Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Mučnine, vrtoglavice

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Mučnine, vrtoglavice

Nemojte me odmah svrstati ni u hipohondre (što pokušava MM) ni u one koje žele izbjeći doktore. Ali fakat više ne znam što i kamo.

Daklem, od prije dva mjeseca krenulo je - tu i tamo. Koji put mi je sasvim super. A koji put neke mučnine. Čudne mučnine... tipa - ne zabrinjavaju me do trenutka kad dođe vrijeme za ručak ili večeru. A kad dođe vrijeme za klopu... diže mi se želudac.

A onda, ima i taj feeling u glavi ... ne znam da li bi se baš mogao nazvati vrtoglavicom... ali... ono, nešto čudno.

Uglavnom, posumnjali na vratnu kralježnicu - i sad deru po tome. OK, kriva je. OK, počela sam vježbati vježbe koje mi je pokazao fizijatar. Ali, i dalje me zaskoče te mučnine... i podrigivanje, pa čak bol u želucu... tako da se meni čini da je ipak nešto sa želucem.

Pa sad (da skratim) ima li tko kakav savjet, dobrog privatnog lječnika opće medicine ili internistu ili whatever. Netko tko će stvarno saslušati od a do ž cijelu ovu kronologiju događaja..

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

trebala bi napraviti kontrolu želučane kiseline i prisutnost na helicobacter-pylori - nije nužna gastroskopija, ima i manje invazivnih metoda

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jesi kontrolirala krvnu sliku?
    nedostatak željeza zna imati takve simptome vrtoglavica,mučnine
    mislim da gastritis ili želućana kiselina nema takve simptome,kad je to boli želudac

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a da nemas vertigo ? to mi slici na simptome blazeg oblika. al ja nisan lijecnica.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sorry na zbrckanom postu. vertigo

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    jesi kontrolirala krvnu sliku?
    nedostatak željeza zna imati takve simptome vrtoglavica,mučnine
    mislim da gastritis ili želućana kiselina nema takve simptome,kad je to boli želudac
    Moja mama je imala helicobacter i te simptome, poslije antibiotika je prošlo!!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

može biti!
    al svakako kontroliraj,ja sam nedavno imala bolove u prsnom košu,počelo je lagano mislila sam proći će ništa strašno netrebam na pregled,razvukla sam na mjesec dana prepisivala sam jakoj prehladi i došao je dan kad više nisam mogla dignuti djete da ne jauknem i na hitnu napravili sve pretrage imala sam osječaj da ću umrijeti koliko je boljelo i na kraju dijagnoza mijalgija-upala mišića po njihovom zbog nošanja djeteta a on se uopče nenosi....
    moglo je biti bilo što gore al nije, nikad neznaš dok ne kontroliraš

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Krvnu sliku sam kontrolirala kad je sve krenulo - sve je ok (osim - naravno - kolesterola i nekog enzima - nad cime se nitko od lječnika nije uznemiravao).

MartinaK - dakle i tvojoj mami je bila ta neka vrtoglavica (čak bih rekla nesvjestica...)?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kalypso, jesi li radila doppler vratnih arterija?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jesam. Kažu da je OK

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

PS - ovo JESAM je odgovor na dopler.

Ali činjenica je i to da mi se često zijeva - što bi ipak bio znak manjka kisika...

ma sva sam kilava...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •