Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 206

Tema: ZPB 2005., 59. dio

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    mi danas u vrti otišli u kratkim hlačama i majici bez rukava i sandalicama-doduše sa čarapama
    teta nas pohvalila
    i rekla da su neka djeca i danas došla u najlonkama i štramplicama
    a ja :shock:
    I Roko je danas bio u kratkim hlačama,tenama i majici kratkih rukava i doslovno je za 10 minuta bio mokar!

Stijena-kad ćeš podijeliti imena sa našim malim svekolikim pukom pa da vijećamo? Ipak se i nas tu nešto pita 8)

Tetamajo-pametno zboriš

Haribo-baš se veselim ponovnom druženju

Nina-javi što je bilo kad dođete doma!?

Mial-psoljedice odvalila sam

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa mislila sam kad ću stvarno imati UŽI krug, ali kako je počelo, neću tako skoro

ali vijećati možete, evo:

Adrian
    Arian
    Darian
    Dominik
    Dorian
    Erik
    Fran
    Gregor
    Ian
    Ivor
    Jan
    Karlo
    Leo
    Leon
    Leonardo
    Lucian
    Lukas
    Noa
    Rene
    Sven
    Teo
    Tin
    Vito

Za sad vas neću zbunjivati favoritima da vas ne zbunim kad sam već pitala publiku, a neću vam ni reći koja su MMova, a koja moja (iako već sigurno znate ), tak da ako neko popljujete, mogu reć da je njegovo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Erik i Fran su mi naj , ali i ostala su lijepa !!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Meni je Vito

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kad sam bila s Kiarom trudna čak sam razmišljala o imenu Fran.
    a dalje Ian, Noa, Sven

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lukas,Ivor,Teo,za glasanje!

Ivano je imao danas šiziku kod bake,kad se probudio "gdje je moja mama,i zovi ju da dođe",i sve popračeno plačem! kad me mama nazvala,skoro mi je srce puklo,a ja nisam mogla po njega jer M.M još nije bio došao s posla!
    Ivanov zaključak,on više ne spava kod bake,to povlači,nema više šetnje za mene i Elu,i naravno,svaki dan natezanje za spavanje i usklađivanje!
    bilo je lijepo(jako) dok je trajalo!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja glasam za Doriana.

Ostalo pišem kasnije, Leda mi je na cici

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni uz Patrika sa te tvoje kratke liste pase Karlo

tetamaja6

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

uostalom Stijena jesi se interesirala o znacenju imena?
    da li ti je to uopce bitno?

bio je nekakav popis imena ovdje na RODI sa znacenjem al nemam pojma gdje je to sada

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Adrian
    Arian
    Darian
    Dominik
    Dorian xx
    Erik x
    Fran xx
    Gregor
    Ian x
    Ivor x
    Jan
    Karlo x
    Leo
    Leon
    Leonardo
    Lucian
    Lukas x
    Noa x
    Rene
    Sven x
    Teo x
    Tin
    Vito x
    Valjda sam OK označila do sada nabrojano i dodajem Dorian

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

pa mislila sam kad ću stvarno imati UŽI krug, ali kako je počelo, neću tako skoro

ali vijećati možete, evo:

Adrian
    Arian
    Darian
    Dominik
    Dorian
    Erik
    Fran
    Gregor
    Ian
    Ivor
    Jan
    Karlo
    Leo
    Leon
    Leonardo
    Lucian
    Lukas
    Noa
    Rene
    Sven
    Teo
    Tin
    Vito

Za sad vas neću zbunjivati favoritima da vas ne zbunim kad sam već pitala publiku, a neću vam ni reći koja su MMova, a koja moja (iako već sigurno znate ), tak da ako neko popljujete, mogu reć da je njegovo
    ja glasam za lucijan

da je lu bila dečko bila bi ili roko ili ivor
    a erik mi je isto lijepo i nekako mi najbolje paše uz patrik

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mogu i ja glasat,ja bih za Noa,Ian,Lukas .
    Curke vidim vi ste vec napravile listu kome treba M.M.pa eto budemo se dogovorile nekako ,a dobar je i u kacanju zavjesa ako nekomu i to treba .
    Zacas sam porovirila da vidim "kaj" se desava ovdje,moram prelagati stvari u ormaru svima.
    Mateu ,velika, u glavicu i dobro je da se super zavrsilo.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Bobčica prvotno napisa
    Zacas sam porovirila da vidim "kaj" se desava ovdje
    :shock: molim lijepo,ima nekih koji govore i ŠTO 8)
    Jel tako Tetamajo? Iako moram priznati da od kad se s vama družim sve više upotrebljavam razne purgerske fore

Paulita-nekako si mi "tiha" u zadnje vrijeme??

Tetamajo-vjerujem da je to samo trenutno Ivanovo raspoloženje,ma proći će ga ziher

I da...definitivno sam za ERIKA!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Tiha sam jer mi ne radi slovo a na tastaturi pa se ubijem ubacivajući ga s kopipejstom :/ Čitam vas redovno, jer ako propustim koji dan nema šanse da vas pohvatam.

Vibre svima kojima trebaju (ne rade mi ni vibre ni jedinica, kju, ipsilon...)

Lovro spava u bodiću već duže vrijeme, čak se i po zimi bunio kad bi bio u piđami. Pokrije se s tankom dekicom i svako malo izroni iz nje pa ga ja pokrivam. Na tatu je, mada sam se i ja promijenila od kad sam rodila Ledu, nisam više onako zimogrozna. Ipak, još nisam došla do stupnja MM-a. Vani pada snijeg, puše bura, a on u šlpama za na more i majici krtkih rukva ide do dućna. Ljudi su ga gledali :shock:

Leda se sva osula po leđima, bile su joj kraste, curilo joj.....užas. Opet sam izbacila mlijeko iz svoje prehrane. Malo joj je bolje, kod dermatologa je naručena 30. Bojim se da nam ne gine neki kortikosteroid

Sada jedna dobra vijest, Leda je danas prohodala :D Napokon se gospodična okuržila i krenula sama. Sad piči posvud. I to točno s punih 16. mjeseci.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Sada jedna dobra vijest, Leda je danas prohodala :D Napokon se gospodična okuržila i krenula sama. Sad piči posvud. I to točno s punih 16. mjeseci.
    Savršeno bravo Leda :D
    I malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za osip da brzo prođe!!

Vidiš,vidiš.....sad sam skontala-čim nekog prozovem,odmah se javlja tako i treba 8) iako priznajem da ni ja ne stignem više kao prije!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Paulita ma šta se mučiš s kopi-pejstanjem, preskači a skužit ćemo mi! a ako ti se da otvori tipkovnicu i operi gumu ispod tipkovnice i tipkovnicu i problem ti je riješen - provjereno
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Ledu!
    :D :D :D za hodanje!
    izgleda da je danas dan za opuštanje u akciju jer se i Kiar danas baš sam od sebe pustio u slobodne korakaše još neće na duže staze, al ja se nebunim poučna iskustvom

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo vm sd p se mučite. Oprl sm tstturu, bilo je sve zliveno s kvom. Sd ću je probt opet otvoriti, možd nešto uspijem nprvit.

Brvo z Kir

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo vm sd p se mučite. Oprl sm tstturu, bilo je sve zliveno s kvom. Sd ću je probt opet otvoriti, možd nešto uspijem nprvit.

Brvo z Kir

tak treba

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Brvo z Kir

odvalila sam!!!!!!!!!!!!!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Paulita post ti je bas fora
    da se skuziti

za Ledu

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pulita bravo za post, i bravo za malu hodačicu! :D :D :D

da ne mislite da sam do sada spavala,ne,nego ne moš doć do sekunde mira!
    reći ću samo,blaženi teletebisi!Ivano je već doručkovo i sad jede jagode
    male žvače njegovu dudu

nisam rekla dobro jutro!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Za Matea ~~~~~~~~~~~~~~~
    Paulita carice

Nije me jučer bilo (ako primjetiste) - bila na sprovodu Sandrinom mužu.... E jadna žena....

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    meni jutro počelo grozno!
    Kiar se probudio pa se igrao na krevetu i samo odjednom počeo povračati, pa kad se smirilo dobio proljev i sad me tražio ciku i fino se napapao i odmah sve izbacio. nadam se da nije baš sve
    nema temperaturu, nije bezvoljan, evo se igra.
    a MM mi priznao da ga je sinoć natankao s mlijekom :shock: , ima sreće što je na poslu jer bi ga sad skratila za glavu!!!!!!!!!!!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Nije me jučer bilo (ako primjetiste) - bila na sprovodu Sandrinom mužu.... E jadna žena....
    joj MB ja se sva ježim, jadna žena

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mial-jel misliš da je Kiar alergičan na mlijeko (kravlje)?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Mial-jel misliš da je Kiar alergičan na mlijeko (kravlje)?
    mislim da nije jer mu je Kala u par navrata uvalila bioaktiv, jogurt, vrhnje ( koliko god ja pazila i vikala da mu se ne daje, ali . . .) i nije bilo nikakve reakcije. ali sam sigurna da mu nije dao gutlja tj. da proba već mu je zamjenio vodu mlijekom i preteško mu je palo na želudac. još je prerano za mlijeko, a ne fali mu kad dojim.
    ma mislim mulac jedan opće ne misli
    to isto kad mi je sveki neki dan prigovorila o dojenji i dohrani Kiarovoj, pa kao njezini su već s 2,5 mj jeli na žlicu i to grah. al ovaj put joj bome nisam prešutila pa sam joj rekla i zato vam sva 3 sina boluju svako malo i imaju razno raznih problema sa želudcima i svako malo im neka hrana smeta, ali reko to je normalno kad im se nedozvoli da odrastu već ih se forsira od jela, hodanja i tako dalje. bome je odmah zašutila

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

o kome se radi :?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    joj MB ja se sva ježim, jadna žena

grozno...oni su iz mog kvarta?

ivan ima laringitis, noćas me probudio lavež...nisam ga vodila u vrtić, kad zakašlje zvuči koma ali fala bogu ne kašlje puno
    jučer je i 1. put razbio koljeno, super je to podnio, malo suza i maženja
    nije vikao ni histerizirao, a krvi...ko u priči

ja i dalje više budna nego spavam, lucija sve nemirnije spava, okreće se, mrmlja, kreveti su nam spojeni i skoro da pređe na naš iako nisu u potpuno istoj razini
    sisa 2 puta, ostalo ju primirim dudom ili je malo premjestim, s te strane je ipak lakše

leda super za prohodavanje :D
    mial i kiaru

ja jučer poludjela, ivan dođe iz vrtića i ne želi ići gore u stan nego želi biti na dvorištu, ja mu iznesem jelo pa jede vani, ali baš u to vrijeme bilo vrijeme luci za spavanje pa sam ga ostavila dolje sa svekijima i šogijima, jeo je za stolom juhu, kuhano meso i mrkvu, no kako je vani on se svako malo ustane pa se vrati jelu
    kad sam se vratila a on i bratić mu sjede i jedu kekse
    ja
    :shock: a sveki mi objašnjava kak ivan više nije htio jesti (a ostalo pol tanjura) a ona je htjela da nećak pljune žvaku koja mu je dala šogi pa ga je podmitila sa keksom, naravno dala je i ivanu keks
    ja ne znam jesam li više bila ili :shock: ili :?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja glasam za lucijan
    meni ne bi smetalo j
    ima ga i u mom imenu
    a i kad netko hoce napisati Kristijanovo ime onda naglasavam mit K und jot

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Citiraj mama27 prvotno napisa
    Luka ni Vanja jos uvijek ne izgovaraju R, a Luka nekako cudno izgovara i Lj.
    Odlucila sam s Lukom ici kod logopeda. R se tolerira do pete godine,
    a on ce u sedmom mjesecu pet , a htjela bih to rijesiti do devetog mjeseca kad bi krenuo u vrtic.
    Roko i dalje kaže J umjesto R....ajd baš me zanima što kaže logoped,pa pliz javi!
    Inače,čitala sam u novinama da je Varaždin osvojio prvo mjesto kao najinovativniji grad u RH.Sad mi je onda jasno o čemu si ti pričala za grad,super,blago vama!!
    Danas poslije igraonice idemo do doktorice pa cu onda vidjeti kad cemo doci na red kod logopeda.
    Mislim da se ceka oko dva tjedna. Svakako cu ti reci kako je bilo.
    Da, Varazdin je svakim danom sve ljepsi i ja sam totalno zaljbljena u taj grad
    Evo, mogli bi se dogovoriti za jedno druzenje kod nas u Vz-u
    Sad dok jos malo zatopli , dok stavimo vani bazen, pa da se malo druzimo.

Paulita, post je

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Yas u potpunosti te razumijem, pa kak nebi poludila. tako je meni sveki jedno vrijeme dolazila točno u vrijeme ručka i donosila Kali hrpu slatkiša i vidi da jede i onda joj pokaže :shock: ( poželim da sam u onoj reklami kad frajeru maznu čips pa ovaj zamisli da ga meteor pogodi )
    e onda sam zabranila slatkiše i rekla ako hoće nešto donjeti nek donese neku voćkicu i je jedno vrijeme.

a koliko su Sandrini trojčeki stari?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

za Ledicu, post je pa ni moji nisu ništa bolji u posljednje vrijeme

Ja za svako ime zapravo imam priču zašto bi i zašto ne bi...........imam par favorita, ali ko što rekoh, MM je zapeo za neka druga..........u odnosu na patrika ovo će zaista biti prave porođajne muke, očito moramo nadoknaditi to što smo prvog baš dobili dečka za kojeg smo se godinama prije nego smo planirali djecu dogovorili da će biti Patrik.

Npr. moj deda je Fran, MMov Karlo - moj tata bi da se zove Fran Karlo , a ja opet pitam s obzirom da zajedno ipak imamo četvoricu djedova zašto ne bi po ovoj drugoj dvojici bio Štef Antun
    tako da baš uopće nisam za davanje imena po nekome iz familije, ali slučajno nam se i Fran i Karlo sviđaju :/

Dominik mi je lijepo, ali je kombinacija MMovog i Patrikovog imena, a mene ko šiša

Ja sam od prve bila za Dorian (al se nikom drugom ne sviđa osim meni, još ajde za druge, ali ni MMu), a sad su mi u užem, ali stvarno u užem izboru još i Erik i Vito.

Za neke sam našla značenja npr.
    Dominik - Domnius izvedenica od dominus - gospodar, gospodin
    Dorian - Dori(j)an je muško ime, u potpunosti hrvatsko. Značenje imena dolazi od engleskog Dorian od grčki Dorios - naziv kraja u Grčkoj. izvedeno od doron - dar.
    Erik - slavan vladar
    Vito - pretpostavljam da je isto što i Vita - život

Neću ni reć koja se sviđaju MMu jer ne znam baš da ćemo lako dogovorit :/

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Yas iz Dubrave Sandra

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    ja glasam za lucijan
    meni ne bi smetalo j
    ima ga i u mom imenu
    a i kad netko hoce napisati Kristijanovo ime onda naglasavam mit K und jot
    zapravo je Luci(j)an (/lat. Lucius - koji je svijetao/) jedno od onih koje je i MMu i meni zajedničko, al meni je tek na petom mjestu :/

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

za vibrice

dobro je,vidim da ste obavještene,Mial
    bili su vani, on i Tin se naguravali oko biciklića i ovaj od beton ima posjekotinu 3cm koja je sanirana,danas gledam već se krasti
    sve je to dobro prošlo s obzirom koliko sam se uzrujala od trena kad su mi javili odmah smo došli po njega ja u teta mi govori da više ja neg kaj je on meni je to sve normalna reakcija nisam mogla drugačije inaće nisam emotivna al na njega sam osjetljiva mislim da bi umrla da se njemu što dogodi
    stvorena je grupica njih petero malo živahnijih i `tko će kog neg svoj svog` i nemaju razvijen osječaj za procjenu opasnosti ni obrane i dogodi
    se
    nije se žalio da ga boli zaigran kao inaće,čak kad smo došli po njega očekivala sam da sjedi odmara kad on u petoj ko da se ništa nije dogodilo

ovo su mojih 5 favorita s tvoje liste:Adrian,Dorian,Lukas,Tin i Vito

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moji favoriti su Vito, Fran i Erik i meni osobno se jos svidja Toma.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mene na svu sreću rijetko kad zovu iz vrtića, ali kad su me god zvali napuhali su situaciju na desetu, tak da sam se više iživcirala dok sam došla tamo (a naravno ne možeš baš taj čas), nego kad sam stvarno vidjela što mu je. Inače znao je i rasjeć usnicu, pa me čak nisu ni zvali

Patrik je isto u grupi njih 4-5 dečkića koji su najživlji i ko što sam već rekla kad ih vdim što rade, pogotovo sad kad su cijeli dan vani, dođe mi da zažmirim od šoka. Neki dan dolazim ja po njega, oni na dvorištu patrik s njih još troje u kućici, a iznutra se oriiiiiiiiiiiiiiii, bratemili, ne znaš tko koga. Nisu se ništa nedajbože tukli ili naguravali, ali to njihovo uralnje i bacanje (na metru kvadratnom ) i lupanje, to je bilo nešto prestrašno. A tko je prvi počeo - zna se. Međutim, nije uvijek on, svaki dan netko drugi poludi. Onaj koji je dan prije njega zakucao pod ormar, taj je dan mirno sjedio na klupi pio sokić. Tak da su osim toga još i nepredvidljivi. I kako je na dvorištu par grupa, što će reći u najmanju 50-ero djece, jedna se baka tako snebivala da je komentirala kako mi dijete nije normalno. Ja ju gledam, a ona ne kuži, još k tme ne komentira sebi u bradu (ko ju *****), nego lupa tetu po ramenu i pita ju: kaj je to dijete normalno? A ja :shock: :shock: :shock: Kad je skužila da ju jegledam stepla se je od glave do pete i još mi kaže: pa gospođo ak se tak ponaša doma............Mislim komentirati tuđe dijete koje ne poznaš, ja si ne dajem pravo komentirat niti one koje poznam................
    I čim smo ušli u garderobu, patrik se naravno smirio, dao mi ruku i izlazimo, a ova još roditeljima u garderobi komentira kako moje dijete nije normalno............već sam zamahnula iz ramena, ali mislim si - ne da mi se sad spuštat na tu razinu. Al mislim da joj je moj pogled bio sasvim dovoljan, slika ipak govori tisuću riječi

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nina :D za Mateo da je sve ok.
    ma pusti ti tetu nek priča šta hoće, ipak je to glavica i nije to baš samo tako. i ja sam u školi bezazleno pala pa se na kraju iskompliciralo, ali sam imala sreću što sam nakon 6 mj odvedena super dr ( danas pedijatar mojoj djeci ) kojem mogu zahvaliti što sam normalna ( recimo )

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ne da mi se sad spuštat na tu razinu. Al mislim da joj je moj pogled bio sasvim dovoljan, slika ipak govori tisuću riječi
    i danas bakica neće vidjeti ni na jedno oka od ječmenaca

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    ne da mi se sad spuštat na tu razinu. Al mislim da joj je moj pogled bio sasvim dovoljan, slika ipak govori tisuću riječi
    i danas bakica neće vidjeti ni na jedno oka od ječmenaca
    pa ono prošlo je već par dana, ali DA, nisam je vidjela odonda, mora da se liječi

uglavnom, da se još i ne vidi trbušina, pa da ne zna što je čeka............jesam joj ja kriva, mogla je bar to malo tiše

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ok mi je što su nas obavjestili,bez obzira o čemu se radi i naravno da sebe ograde,odmah je rekla da netreba dolaziti ak se nemože al došli smo mm srećom može kad got, ja uvijek, ipak drugačije izgleda kad se brineš neg kad pustiš,nadam se da ću drugi put reagirati pribranije

mial i ja kažem sve samo ne glava-tog se grozim

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

baš ste me sa babom i ječmencem!Stjena ja radim da ne bi štogod meni poslala,kažu da je gadan taj ječmenac

Ivano je ostao kod bake,i sve po starom :D :D :D jedino kad se probudi onda me bake zove i imam 5 min da se nacrtam tamo!
    5 min. je jer kad god nešto treba napraviti kaže "još 5 min"

jučer nakon tog ispada sa Ivanom, baš sam bila u bedu,malo mi se poljuljalo samopouzdanje(čitaj jako),i onda me nazove najbolja kolegica,reko da me utješi kad ono :shock: ,kaže ona meni da jako puno propuštam sa Ivanom i da sad znam da nisam još trebala roditi Elu,nego praviti veću razliku! :shock:
    to možda i stoji ali šta da radim i da ide u jaslice već 2 god,jer bi i onda propuštala,kaže bi ali ne svojom krivicom,bila sam :shock:
    danas me nazvala druga kolegica i malo popravila saliku mene kao majke,ali još sam poljuljana!

hvala što me slušate!(čitate)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a zašto je ta tvoja kolegica tak jako kompetentna za roditeljstvo da te to tako jako pogađa?

meni (ako se netko uopće usudi ) obično takve stvari govore ljudi koji ili nemaju djecu ili su strašno iskompleksirani ponašanjem svoje djece

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a zašto je ta tvoja kolegica tak jako kompetentna za roditeljstvo da te to tako jako pogađa?

meni (ako se netko uopće usudi ) obično takve stvari govore ljudi koji ili nemaju djecu ili su strašno iskompleksirani ponašanjem svoje djece
    ne znam,valjda previše šokirana izjavom,nisam se to nadala pa me uhvatila nespremnu!

i naravno da nije kompetentna!

hvala Stjena

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo da se na brzinu javim....
    tetamaja6, ne daj se izbaciti iz takta!
    NINA80, vjerujem da ste do sada već i zaboravili na pad.
    Stijena, u glasanje se neću uključiti. Mrzila bi me poslije....

Ostalima

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tetamaja6 no sikiriki!!!!!!!!!!

tko mi poslao mail? nemam ništa protiv dapače sa svim forama i inin trošiteljima vremena samo dajte , al me zanima s kim imam posla
    pošiljateljici

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Bok cure!
    Nisam baš aktivna zadnje dane ali stignem čitati.
    Poslala sam nekima od vas čije mailove imam njemačku slikovnicu za djecu, tema kako nastaju djeca....
    Nisam mogla vjerovati kad sam to vidjela, pitam se na koju foru bi djetetu objasnila neke od prizora tamo..... :shock:
    Bravo za Ledu i Kiara, pusica Mateu!
    Žurim s posla na masažu, nekakav kiropraktičar/masažer, traje sat vemena i kaže mm da boli. Nisam baš oduševljena time ali nema veze, sutra ću se bolje osjećati.
    Od imena glasam za Vito, možda zato što bih htjela curicu Vitu.....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Točk-tnx za mail,sad smo ga svi skupa pogledali i Roko je ostao malo zbunjen da bi ga na kraju jedino oduševilo kako tata vozi mamu u bolnicu u autu
    A dok se mama i tata valjaju po krevetu bilo je :shock: ....
    Ma mislim da njima još nije ništa jasno,ali i da ih lagano treba učiti.Roko obožava i bebe i trudnice,ali naravno da mu sam čin trudnoće i poroda ne može biti još jasan!!

Tetamajo-fakat ne kontam takve frendice...to su čiste gluposti,valjda ljudi ne znaju što bi rekli pa izlanu glupost
    Ništa se ti ne brini,dobra si ti mama

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

trebam pomoc

dobila sam mms al ne mogu je vidjeti
    stigla mi je sms sa tekstom i ID brojem
    kako da to skinem preko interneta :?
    MM nije kuci a ja nestrpljiva

vjerojatno cu cekati do ponedjeljka da mi netko odgovori

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

dobro jutro!

Haribo mial je ona pametna, ja nemam pojma!

mi smo naravno svi budni,a ja gledala film do 12.

pozdrav svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •