Malo sam glupo sročila naslov, ali zanima me slijedeće. Na mojem porodu u Vinogradskoj stvarno su poštovali moje želje i lijepo kad su vidjeli da točno znam što hoću i da ću ih zvati ako ih zatrebam, ostavili su mene i MM same, na naš zahtjev.To je bilo stvarno odlično i bez ometanja, ali problem je bio što sam se ja koncentrirala na trudove i zaboravila da bih trebala i mokriti. Kad je počeo izgon, babica me tek onda pitala da li sam mokrila, i bilo je več kasno za takve egzibicije.
Uglavnom mjehur je vjerojatno doživio priličnu traumu i nakon poroda kad bi započele kontrakcije maternice prilikom dojenja, mokraća bi samo nekontrolirano curila. Koma, a uz to sam još mokrila valjda svakih pola sata. Na moje veliko zadovoljstvo kroz 4-5 dana se to sve stabiliziralo i dan danas šljaka kao i prije poroda.
Mene muči što na porodu nikako nisam kužila kako treba tiskati, tiskala sam ko luda, ali ništa se nije događalo. Da li to može biti radi punog mjehura?
Sve sad lagano preispitujem, jer mi je u mislima želja za drugom bebicom, pa ne bih htjela opet ponoviti grešku.