Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Zekana, pa, digni ju. Ne moraš na prvi poziv, ali daj na treći. Pa makar nosila svako dijete u jednoj ruci. NIŠTA drugo što radiš nije važnije od njih dvoje sada dok su tako mali.

Znam da ću se ponavljati, ali djeca tako brzo odrastu da ćeš uskoro žaliti kako nemaš koga nositi ( osim ako ne dođe nova beba ). Računaj, sa 6 godina se nose samo izuzetno, a to će vama brzo doći. I prebrzo. Digni ju kad ona to želi i trebat će te kraće.

Možda, ako zna da ćeš joj se posvetiti u času kad te treba, a ne za 5-10-15 minuta, koje su dvo-trogodišnjakinji predugi period da čeka, možda će biti sigurnija u tebe i u sebe. Pišeš da nema rješenja, a sama si napisala rješenje. Uzmi ju, spusti braca, ostavi što radiš. Neće biti urlanja i posao koji si morala raditi uz njeno urlanje, napravit ćeš uz njeno zadovoljstvo.
Probat ću, zato i jesam ovdje da me se savjetuje jer sam presušila s idejama! Hvala! Baš ću se potruditi da joj budem dostupna pa da vidimo kako će se razvijati situacija nakon nekog vremena... držite fige da uspije!