Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: molim za informaciju- cista na jajniku kod bebe

Datum pristupanja
    May 2008

Početno molim za informaciju- cista na jajniku kod bebe

Molim Vas ako mi netko može pomoći informacijom, u 32 +1 sam tjednu trudnoće i na ultrazvuku su vidjeli cistu na jajniku kod bebe ( curice naravno), rekli su da to nije ništa strašno, da se zbog hormona tako nešto zna dogoditi i ona pukne još u trudnoći, ako ne, onda kada se beba rodi.....Da li se trebam brinuti?....
    hvala, unaprijed

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

u trudnoci, u 4 mj. vidjeli su na bebinim bubrezima cistu...nije bas isto kao kod tebe, ali zeljela bih te nekako utjesit:

cesto se kod nerodenih beba pojavljuju ciste ( cak i na mozgu!) i u puno slucajeva one se povuku prije rodenja djeteta. e sad, dali za sobom ostavljaju kakva ostecenja na organu ili ne, tesko je reci... u nasem slucaju je ostao ostecen bubreg ( iako se se cista zadnji mjesec povukla i nisu je vise vidjeli na uzv).

pokusat cu ti ti naci par linkova. ako jos zelis nesto pisati/pitati ili samo javiti se, imas pp

Datum pristupanja
    May 2008

Početno cijena Musteline kremice ???

Pozdrav, svima....
    Hvala na odgovoru i linkovima vezanim uz temu... , ( temu cista), lijepo je čuti tuđa iskustva.... imam novo pitanje, ne vezano za ciste, da li netko zna gdje je najjeftinije kupiti Mustelinu kremu- protiv stija, ovdje kod nas po ljekarnama su dosta skupe.....( 285 kn).....

Thx
    Lijep pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •