Danas je Edita imala svoj prvi, veliki napad histerije. ne znam kako bih to drugacije nazvala.
Bili smo u parku, ispred zgrade, ja sam je drzala na nekom drvetu, te kad vise nisam mogla, spustila sam je na zemlju. Tada je nastupio haos.
Vriska, bacanje, plac uz suze... Ostala sam mirna, te je pokusala zagrlit, ali nije upalilo. Cijela ta uzasna situacija je trajala skoro 45 minuta, a nastavila je u kuci. Mislila sam da ce se cijeli komsiluk skupit.
Inace ovakve situacije traju vec desetak dana. Ako je izvedem iz kupatila pocne vriskat i lupat nogama od pod. Ne zelim popustit, a ne bih voljela ni da mi se dijete zacene
kako se postaviti u kada dodje do ovakve scene. dijete jednostavno mora nauciti da postoje i NE situacije. Ostala sam mirna, nisam se derala (iako je u meni vrilo), pokusal sam je mazit, ali nista nije upalilo sve dok se sama od sebe nije smirila.
Misljenja sam da djecu treba mazit, ali ne razmazit.

Odgovori s citatom
Bas mi je zao. I mi prolazimo kroz to. To je faza, ja se samo nadam sto kraca. Neugodno mi je pred drugima
jer si misle koje je to dijete zlocesto. A nije, samo mora ispucat svoje frustracije. Zadrzi hladnu glavu, ako mozes. Ja kad vec pucam po savovima, predam ga nekom drugom na par minuta dok se ne skuliram. A njemu pokusavam skrenut paznju s necim, u stilu "vau, kakva je to buba mara velika dosla, di je, ajmo ju potrazit" ili nesto u tom stilu sto ga te dane zanima.
), a kad se smiri objašnjavanje..volimo te najviše na svijetu, ali nisi u pravu zbog toga i toga, rastužila si nas svojim ponašanjem i sl...
, samo mi je žao tog dijeteta.
Probudili smo se, počeli spremati i pukli na živce...sve je bilo NE, ako je hoću promijeniti, kaže Vibo će, kad on dođe onda će mene...tako za sve...na posao sam došla u 8,30 umjesto u 8..uz sve to kiša, gužva, šef, a ja..mislim na to gdje sam falila, zašto se ona tako ponaša? :? Još jedan šok me stalno muči..jučer joj objašnjavam dok smo prelazile cestu kako mi se ne smije više otrgnuti jer je to opasno, može naići auto i bla, bla-budi dobra djevojčica, a ona sama sebe UDARI PO LICU! Kao zločesta je bila, pa kazna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EEEEEEEEEEEEEjjjj, mi je nikada nismo udarili!!!!
umjesto zločesti