok!

Već 2 dana hoda u gaćicama i traži tutu

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pozdrav svima
    mi smo uglavnom u zagorju ovih lijepih dana - tamo M. piči po vrtu, zalijeva, penje se po drveću pa kad nađe pogodno za sjediti onda veli da vozi traktor, gleda trešnjice kak rastu i cvijeće i govori "svih mi latica" :D tako, sva je happy! vratio nam se jučer i tata nakon dva duga tjedna (magriz, kako vama ide odvojeni život? a ja se žalim zbog dva tjedna...pih!) i sad u petak opet ide do ponedjeljka... a onda sljedeće nedelje idem ja na put od tjedan dana!?!?!? pomalo me hvata muka od toga a opet sam uzbuđena...
    imala sma najbolju namjeru smanjit/prekinut dojenje do tada ali mi nekako nije uspjelo...bez tate smo bile 2 tjedna i onda smo još više orijentirane jedna na drugu i nisam imala snage krenuti s odvikavanjem...malo me to grize. kaj vi mislite o tome? da se potrudim još ova dva tjedna pred nama ili da pustim kako je...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mila je naša prava mala Fifi
    Oni tak već sve kuže tako da bih joj ja samo pričala da te neće biti tjedan dana, pa tako ni cice. Gabi ne traži ako me nema, a i dogovorili smo se da više nije red da cicamo vani - i super to poštuje

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

:D

Citiraj sanja74 prvotno napisa
    u iani. stakla su dobra, ne deformiraju sliku - mene je toga bilo najviše strah. imaju nekekav certifikat za UVAB zaštitu, pa se nadam da su ok

mene je danas mališa totalno iznenadio i oduševio. jutros se spremamo u vrtić i standardno kaže da neće ići. na moje objašnjavanje da mora, jer mama ide na posao, ali da ću brzo doći po njega, a on će se dotle lijepo igrati, veli on dobro.
    dođemo pred vrtić, on odjuri od mene i sam uđe s osmjehom. pred vratima, jedva sam ga stigla preobuti, a on sav oduševljeno - vutić! došji smo. a antonija je tu!!! i odleti od mene, bez pozdrava, puse... zazvala sam ga da ga pozdravim, pogledao me i otišao svojim poslom
    veli mi teta da je bilo super, jedino što uopće nije tražio pišati i kakati u tutu nego je obavio u pelenu. :/ a cijelo jutro je pišio samo 1x (pelena je do poslije spavanja bila skroz suha). ali smo zato poslije vrtića ciljali u šahtu 10minuta

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Olivija,super za Gaba :D

Ja sam s Grgom danas išla u šetnju do vrta di su bake kopale i on se čučnuo i veli da smrdi ko torac (to mu je znak da će kakati) a ja mu predložim da skinemo pelenu i pokaka se u vrtu da ne moramo odmah ići doma skidati pelenu i on se pokaka i oduševljeno pregleda svoju kakicu i veli:"Mala je ,papa ciku!" Njemu sve živo i neživo kaj je malo papa ciku.

Probaćemo i mi koji dan skinuti pelenu dok smo vani oko kuće pa da vidimo kaj će biti.Malo mi je sad nezgodno s tim pokušavati jer će mu vjerojatno moj odlazak u bolnicu malo poremetiti ritam.A i sad ovako debeloj mi se ne da stalno paziti i skidati mu gaće i prati ga,jedino ako mu baš dobro krene.

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super mi je Grga sa svojim izjavama o ciki, čitala sam i na Produženom.
    Max i dalje cica za uspavljivanje, po noći i ujutro.
    Magriz, čestitam na hrabrosti.
    Čitam o našim trudnicama, oko mene u obitelji još 3 trudnice, odmah me ulovi želja, ali još uvijek ništa od tog plana. Ja ću Cekaninim stopama.
    Max obožava i dalje vrtić, tete i djeca obožavaju njega. Imaju samo dvije cure pa su se dečki malo znali potući oko autića, u zadnje vrijeme više ne. Maxu je kuhanje u vrtiću najvažnija stvar, a doma lego kocke ( kupili smo male 1800 kom), slikovnice, vozi bicikl s pomoćnim kotačima.
    U nedjelju sam mu našla krpelj, prvi put u životu sam ga vidjela pa sam se malo prepala. Ne znam jesam li trebala ići doktoru.
    Jako puno priča, pjeva i izmišlja igre. Na izjave ljubavi se naravno rastopim najviše: maaamač, ja te jaaaako volim, dođi da ti pokažem. Ti si meni jako zgodna.
    Izmislio je novi glagol: ovoliti.

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I stvarno je vrijeme da promijenim avatar.
    Sanju sam zamolila jer se sjećam da sam se prošli put mučila sa smanjivanjem slike par dana.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ivček,super te vidjeti malo s nama!
    I ja sam odmah pomislila čim sam vidjela avatar kako bi ga trebala promijeniti da vidimo velikog Maxa! :D

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ivček :D

Jel nama uopće rade oni naši albumi na fotki? Trebali bismo to obnoviti... a ja bih voljela vidjeti naše zimske majčice i njihove trudničke slike

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

haaaj!
    samo kratko, jer moram dalje: meni je moje malo dijete u nedjelju, igrajući se u gostima s tuđim igračkama, donijelo na lopatici malu, malu kockicu, koja ga je iz nekog nepoznatog razloga oduševila, i reklo: mama, tretan ti mačin dan
    na povratku iz sela Lauru je ozbiljnim glasom pitao: Laula, kako je tebi bilo? kaže ona: super!, a on: i meni išto
    oduševljava nas konstantno, a u zadnjih par dana konverzacija mu je procvala.
    a sinoć mi se omotao oko nogu dok sam spremala večeru i skakutajući piskutavo ponavljao: ti ši moja draga mamica, ti ši moja draga mamica, mamičica, ja tebe puno volim, ovoliko

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zaboravila sam password.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ivček, nedostajala si nam nemoj opet dugo izbivati

mališa je danas cijelo popodne natiravao loptu po dnevnom i svaki put kad bi ju šutnuo vikao je goooooj!!!. tata će biti sretan, već ga vidim kako mu kupuje dres

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Aha,svi su tate isti Ja sam danas Grgi kupila 2 bodića na kockice,ne znaš tko je bio sretniji,Grga ili tata,odmah su išli van naderavat loptu.Grga ga je htio odmah u dućanu obući-njemu je sve na crveno-bijele kockice UKAVA,tj. Hrvatska.
    Zna onu pjesmicu Srce vatreno otpjevat skoro cijeli refren:"Belo cuvena polja ukava na dresu sjete me da ja volim nju-našu ukavu!Igajte za nju,našu oljenu,nek jače kuca to suce atreno!"Ali on tako brzo odpjeva da ga jedva pohvataš i onda se izdere ovo na kraju suce atrenooooo kaj jače može.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ajme, smišni su dečki. ne znam jesu li ta furanja na nešto rezultat roditeljskog utjecaja ili dječjeg interesa, ali znam da Jakov uopće npr. ne doživljava sport (a moja familija svi neki prvaci + profesori tzk, mm-ovi genetski udareni na nogomet, ok osim mm-a himself )
    Jakovu da je kamiona i bagera svih vrsta i veličina... i najnoviji obredni ples na song Boba graditelja, i nema većeg veselja za sve nas. crkajemo od smija kad ga gledamo kako gušta.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Jesam li ja rekla kako je Karlu lopta zaštitni znak non-stop je u nekim fazama s loptom, čak od nedavno "vodi" loptu ko košarkaš

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma,Grga definitivno voli loptu i nogomet zbog tate,jer mm obožava igrati nogomet i od kada je Grga prohodao stalno mu gura loptu.Pa šta će dijete drugo nego udovoljit tati!

Joj,strašan mi je Grga večeras kad smo otišli spavat,prvo si je malo pocikao,pustio ciku i veli:"Ajde mama",a ja:"Kamo ajde"."Pa maki se,guga će spavat s tatom Mielom!" (mm se zove Mišel)

U pravo vrijeme je počeo uživati u tati,kad stiže nova beba pa ćemo valjda to sve lakše izmanevrirati.

Ja još sitno brojim,curka se već gadno spustila,čim malo više šećem odma mi se počne sve nešto oko pupka i dolje širiti i pritiskati,non-stop sam na wc-u,a promijeniti stranu u krevetu po noći je prava umjetnost.Danas sam se prvo nariktala na sve 4 pa sam se onda lagano dovukla do kraja keveta i sišla.Kad evo ti Grge na sve 4 za mnom,ja u prvi mah nisam ni skužila da mene oponaša.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Wow...kako mi je tvoja trudnoća brzo prošla :/ super da Grga ide s tatom spavati... moći ćeš se u miru posvetiti bebi

A mene je upravo oduševila ova slika slučajno uhvaćena mobitelom, i evo moram ju podijeliti s vama (za avatar bi bila supač)

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

cekana preslatki je

mališa je savladao romobil

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bok cure! Nasla malo vremena pa da vam se javim.

Na sajmu je bilo super, revije su prosle vrlo zabavno. Jedini problem je bio kada smo morali krenuti doma a Ema se nikako nije htjela odvojiti od: Mede Stede, Buba Spare, Sparkya, Dukatina, Click kockica i ostalih super sadrzaja. Pa smo pokusavali razgovor, dogovor, moljenje, prijetnja s time out-om, da bi na kraju odustali i nosili ju dok ona place do auta. Brzo se smirila ali mi (suprug i ja) smo se osjecali kao najgori roditelji (a oboje u pedagoskoj struci) jer nismo uspjeli naci idealno rjesenje. I mi smo se brzo umirili.

Citam vas malo pa da se osvrnem.

Ema ima suncane naocale koje je dobila od sogorice koja radi u optici. Super su ali ih mi koristimo samo kao accessory zato jer kada smo imali one probleme dok je bila mala sa ocima (zastopan suzni kanal) svi su nam oftalmolozi i strucnjaci rekli da se djeci do 5 godina ne preporucaju suncane naocale nego kape sa siltom. Pa mi po njihovoj preporuci i dalje.

Sto se tice pelena - mi smo jos od ljeta - jeseni bez pelena ali jucer se dogodio novi preokret. Ema se sama skinula i sjela na svoj WC (velika tuta koja izgleda kao skoljka) i popiskila se i obrisala i sama obukla. Onda nakon 45 minuta je to ponovila i pokakala se ali je zvala da joj obrisemo guzu. A navecer je sama stavila sjedalicu na veliki WC dovukla svoju stengicu i popela se i popiskila. Izjavila je da je ona velika cura i da moze kao mama ici na WC. Ja sam se naravno rastopila.

Pocela je govoriti da i ona ima bebu u trbuhu. Pa smo joj odlucili kupiti neku "pravu bebu lutku" sa pelenama i ostalim na jesen tako da se i ona moze brinuti o svojoj "bebi" kada dode novi clan. Mozda na taj nacin malo preduhitrimo moguce ispade ljubomore.

Ema ce uskoro na more a meni je vec pocela guzva na poslu oko kraja skolske godine. Ali ovaj cu puta barem biti doma cijelu godinu (zahvaljujuci delimitiranim nakanadama) a ne samo 6 mjeseci pa se tome jako veselim.

Pusa svima!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ivček-lijepo te vidjeti opet s nama. baš se često sjetim na vas i kako mi falite. Mogli bi se malo i vidjeti, prek vikenda, recimo.
    naočale-kupili smo mu još prošle godine Chicho u Ghetaldusu prije no što smo išli na more, ali nije ih baš htio nositi.
    pelene- bravo za Gaba! :D Mi isto hodamo u gačama jer neće pelenu, ali zapišava sve uokolo i NE ŽELI sjesti na tutu . I eto i sada ti budi pametan! Ivor, koji od 8-og mjeseca sjedi na tuti, već godinu dana kaka na tutu, nosi platnene pelene... na kraju će zadnji izaći iz pelena. Kakati traži već duže vrijeme, ali pišanje, no way! Kad već pusti pišalinicu, kaže "ja kakim!" . Ne znam što bih rekla, mislim da to jaako ovisi o djetetu, jer imam osjećaj da je Ivor tak zaigran da se boji da bude nešto propustio ako sjedne na tutu i obavi.
    Ako ga ipak uspijem privoliti da dođe na WC, odmah se popiški i to svaki put.
    svizac-što drugo reći za Emu nego bravo! Ma ona je uvijek bila naprednija. A to što ste ti i suprug pedagoške struke.. mislim da u ovoj situaciji u kojoj ste se našli možeš biti i sam Bembo ili Fifi pa opet neće ići . To sve ovisi o djetetu. Ja se pred Ivorom mogu postaviti na trepavice, on ako se negdje zaigra, nema šanse da ga odvučem a da to nije nošenje uz plač koji naravno prestane za koju minutu. I uopće ne mislim da sam zbog toga loš roditelj već jednostavno imam vrlo živo dijete kojeg sve zanima, što uopće nije loše.
    MM ga koji put uspije odvući sa onom "negativnom" psihologijom tipa (ako se neće ići kupati, npr) "Ivor, ja se idem sad kupati, a ti NE SMIJEŠ ići. Mama reci Ivoru da on ne ide na kupanje sada"... i vjerovali ili ne, stvarno pali! Mali naravno uvijek želi raditi suprotno od onoga što mu mi velimo.
    Ali otići iz parka ili sa ssjma gdje ima masu igračaka.. ni to ne pali.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ne brinite se, mi ćemo zadnji iz pelena jer ne mogu biti dosljedna kad mu skinem pelenu... da tako bude svaki dan, jer nisam cijeli dan s njim (tako da ćemo tek od ljeta zapravo početi)... a čovjek, budući da je u platnenima, možebiti zapišan cijeli dan, i ne smeta mu, jer je naučio biti mokar, reakcija je jedino onaj tren kad curi niz noge

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Ne brinite se, mi ćemo zadnji iz pelena jer ne mogu biti dosljedna kad mu skinem pelenu... da tako bude svaki dan, jer nisam cijeli dan s njim (tako da ćemo tek od ljeta zapravo početi)... a čovjek, budući da je u platnenima, možebiti zapišan cijeli dan, i ne smeta mu, jer je naučio biti mokar, reakcija je jedino onaj tren kad curi niz noge
    Tak i kod nas Cekana! Može biti mokar cijeli dan! A jedan od razloga što smo krenuli s platnenima je bio da će se kao prije riješit pelena jer će mu smetati taj osjećaj mokroga :/ ne kužim sad to...
    No, što je tu je. Nisam ni ja cijeli dan sa Ivorom tak da ćemo i mi krenuti od ljeta za istač. Do tada, sve onak na pola što nije dobro ali kad si ne da staviti pelenu i ne želi reći da mu se pipi, iako zna kaj to znači.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

To s osjećajem mokroga, ja kužim, cure su iskoristile prošlo ljeto, za dječicu koja su bila spremna na odvikavanje.... ja priznajem da nisam bila dovoljno uporna, a Karlo opet ništa nije kužio.... sada čekamo novo ljeto ne brinem se, jer je i s ovih dvoje prošlo neprimjećeno, a i Karlo je već dugo dugo noću suh, znači da može zadržati. Meni je bitno samo da nema osjećaj krivnje. Kad su mama i tata moji bili ovdje na dva dana, stalno su mu ga nabijali Ako ga ne stavljam uredno na wc ili na tutu, onda mu ga ne trebam ni spominjati.... a često nam se omakne svima

U kojem nam je svizac tjednu?

