Ne stižem pisati, pa ću potpisani Vertexine postove.
Ne stižem pisati, pa ću potpisani Vertexine postove.
Ja imam stvarno groznih problema s kraljeznicom![]()
Ja opcenito puno nosim svoju djevojcicu. Ima 21 mjesec i jucer smo se nosili u ergo babyju... jednostavno ju ne zelim jos spustiti... jednom sam pricala sa bratom. O tom nosenju i on meni (17-to godisnji balavac ) kaze : znas li da ce doci jednom trenutak kad ju vise neces moci dici ? Kako tuzno ... i napravi iskreno tuznu facu ! Sokirao me tom izjavom. Znam da nesmijem nositi i znam da sam ores operacijom i sinoc nisam spavala koliko su me leđa bolila ali jutros smo skupa noseci se kuhale kavu i mlijeko za kakao.. hahajos samo malo ♡
Nego , kada pocinju tantrumi ? Ona svaki dan stavi onako lice među rukice baci se na koljena na pod i glumi da place, kuzim da protestira ali nama to nikad nije otislo bas tako daleko osim jednom. Mislila sam da je dobila slom zivaca. Bile smo u parku i vec je skoro pao mrak , znaci debeli sumrak. Mi imamo do doma nekih 30 minuta taman da bude debeli mrak. Nikako ju nagovorit da idemo. I vec su svi klinci otisli. I objasnjavam ja njoj da ce sad doci mrak i da oblaci idu spavati i cendra ona cijelo vrijeme do autobusne stanice i uđemo u bus unutra hrpetina ljudi guzva a ona sve jace i jace preznojila sam se. Meni je bilo previse a di ne njoj i izasla sam van iz autobusa i zvala taxi. Umirila ju je tek cica stojecku na sred ceste ah ! Jako sam se uplasila !