-
prehlada , pa kašalj - homeopatija
bok curke...
mališa mi je od četvrtka navečer prehlađen i od petka koristimo pulsatillu...polako se smirilo , ali od nedjelje počinje stalno kašljati kada spava , valjda mu se iz noseka cijedi u grlo....
neznam dali smijem koristiti pripravak Cough & Cold Relief.....
N. ima 13 mjeseci....
hvala svima...
-
Osoblje foruma
Smiješ.
Ali ja bih u budučnosti konzultirala profesionalnog homeopata.
-
Osoblje foruma
Inače ,jedno od osnovnih pravila homeopatije je da se sa pripravkom prestane čim nastupi poboljšanje.Prestanite prvo sa pullsatilom i pričekajte neko vrijeme sa vidite kako će biti,a tek onda drugi pripravak.
-
bila sam na sajmu za mame ,bebe i tudnice i tamo sam se konzultirala sa homeopatom...
samo nisam znala da će se poslije javiti kašalj
-
Osoblje foruma
Homeopatija je jednostavna i nema nuspojava,ali teba imati neka osnovna znanja o korištenju.
U kojoj je potenciji pullsatila?Što piše na bočici(broj)?
-
-
Osoblje foruma
Pullsatila je pripravak koji se često daje djeci jer je dobar za prehlade ,kašalj,upale uha ,ali on nije jedini pripravak ima ih još puno.
Potencija remedije je niska(15x) što bi značilo da ju treba dosta često ponavljati da bi se vidjelo poboljšanje.Remedija tijelu treba dati impuls da ono krene sa izljećenjem.
E,sad ja neznam kakav je kod vas točno situacija.Ako je dijete dobre volje(bolje nego prije) ,a kašalj mu ne smeta pretjerano,homeopati bi rekli da je nastupilo poboljšanje.U pravilo se promatraju opće i emocionalno stanje.
Zato bi bilo dobro imati profesionalnog homeopata koji će napraviti konzultacije i odredi konstitucijski pripravak,te pomagati barem telefonski u ovakvim dilemama.
"Problem" sa homeopatijom je taj da za istu bolest nešto može pomoći tvom djetetu,a mom ne.Tako da nema instant rješenja.
-
on je ok...veseo je , ok jede....
dali bi mi mogla dati savjet kome da se obratim...
-
ja nisam baš neki veliki znalac o homeopatiji, ali učim. Dakle mi smo za kašalj uzimali Droseru 15X, po preporuci pedijatrice koja je i homeopata. Pomoglo je.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma