Dobar dan svima! Evo malo sam prelistala sve postove na rodi sto se tice udomiteljstva i posvajanja posto mi treba jedna mala pomoc odlucila sam napisati dvije rijeci... 27 mi je god. i jos nisam u braku ali sam u ozbiljnoj vezi,vec 2 godine volontiram u jednom centru posjecujuci jednu curicu s cerebralnom paralizom, njeni roditelji nisu je se odrekli ali je nisu nikada u zadnje 3 god. posjetili,pitali za nju,pitala sam u domu sto nebi mogla ona otici nekoj obitelji dobila odgovor da nitko ne zeli dijete s tako velikom dijagnozom. Mala se jako vezala i za mene i za moga decka, tri puta tjedno po 4 sata smo s njom,ili ponekad samo ja ako on radi popodne. Kad ja ne dodem ona je samo u krevetu previse djece i premalo radnika da bi svih mogli staviti u kolica. Mi bi je zeljeli odvesti kuci,pruzit joj obiteljski zivot,u vjeri da bi tako psihicki i fizicki puno bolje napredovala. Sto nam je tocno uciniti? Kad se javimo centru mozemo li navesti ime i prezime djeteta? Mozemo li zapoceti ista prije vjencanja? vjencanje zakazano za 12 mj. Svaka nam je pomoc dobrodosla.