Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Za male i velike vlakoljupce

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Za male i velike vlakoljupce

5. susret željezničkih modelara i maketara održat će se u subotu, 10.5., od 10 do 18 h, u prostorima Zagrebačke zajednice tehničke kulture, Zagreb, Trg žrtava fašizma 14.

Mi smo bili prošle godine i uživali smo, a iskoristit ćemo i ovu priliku :D

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

sta sve bude tamo? samo makete? da li je problem ako ih klinci diraju?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Da, to je izložba maketa.
    Mislim da nije poželjno da ih klinci diraju, iako nisam zapravo primijetila da ih itko i pokušava dirati - obično su svi fascinirani i samo gledaju

Bude i prodajni dio, gdje prodaju dijelove za makete, ali to je dio za profiće, to nas (još) ne zanima.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

bojim se da ga zaista ne bih uspjela sprijecit da prcka :/ jednostavno cim vidi nesto sto ga privuce krene u pohod.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Aaaa blago vama provedite se dobro i za nas koji ne možemo na ovu genijalnu izložbu!!

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Postoje li kakve demonstracije, je li to namijenjeno djeci ili odraslima, smiju li djeca što izrađivati, kakav je program?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

www.kzmz.hr

U principu, njihove izložbe nisu namijenjene djeci, ali puno djece dolazi onamo (bar je tako bilo prošle godine). Program nije nešto osobito (a tko je bio na prošlogodišnjoj izložbi, zna da je taj prostor prilično skučen), izlažu se makete vlakova i popratnih sadržaja (želj. stanice, skretnice, brda, doline, cijeli mali gradovi).

Nama je izložba prošle godine (a A. je tada imao 2,5 godine) izazvala pravo oduševljenje, proveli smo ondje skoro 2 sata (samo gledajući!), danima poslije toga htio je "opet na izložbu vlakića", a kako je na izložbi bilo dosta djece raznih uzrasta, činilo mi se da bi moglo biti interesantno i drugim obiteljima. Mi ćemo svakako ići i ove godine...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi smo se upravo vratili!
    L je oduševljena :D

Izložba je odlična, tako je sve izrađeno do u detalje!
    Ma super.

Tanja_b

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi smo u subotu otišli pogledati. M je bio zadovoljan, a ja malo razočarana.
    Znam da izložba nije namijenjena djeci (niti slučajnim posjetiocima), već samim modelarima, ali nadala sam se većoj inventivnosti.
    Takva izložba bi se mogla genijalno napraviti, s multimedijalnim prikazima, s većim brojem maketa i baš sa ciljem upoznavanja djece s takvim hobijem. Ali, očito nema spremnosti i inicijative za takvo nešto.

Šteta, jer time jedan zgodan hobi ostaje negdje na rubu, za malobrojne koji se na to zakače. :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moj dojam ove godine nije tako dobar kao prošlogodišnji. Čini mi se da je bilo manje maketa, nijedne prezentacije (prošle godine je bila jedna vrlo zanimljiva), i sve makete bile su na povišenom, valjda da djeca ne diraju, što je značilo da cijelo vrijeme moram držati 16 kg žive vage na rukama (a odvikla sam se od toga odavno, jer ga već duuuugo ne nosimo).
    Svejedno, Andreju se svidjelo, naročito modeli tramvaja i autobusa, tako da smo sveukupno ipak imali lijepo prijepodne

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moj dojam ove godine nije tako dobar kao prošlogodišnji. Čini mi se da je bilo manje maketa, nijedne prezentacije (prošle godine je bila jedna vrlo zanimljiva), i sve makete bile su na povišenom, valjda da djeca ne diraju, što je značilo da cijelo vrijeme moram držati 16 kg žive vage na rukama (a odvikla sam se od toga odavno, jer ga već duuuugo ne nosimo).
    Svejedno, Andreju se svidjelo, naročito modeli tramvaja i autobusa, tako da smo sveukupno ipak imali lijepo prijepodne

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi ne možemo usporediti s prošlogodišnjom jer nismo bili.
    Ali ona je stvarno bila oduševljena pa mi je zato drago da smo bili.
    I držao ju je tata

Tanja_b
    možda smo bili u isto vrijeme

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •