-
homeopatija/bradavica
Prvo, isprika svim curama koje su poslušale moju preporuku za dermatologicu u Domu zdravlja Kruge.
Fran je imao bradavicu na peti za koju je žena rekla da je beznačajna kožna pojava, ali uzrokovana isključivo stresom. Imala je super pristup djetetu, osjećali smo se ugodno u ordinaciji i Franu je (možda) bilo lakše podnijeti bol od paljenja. Kad smo došli na kontrolu za tjedan dana, vidjela je da je ostalo još bradavice, pa je palila ponovo. Na slijedećoj kontroli, ista stvar, samo je rekla da ne treba više kontrolirati i da za mjesec dana neće biti ožiljka. Kad je prošlo tih mjesec dana, a i ranije, njemu rana nikako da prođe pa joj dođemo ponovo. I tada ona konstatira da je narasla nova bradavica, uzrokovana traumom i stresom od paljenja stare, i da nema pomoći nego ju izrezati. Na živo, bez anestezije. Frana je to naravno užasno boljelo, a ja se uopće nisam snašla. Grozno. Ne znam da li se više ljutim na nju ili na sebe.
Neću sad ulaziti u obrazlaganje živi li moje dijete u stresu ili ne jer se ne mislim opravdavati, ali ako nakon tri paljenja ona nije u stanju tu bradavicu uništiti, onda se meni ipak čini da ju nije dobro spalila, a ne da je dijete pod tolikim stresom. A nije.
Tjedan dana kasnije, njega peta toliko boli da se uopće ne želi osloniti na nju.
Pedijatrica nam kaže da se to da uspješno može liječiti i homeopatijom, pa molim vaše savjete/iskustva. Moram priznati da uopće ne znam što je homeopatija.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma