temeljem boravka s hospitaliziranim djetetom dobiješ bolovanje na dijete, odn. na njegu bolesnog djeteta
bolovanje na tebe bi značilo da si ti bolesna i radi toga na bolovanju
temeljem boravka s hospitaliziranim djetetom dobiješ bolovanje na dijete, odn. na njegu bolesnog djeteta
bolovanje na tebe bi značilo da si ti bolesna i radi toga na bolovanju
hvala na odgovoru, al meni i dalje nije jasno kako iščitavate iz važećeg Pravilnika da se ima pravo na bolovanje odnosno boravak s djetetom u bolnici (24h), mislim naravno da je potrebno i nužno al ja ne vidim da to igdje egzaktno piše. piše da je dijete mlađe od 5 god i akutne bolesti (što to već je?) za dnevni smještaj (znači bez noćenja). Mi smo npr. došli na pregled i tamo su nas zadržali 4 dana.
Moje dijete je bilo na 24h boravku sa mnom, nije više dojen, a i ostala djeca nisu bila dojena a bila su na 24h s mamama, meni stavrno nije ništa jasno osim da svatko tumači po svome.
Ako imam pravo na 24h u bolnici što prema Pravilniku nemam, onda je logično da imam pravo i na bo, al to je sve logika ništa nije jasno napisano.
ni ne čudi me zbrka na terenu, u HZZO-u također tumače da nemamo pravo na boravak s djetetom i na BO. Ludnica!!!!