-
dakle pokusati cu biti kratka,,,,citam i ne vjerujem.
ja sam 7 god mislila da ce nakon prvog hvatanja za vrat i samara to biti i zadnje a odlucila sam shvatiti prekasno-nakon 7 god sam zavrsila u bolnici i jedva izvukla glavu....godinau dana psihoterapije.......nekako sam se vratila u normalni zivit....jednom kad zada udarac to nikad-ali NIKAD nije zadnji puta i kraj.....popricajte sa strucnim ljudima.......nadalje neprijavljivanje je odobravanje...a dijete---strasnu stvar je vidjelo...zato je tu bila i temperatura i promjena u ponasanju-stvar koja ju je nasmijavala tjera ju u plac...dijete je stvorilo skroz krivu sliku a poslijedice--tek cete vidjeti...posto sam s djecjim psiholozima cesto.....ovo je losa situacija za dijete.
strah nije opravdanje da dijete zivi u takvoj okolini. ne zelim da me se shvati kao napadaka na tebe kao zrtvu, vec ti zelim reci da sem sto slijedeci put mozes zavrsiti kao ja , da tvoje dijete moze imati velikih problema u zivotu.......ja sam za momentalno prijavljivanje policiji. i ne bi dijete priblizavala nasilniku i ne bi time krsila nikakav zakomn jer stitim dijete. osoba koja moze igubiti kontrolu nad sobom i to uraditi zeni i majci a dijete da to vidi i slusa je opasna, i isto tako slijedeci put kada se pogubi i zamahne necim prema tebi moze udariti dijete....to su strasne stvari i malo zrtava to shvati i poduzme na vrijeme mjere da se zastite ...to ucine kada im je zivot skoro oduzet ili to ucini netko drugi...ipak sam oduljila no ne slazem se s neprijavljivanjem i zatvaranjem ociju ponajvise sto isti se ponasa kao da nije se desilo-znak da je opasan..........suosijecam cijeli bicem ali sam prestravljena da si presla preko toga...ja sam se spasila-imam samo slabiji sluh na jednom uhu, oziljke na bradi, na ledjima, zglob jedne ruke zauvijek bolan i nemirne snove i danas-mislis li da je to SAMO!!!???? da sam sretna jer sam ziva ??!!! ne draga i to je previse,jer ssam trebala zaustaviti na vrijeme...a ne bi si oprostila da je takvo sto moj sin vidio i zbog toga da moram s njime na terapije jer sam mu srusila svijet u minuti
sretno s zivotom tvog djeteta i tebe
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma