Citiraj MartinaK prvotno napisa
Citiraj Tata! prvotno napisa
Jao Berha moja, šta je tu svega napisano i kako li se samo u tren digla prašina bezrezervne ženske podrške, i pljuvanja po čovjeku, a sasvim na neosnovanim temeljima i neobjektivno sagledanih svih činjenica koje su prethodile tomu!

MOŽDA JEST NEOBJEKTIVNO, ALI NASILJE JE NASILJE I NEMA OPRAVDANJA

izvrsno potpisujem! ali zašto onda abolicirate svako žensko nasilje nad nama muškima? doista nisam nasilan po prirodi, niti ga primjenjujem pa čak ni afektiram u svojoj naravi i ponašanju, ali znam šta znači žensko nasilje o kojem, vidim, šutite ko Pentagon o Roswellu i isto tako zatvarate vrata svijesti i istini!

Svi bi odmah razarali brakove, slali u zatvore, izolirali oca od djeteta.. i zbog jednog, po svemu sudeći, očigledno nehotično afektiranog hvatanja za vrat, dakle čak ni šamara ili više, a uz to sa deklariranim osjećajem krivice i pokajanja počinitelja, činili djeci nepopravljivu prazninu u odrastanju!

Ma kako možete biti takvi ljudi??? KAKO?

NE ZNAM, MOŽDA GODINAMA ŽENE PATE JER SU IM MUŽEVI "PREOPTEREĆENI" A ONE NERAZUMNE.

hvatate se sad bezrazložno na karikaturu mojeg izričaja, osovljenu upravo prema vašim stavovima na ono što afektirano činite nama muškima, a ne priznajete
Citiraj mama courage prvotno napisa
potpisujem zoranu, al u tvojim riječima bertha, upravo mi to nedostaje - s njegove strane priznanje da je pogriješio. zato sumnjam da će se promijeniti. jer danas si ti za kriva zato jer si ga ko fol udarila, sutra jer si mu skuhala loš ručak, a prekosutra jer dišeš pored njega. i molim te, ne daj se obeshrabriti s njegovim prijetnjama. te da će ovo ili ono uraditi, te uzeti ti dijete i sl. to su puste prijetnje. da sam na tvom mjestu uopće ne bih ulazila u tu raspravu i samo bih rekla: o tome će sud odlučit, nitko od nas nije pravnik, ne poznamo zakon, zato nemojmo se upuštati u razgovore o stvarima o kojima pojma nemamo. ako imaš želju spasiti naš brak, onda se to ne čini na taj način!
Citiraj bertha prvotno napisa
sam mu ja poslala dvi pozamasne poruke u kojima sam mu pokusala predociti sta je tocno njegovo ponasanje izazvalo kod mene i kod malene. nisam bas sigurna da mu je to sve silo kako triba, no medutim napisa je samo da priznaje svoju krivicu.

MM sam zamolila da me do danas ostavi na miru, da se smirim i izlicin dite kako Bog zapovida, a i da ona malo dode sebi. dolazija nije i svaka cast na tome, ali me zivka 500 puta dnevno. na pozive se nisam javljala, samo porukama i to ako je nesto bilo nuzno za odgovorit, poput kako malena i to.
Citiraj Marsupilami prvotno napisa
Tata! hvala Bogu dragome da svi muskarci ne razmisljaju kao ti.
MM je procitao cijelu pricu i slaze se sa curama ovdje.
Nema tu buducnosti, ako je to napravio jednom napravit ce opet.
HVALA dragom bogu da svi ne razmišljaju kao ti i TM i ne misle da će svak ko je grešku jednom napravio, napravit je opet!!! Koja neopisivo glupa tvrdnja - stojiš li zaista sa svim razumom odgovorno iza nje??? Možeš li je preporučiti svima pa i Berthi za njenog muža? Jer bertha onda nemoj ni slučajno ići na razgovor svom ujcu, niti ikom drugom, to ti je samo bespotrebni gubitak vremena, ON će to tako i tako učiniti OPET, jer učinio je već jednom!

Citiraj anna-y prvotno napisa
Pa ne može te netko davit, a poslije reći: bio sam preopterećen.
Ovdje nedostaje onog korijenskog što je potrebno u svakoj vezi: poštovanja. Jer, netko tko je spreman udariti (ili daviti ili bilo što slično) i koji se usudi to učiniti, očigledno ne osjeća dovoljno poštovanja prema svojoj partnerici.

Zato bi berthu prije svega na to upozorila.

Razumijem ja njenog muža i (samo) djelomično se slažem s Tatom da korijeni njegovog stresa i nezadovoljstva leže u toj preopterećenosti, ali to nije način i to ne smije biti dozvoljeno.
A tko je rekao da se smije nekog davit, jesam li ja to negdje ustvrdio??? Ili sam rekao da se ne smije maltretirati nikoga, a da se u afektiranom slučaju može dogodit ovakav eksces od pritiska tog maltretiranja i to je sukus svega što oduvijek tvrdim! Eksces nije opravdana niti ga opravdavam i iz vlastite naravi uopće zagovaram, ali ni uzročnika ekscesu nije smjelo biti! Samo to tvrdim!!! I dajte se viš osvjestite, kad već sudite, činit to objektivno i pošteno! Za sve postoje civilizirani razgovori bez potrebe za ikakvim nasiljem, pa i nasiljem verbalnog maltretiranja.

Citiraj Trina prvotno napisa
Tata!dosad nisam odgovorila na nijedan tvoj post a svaki sam pročitala.

wooow! a šta bi to trebalo sad značit? da ti odgovaraš jedino kad treba nekog ponizit i kritizirat, pa dosad nisi eto imala materijala? ma fuj

Nakon ovog što si napisao ti se čudiš što si razveden?Slažem se sa Stray Cat,zvučiš kao nasilnik koji pravda takve pothvate.

čudim se i tebi i straycat na tako pronicljivim objašnjenjima i inteligentnim stavovima i vjerujem da su svi suci i odvjetnici koji pokušavaju zastupat čovjeka prijavljenog kao nasilnika - zapravo pravi prikriveni NASILNICI, jer ga uopće zastupaju i žele rasvjetlat objektivnost optužbe i okolnosti. Ma bravo, drage moje, izvele ste me doista na pravi put iz mraka mojih zatucanih uvjerenja, prezadovoljan sam vašom promišljenošću i životnim stavom. Jadna li vaša djeca s takvim nasljeđenim uvjerenjima, ne bojte se, sigurno si pomenute odvjetnike neće uzimat za partnere, jer su to ipak okorijeli zločinci! Zamislite samo koliko nasilja zagovaraju time što istražuju objektivnost nasilnosti i okolnosti umjesto da svakog, uperenog prstom optužbe nasilja, odmah bace na električnu stolicu - STRAŠNO! Na lomaču s njima svima pa i s Tatom!!!! Živjele TRINA i STRAY CAT i MAMA COURAGE i MGRUBI, i slične što su raskrinkale još jednog nasilnika u pojavi TATE!