Dali se može djetetu tretirat ekcem na jadnom mjestu koji ne prolazi od kremica :?
Koja je to ustvari svijetlost ako netko zna i nuspojave?
Dali se može djetetu tretirat ekcem na jadnom mjestu koji ne prolazi od kremica :?
Koja je to ustvari svijetlost ako netko zna i nuspojave?
Radi se o napravi za koju nema neke posebno jake logike da ima ikakav učinak, a opet se ljudi hvale da im pomaže.
Ako ga posjeduješ - probaj, ali umjesto kupovine dijete pošalji na zrak i sunce. UV je pouzdano dobra stvar za ekceme.
Ok ako i nema nikakav učinak,samo da nema štetnosti :?Davor prvotno napisa
A za sunce još nismo jer je na ramenu pa bi ga morala poprilično skinut,no skoro da bi i mogla :/
U alternativnom liječenju ima jako puno postupaka čiji utjecaj nije jednostavno mjerljiv jer su "doze" drastično manje od potrebnih za bilo kakvo biološko/kemijsko/fizikalno mjerenje na tkivima. Svejedno su u puno situacija učinkoviti pa čak i bolji od alopatske medicine.
Tako i ovo s bioptronom: polarizirano žuto svjetlo, nejake snage. Garantirano ne oštećuje tkivo.
Posve je nebitno je li mjerljiv ucinak o kojem govoris - bitno je ima li utjecaja na zdravlje. Ljudi su izmislislili double-blind testove koji lijepo pokazu ima li lijecenje kakvog efekta ili ne.Davor prvotno napisa
Mene zapravo sekira to što se nesmije koristit kod tumora (negdje sam pročitala da je ženi koja je tretirala lampom rapidno se povečao) :shock:
Što ako lampa djeluje na diobu stanica koja je i onako kod mladih ubrzanija nego kod starijih :/
Pošto se za skoro sve izrasline kaže da su tumori,dali se samo maligni nesmiju tretirat ili i b ako rastu-a možda i potakne rast :/
Od te suhe kože nastalo je lagano ispupčenje-mislim to je možda kao list papira i manje od 5 lipa,ali je i iznad razine kože :/ :?