Tata! prvotno napisa
Jao Berha moja, šta je tu svega napisano i kako li se samo u tren digla prašina bezrezervne ženske podrške, i pljuvanja po čovjeku, a sasvim na neosnovanim temeljima i neobjektivno sagledanih svih činjenica koje su prethodile tomu!
MOŽDA JEST NEOBJEKTIVNO, ALI NASILJE JE NASILJE I NEMA OPRAVDANJA
izvrsno potpisujem! ali zašto onda abolicirate svako žensko nasilje nad nama muškima? doista nisam nasilan po prirodi, niti ga primjenjujem pa čak ni afektiram u svojoj naravi i ponašanju, ali znam šta znači žensko nasilje o kojem, vidim, šutite ko Pentagon o Roswellu i isto tako zatvarate vrata svijesti i istini!
Svi bi odmah razarali brakove, slali u zatvore, izolirali oca od djeteta.. i zbog jednog, po svemu sudeći, očigledno nehotično afektiranog hvatanja za vrat, dakle čak ni šamara ili više, a uz to sa deklariranim osjećajem krivice i pokajanja počinitelja, činili djeci nepopravljivu prazninu u odrastanju!
Ma kako možete biti takvi ljudi??? KAKO?
NE ZNAM, MOŽDA GODINAMA ŽENE PATE JER SU IM MUŽEVI "PREOPTEREĆENI" A ONE NERAZUMNE.
hvatate se sad bezrazložno na karikaturu mojeg izričaja, osovljenu upravo prema vašim stavovima na ono što afektirano činite nama muškima, a ne priznajete