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ceki,pregledala sam sve slikice,preslatki su tamo di su svi troje

A kaj se tiče pelena,ne brinite se mi ćemo sigurno biti zadnji .Ja znam da sad kad dođe beba neću baš stići,kad nisam sada dok sam bila doma,a i Grga nije baš za neku suradnju.Mada se ni ja jako ne zamaram,mislim da kad mu sjedne i kad se počne sam skidati da će i to funkcionirati.Možda kad be se malo potrudila,ali onda opet imam osjećaj da ga forsiram...

A za Emu se uopće ne čudim,ona je oduvijek bila napredna!

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Joj cure hvala na komplimentima. Sada se osjecam jos ponosnije. U zadnje mi je vrijeme dosta tesko, mozda su i hormoni krivi. Stalno mislim da nisam dovoljno s Emom, da nisam dovoljno strpljiva, pa onda da se ni dovoljno ne posvecujem sebi i novoj bebi. Kada sam vidjela Cekanin post morala sam se malo zamisliti. Fakat u kojem sam ono tjednu? Ali brzo sam izracunala: 21 tjedan od zadnje menge ili 19 tjedan (starost bebe).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bobaibeba & svizac, stvarno vam trudnoće lete! kao i sve tuđe uostalom jučer naletim na frendicu koju nisam vidjela od njenog vjenčanja prije mjesec dana, a ona okruglaaa i slatkaaa. baš me to raznježilo, ali me nije spriječilo da kupim ona pomagala u maloj kutijici

a za pelene ne brinite, mi ćemo biti zadnji, 100%. Jakovu ne smeta ni kakica, pa da ne šnjofkamo svako malo, u stanju bi bio cijeli dan biti ukakan :shock:

Jakov je, kao i Max , vrtićki miljenik. tete mi ga svakodnevno hvale, a ja sve kao u nevjerici, pa pitam za drugu djecu, ali ne, Jakov im je nešto posebno

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ovo je baš smiješno! Kako sve pišete, pa tko će onda biti zadnji s tim pelenama? Zimske bebe 2005/2006 će oboriti rekord u NEodvikavanju od pelena. Baš ste me nasmijale! Svaka je napisala MI ćemo biti zadnji. Oćemo natjecanje?

Svizac-daj si nemoj još i osjećaj krivnje nabijati! Pa ti se stvarno jako puno baviš Emom, barem prema onome što ja mogu zaključiti iz tvojih postova. Žao mi je kaj se nismo vidjele na sajmu, rekla mi je Oli da te vidjela i da si nas dala pozdraviti. Tnx

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pusa svima. Jako mi falite moje zimskice. Ali od 20.06. ja sam vise od godinu dana slobodna zene (barem kaj se posla tice) pa cu onda mozda i moci barem neke od vas vidjeti.

Mala - hvala na lijepim rijecima.

Ema je jucer nastavila sa svojim odlazenjem sama na pisanje i kakanje pa se nadam da je to to a ne neki slucajni slucaj.

Pricala sam jucer sa Oli kako je Ema imala fazu u odvikavanju kada je zapisivala i pisala svugdje. Cak i fazu kada je namjerno gledala u nas i govorila pisam i onda to obavila u gace. Mi smo to rjesavali na razlicite nacine: ignoriranje, razgovor, demonstracije kako se to radi, frustriranim odlazenjem iz sobe dok drugi smireniji roditelj preuzme, ostavljanjem u mokrim gacicama (ne pelenama) itd. Na kraju krajeva mislim da je to sve faza jer isprobavaju sto sve mogu, koliko mogu i kakvu ce reakciju dobiti. Eto i sada je sve na svom mjestu vec dugo vremena. Dakle cure moje naoruzajte se s strpljenjem i tolerancijom jer to je jedini pametan prijedlog koji vam mogu dat sto se tice pelena i odvikavanja od istih.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To isto i nama Ivor sada radi. Eto, netko prije, netko kasnije.
    Recimo ja znam da se on nakon prvog pišanja u tutu nakon buđenja, ubrzo opet popiški (cca sat vremena i manje nakon toga) jer popije 2dcl mlijeka na prazan želudac i to mu valjda odmah dođe u mjehur. I zato mu ja ponudim da idemo na wc, ali on baš najerno neće i namjerno se popiški u gaće. I onda kaže "ovo mokro" ili "ja kakim" (malo mu se sve pomiješalo ).

