-
Svizac - čestitam za knjigu. Daj koju trudničku sliku mačkooooo :D
Olivija - baš mi je drago da ste se nauživali u Dalmaciji. Jel ti bio naporan put s njih dvoje? Slike su prekrasne. Kako je bebač već veliki, wow...a Gab mi je ostao isti od kada smo se vidjeli.
Bobibeba - i ja sam imala curu i dečka i srce veliko ko kuća, samo što je to s djecom nepredvidivo, jer ta kuća uvijek može porasti još, pa još
Ivček - ni MM nije bio za Karla (tj. treće), dugo, dugo, ako te to može utješiti, a sad
ne bi ga nizašto mijenjali... daj mu malo vremena,nadoći će on.
Sanja74 - čestitam na novom poslu, Nadam se da ćeš biti zadovoljna. Pa i nemaš sad vremena razmišljati o bebaču. Nek se malo slegne to sve...kad budeš smirena i opuštena, doći će vrijeme za bebicu
Bobaibeba
koja si ti provala od žene. Pred porod razumišljaš o novoj trudnoći, pa tko to još može, legendo!!! Aj ti polako, jedno po jedno riješavaj. Misliš ako možeš istovremeno namještaj premiještati i cvijeće saditi, da moćeš biti trudna još jednom prije poroda
Hej, ne brini za pelene, sve će to lako ići sad kad je malo zatoplilo.
Evo nama ide dobro s piškenjem, koji put mu još pobjegne, tj. ne stigne dotrčati do wc-a, a kaka u gaćice i to nikako ne kužim. Zar nije kakicu lakše zadržati nego mokraću kad krene... Uglavnom, lakše mi gaćice oprati nego pelene od govanaca ispirati, to me sludilo već
I na kraju evo obećanih slika s našeg izviđačkog produženog vikenda. First camp 2008. Ima ih stvarno jako puno. Nadam se da ćete prepoznati moje ljepotane. Baš sam jučer snoopy-ci rekla, kako sam se tpoliko opustila da sam imala osjećaj kako se vraćam u školu nakon ljetnih praznika, kao da je 2 mjeseca prošlo. Prekrasno. Neka druga stvarnost!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma