e pa sad cure, baš sam demoralizirana; ispovijest idiopata (svi nalazi okay):
dakle, nakon 5 godina i jednog IVF-a, bila sam konačno napraviti imunološke pretrage (nalazi su došli ok). Specijalist kod kojeg sam bila mi kaže da meni nije rješenje IVF, već laparoskopska pretraga jajovoda i prirodni pokušaji. Prije 2,5 godine sam napravila to famozno propuhivanje na preporuku moje ginićke; ona me sama uputila da napravim UZV metodom, a ne laparoskopski, Nakon što se UZV nalaz pokazao ok, moja ginićka, glavom i bradom mi je rekla da je slijedeći korak IVF.
Nakon tog jednog IVF-a (6 mj čekanja za konzultacije + 10 mj čekanja za termin...) sam opet na njenu preporuku napravila imunološke pretrage i one su ok. Zbog toga sam bila kod dr Rad. koji mi sada – nakon 5 godina čekanja – govori da moram napraviti laparoskopsku pretragu jajovoda i odjednom se i moja dr slaže sa dr Rad... Mislim, ko je tu lud?? Mogla me je odmah uputiti na tu laparoskopiju...
Imam 39 godina; koji ginekolog upućuje pacijenticu u tim godinama nakon toliko dugo čekanja na takvu pretragu! Kakav je to sistem, tj hodogram...
Imam termin za 2 dana u Ljubljani – može li me dr Reš odbiti za postupak zbog mišljenja specijalista?