-
Mi smo pacijenti dr.Mihalec i mogu reci da smo zadovoljni s njom.Istina, malo je hladna prema djetetu, al nikada nije postavila krivu dijagnozu ili da nije provela dodatne testove.Bar je to naše iskustvo.Kad je E. bio star jedno 4,5 tjedna bio je užasno plačljiv i otišli mi kod nje i napravila mu je provjeru urina i otkrilo se da ima bakteriju.Odmah nas je poslal u bolnicu i na kraju se uspostavilo da ima refluks 2 stupnja obostran.Tak da joj velika hvala.
Nego ja sam ju htjela promijeniti jer čekaš i čekaš, užas jedan, al sad vidim po vašim postovima da i ostali čekaju kod drugih doktora.
Sestra je isto ok, radi svoj posao dobro i brzo i ponekad možeš i preko nje riješiti neke stvari da ne čekaš 100 dana.Nikad nije bila bezobrazna prema nekome i nikad bez obzira koliko roditelja stajalo u njenom dijelu ureda (a znalo ih je biti i 5) nije izbacila nekog ili rekla da neće.
Kad čekaš 2 sata na red možeš si razvit neko mišljenje o njima.
Inače, ja sam takva da dođem negdje i hoću brzo obaviti nešto bez pretjeranog cmoljenja.Ide mi na živce kad dođem negdje pa doktorica: jesi piškio, jesi kakio i muci, muci.Hoću od doktora da mi pregleda dijete i da mi kaže što mu je i da mu da potrebnu terapiju.
Inače, E. nema nikakvu traumu od toga što je ona malo hladna prema njemu i da odbija ići kod doktora.Prihvatio je da je to nešto što se radi kad si bolestan i da ti doktor želi dobro.
Eto, ja se malo raspisala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma