- 

Ja imam medelinu elektricnu, duplu (za izdajanje obje strane istovremeno i svakom bih ju preporucila tko treba izdajati redovito, kao sto si recimo ti. Naziv moje je Pump in Style Original (vidi link)
Nije jeftina (mene je moja kostala oko 1500 kuna) ali ne bih ju zamijenila nizasto. Koristila sam ju i za Petru i za Robija. Uspjesnost izdajanja mislim da se ne moze niti priblizno usporediti sa bilo kojom drugom pumpom (osim medelinom bolnickom).
I firma ima super customer service. Meni je prosle godine pumpa tresnula sa stola na pod i potrgao se jedan komad bez kojeg nije radila kak se spada. I to se bas desilo taman prije nekog perioda kada mi je neophodno trebala. 
Trazila sam taj dio na njihovoj internet stranici i nisam ga mogla naci, poslala im email ako mi mogu reci da li mogu nadomjestiti, oni mi se javili skoro odmah i poslali mi (besplatno!) dio koji mi je trebao, ubrzanom postom.
Uglavnom, imam sve najbolje reci za nju.  I jos, osim sto sam ju koristila za Petru i Robija svakodnevno po nekoliko puta, posudila sam ju i jednoj prijateljici izmedu njih, a sada je kod druge prijateljice.
Ono sto hocu reci je da je odlicne kvalitete, da ce ti trajati dugo ako ce ti trebati i sa drugim klincima, a ako hoces, mozes i prodati ju kao rabljenu za vrlo dobru cijenu i tako vratiti dio novca.

Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu

- Ne možete ostaviti odgovor

- Ne možete stavljati privitke

- Ne možete uređivati svoje postove

-  

Pravila foruma