Joj, jučer je bila smiješna zgoda... išao je s mojim tatom na šišanje i stavili su mu pelenu, ubrzo nakon što su ušli u lift se on počeo smijuljiti i kaže on "ja kakim!". a moj tata, neznajući da to njemu znači da se popiškio, odmah nazad doma da mu presvuku pelenu da ne bude pokakan Eto nesporazuma .

Ma ovo što mi pokušavamo je sve onak, na pola. Za mjesec dana idemo na more 3 tjedna i tamo se nadam da će to biti lakše.
    Srećom MM ima puno strpljenja (ja koji put puknem jer znam da bum ja to poslije morala čistiti, a isto tako znam da mali sve kuži ali se inati). Ma bit će to sve ok.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ kako bih ja voljela doži u ZGB da se svi negdje na Bundeku sretnemo

Btw. moja djeca samo pikiraju kad je tata službeno nedjeljom u Zgb, pa da idem s njim.... jer u ovoj VT nema poštene ljuljačke i ni klackalice

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

cekana, pa dajte nam dođite!

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Cure, nema druge, nego da smislim neku nedjelju kad klinci nemaju izviđače i da dođem s njima, namjenski samo za vas/nas :D :D :D

A do onda će i snoopygirl položiti vozački pa nek se i ona zaputi, usput pokupi džez....i .....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imam vremena samo toliko da kažem da ćemo mi sigurno biti zadnji koji nose pelene..s vremena na vrijeme joj pokažem male gaćice, ona ih odmah poželi obući, ali kad joj objasnim cijelu proceduru da mi onda treba reći kad će piškiti i da mora sjest na tutu, samo kaže "Ja ne biiiii..", i ja tu stanem

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Očito će natjecanje u tome tko će zadnji skinuti pelene kod zimskica 05/06 bit napeto i neizvjesno do samoga kraja

Baš su male ljenčine ti naši klinci.I Grgi je tlaka skidati se i onda piškiti i kakati,rađe je mokar i zakakan.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

A mogli bismo kladionicu otvoriti

btw. možda bi nam onda i ENA26 došla u pomoć

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Platnenopelenaši bi se trebali prije odviknuti od pelena, al ne i kad su mamama platnene još uvijek veselje.
    Max tu i tamo poželi na wc, tuta ga ne zanima ( to je prerasao sa 8 mjeseci, haha). Mi čekamo još malo toplije vrijeme pa ćemo se više tome posvetiti.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

nama kakanje više nije problem (ajd bar nešto), za to traži tutu, jedino kaj sad kad se popiški kaže "ja kakim" sve mu se mišeku pomiješalo...

Evo javila mi se Olivija (landraju okolo, nema ih u ZG) i kaže kako je Gab skroz privolio gačice i da su blizu skidanja

Joj, Ivček, ja si guštam na Svenu kaj se tiče pelena, ali Ivorove su mi već stvarno postale tlaka. A i dosta su se uniptile i već bi trebala neke nove, a glupo mi sad kupovati za njega...
    Ja isto čekam ljeto i odlazak na more (za cca mjesec dana), tamo ćemo biti 3 tjedna i tada ga mislim pustiti pa nek se zapišava do mile volje. Valjda bu skužio da mu je mokro pa će nakon nekog vremena doći reći da bi piškio.

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •