Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 103 od 103

Tema: histerija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ne stižem pisati, pa ću potpisani Vertexine postove.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin,meni to pali tek sad,kad je debelo prešla 3god,prije bi to samo pogoršalo stvar...nakon mog oštrijeg tona bi me uvrijedjeno pogledala i krenula još jače....

Beti,a treba čuvati i ledja ne samo živce,što da npr Zekana ima ozbiljnih problema sa kralježnicom i ne smije nosati dijete?
    ja sam mojoj ponudila alternativu - ne mogu te nositi,mamu bole ledja ali evo ti ruka....i sad još uvijek ima ritual da kad idemo u krevet nakon pranja zuba traži da joj dam ruku i vodim ju do sobe/kreveta...
    isto tako i ujutro...
    Ja imam stvarno groznih problema s kraljeznicom
    Ja opcenito puno nosim svoju djevojcicu. Ima 21 mjesec i jucer smo se nosili u ergo babyju... jednostavno ju ne zelim jos spustiti... jednom sam pricala sa bratom. O tom nosenju i on meni (17-to godisnji balavac ) kaze : znas li da ce doci jednom trenutak kad ju vise neces moci dici ? Kako tuzno ... i napravi iskreno tuznu facu ! Sokirao me tom izjavom. Znam da nesmijem nositi i znam da sam ores operacijom i sinoc nisam spavala koliko su me leđa bolila ali jutros smo skupa noseci se kuhale kavu i mlijeko za kakao.. haha jos samo malo ♡

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Nego , kada pocinju tantrumi ? Ona svaki dan stavi onako lice među rukice baci se na koljena na pod i glumi da place, kuzim da protestira ali nama to nikad nije otislo bas tako daleko osim jednom. Mislila sam da je dobila slom zivaca. Bile smo u parku i vec je skoro pao mrak , znaci debeli sumrak. Mi imamo do doma nekih 30 minuta taman da bude debeli mrak. Nikako ju nagovorit da idemo. I vec su svi klinci otisli. I objasnjavam ja njoj da ce sad doci mrak i da oblaci idu spavati i cendra ona cijelo vrijeme do autobusne stanice i uđemo u bus unutra hrpetina ljudi guzva a ona sve jace i jace preznojila sam se. Meni je bilo previse a di ne njoj i izasla sam van iz autobusa i zvala taxi. Umirila ju je tek cica stojecku na sred ceste ah ! Jako sam se uplasila !

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •