-
Ajme, kako smo traumatične... Zato ja imam dobru vijest! (nije ta)
Mi smo, naime, od danas postali i službeno IDIOPATE!
Svečano izjavljujem da je MM danas proglašen normozoospermalnim!
A zašto mi to, ipak, slavimo?
Zato što smo od početne oligo-astheno iz '98. preko astheno do današnje normo konačno - stigli! A ja vjerujem u onu narodnu - Bolje kasno nego prekasno!
Naravno, to se dogodilo nakon ozbiljne znanstvene analize njegova ejakulata s naše strane (da ne biste krivo shvatili) i poduzimanja sveobuhvatnih mjera ne bi li se postigao bilo kakav učinak. Pri tome su nam pomogli razni vitamini, minerali i ostali nadomjesci hrani (dobro poznati cijenjenom čitateljstvu s pdf-a prije začeća a koje su se okupile i ovdje i koje ovom prilikom srdačno pozdravljam)... dakle, gdje sam ono stala?... Da, iako se ništa u mđvr. nije dogodilo glede našeg statusa na ovom forumu, osim promjene pridjeva u dijagnozi, ja ipak dižem ovu čašu jer smo napravili jedan značajan korak! Znamo da je jedan spermić dovoljan, ali nepobitna je činjenica da je rafting izazovniji u grupi! Slijedeći korak će mu biti lagano održavanje u cipelama većeg broja!
Do sljedećeg raftinga, srdačno Vaša....
Bdw, Odrice, kupila sam danas knjigu ''Žensko tijelo ženska mudrost'' i već upila 200-tinjak stranica. Ne mogu stat koliko je žena - naprosto pametna. Hvala ti!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma