Cure mene interesira kako ste reagirale kad ste dobivale gonale. Naime ja sam u dugom protokolu, pikam se depapeptylom i gonalom, danas mi je 14 dc, primila sam 42 gonala i imamo jedan folikulić vel. 15/13, sutra imam opet folikulometriju. Doc. se nada da će narasti barem na 17 pa da će biti punkcija. Kako to komentirate? Inače to mi je prva stimulacija, bila je jedna klomifenom i dobili smo 3 folikula.

Odgovori s citatom
) nešto drugo, vidiš da bolje reagiraš na klomifen. Sam taj folikul ti lijepo raste i obično je punkcija tako od 17 mm nadalje, kako kojoj ženi i kako doktor procijeni. Druga opcija (umjesto gonala) je menopur, on nešto više odgovara starijim ženama. Može nešto malo o dijagnozi, godinama, tako ćemo ti bit pametnije reć' koju suvislu. Žene reagiraju jako različito - neko ko ima tipa 25 godina i PCOS će na gonal imat 30 stanica, a neko s 45 možda nijednu, malo se moraš "kontekstualizirat" da bi ti cure suvislo rekle. Ja sam u svojoj 34 na gonal imala 6 stanica (ali smo krenuli s premalom količinom za mene - 2 ampule), drugi put na menopur 13 stanica (odmah 3 ampule) - to je sve bilo na VV-U, u Mariboru na kombinaciji 5 dana gonal, a onda menopur (startali s 3 ampule, onda digli na 4) imala sam 9 stanica i najbolje embrije dotad - ti su bili dobitni. Naravno, ima priča (a javit će ti se cure i same) - imale s gonalom masu stanica, kvalitetne embrije - blastice - pa ćorci - a uspile u prirodnom ciklusu na jednu stanicu. Sretno
!
Moje 2 trudnoće su iz postupka sa gonalima.
. Sretno, dao Bog da bude dobitan folikul, uopće ti to nije nemoguće i tako rijetko