Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: odbija tatu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bobina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mimim, kako ste rijesili situaciju. Ja trenutko iste muke mucim i ne znam kako da ih rijesim. Prisila za mene nije rjesenje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prolazili smo nažalost isto kao i vi. Svaki odlazak tati je bio prisilan i sa laganjem sa njegove strane tipa, dođi da ti dam pusu pa te odmah vratim mami....uzme ga, stavi u auto i odveze Danas, već tri pune godine potpuno odbija ići njemu i ne želi niti čuti da bi možda trebao ići....
    Stariji sin uredno odlazi i voli ići tati no on je bio tri godine stariji kada smo se rastali.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj dina prvotno napisa Vidi poruku
    Prolazili smo nažalost isto kao i vi. Svaki odlazak tati je bio prisilan i sa laganjem sa njegove strane tipa, dođi da ti dam pusu pa te odmah vratim mami....uzme ga, stavi u auto i odveze Danas, već tri pune godine potpuno odbija ići njemu i ne želi niti čuti da bi možda trebao ići....
    Stariji sin uredno odlazi i voli ići tati no on je bio tri godine stariji kada smo se rastali.
    zasto to radite djeci????

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    zasto to radite djeci????
    Čuj, ja sam se to isto zapitala, a onda mi je palo na pamet da czss propisuje da djeca moraju viđati drugog roditelja. To je vjerojatan razlog.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pa valjda bi czss trebao stititi interese djece, pa mi se cini da czss zna sta se desava da bi poduzeli nesto u interesu tog djeteta. bar sam ja stekla takav dojam u nasem czss-u

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •