Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: kapica

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno kapica

do kad djetetu stavljati kapicu? moja Hanna sad ima 4 mjeseca a vani je zadnjih par dana jako toplo. uvijek joj stavim kapicu ali mi je je nekako žao jer mislim da joj je možda vruće.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa sad će te preći na lagane šeširiće, koji su tanki i nisu uz glavu pa vazduh cirkulira. Meni se čini da i po ovom pitanju roditelji idu za onim kako se oni osječaju. Imam slikicu iz maja, kad smo i mi imali 4 mjeseca, sa malenim šeširićem. Pa svileni šalčići na moru kad piri vjetrić. Ma kad je 20C, djetetu, kao i nama ne treba ništa.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i ja sam pomislila na šeširić ali ona nevoli da ima nešto na glavi pa bi ga vjerovatno skinula. ako je držim onda bi mogla nosit šeširić ali kad je u kolicima ja joj najrađe nebi stavila ništa pošto nije na direktnom suncu nego u hladu a i toplo je. jel bi to bilo u redu?

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ona leži u kolicima pod kupolom i mislim da joj netreba nikakva kapica;mislim da ju kolica dovoljno štite.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma ne treba joj ništa u kolicima. Uvijek sam imala osječaj da je unutra, kad digneš zaštitu od sunca, još toplije, a ne puše ni vjetar.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

o super :D . hvala vam

magaly avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj maleni ima 8 tjedana i stavljam mu kapicu tanku, ali sam u potrazi za nekom fora šiltericom, mislim da će mu to biti o.k.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Te kapice su jako nespretne dok dijete jos lezi u kolicima, a unutar kosare/kolica su stvarno zasticeni i dovoljno je toplo da im ne treba nista.

Mi smo cijelo proslo ljeto bili bez kapice u kolicima, jedino sam joj stavljala preveliki sesiric kad je bila u marami ili dok sam je nosila na rukama, ali u kolicima nista.

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dok je sara u kolicima pod kupolom ne stavljam joj ništa. Kad malo puše ili je na suncu nosi šeširić, tj. ljetnu kapicu, mada je više okolo nego njoj na glavi jer je stalno baca.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kapicu sa gnušanjem skida otkako je došla iz porodilišta. Zato je nikad nisam ni stavljala. Nije bilo vrijedno tolike vriske.
    Šešir je, za ne povjerovati, htjela (šmizla )
    Muku smo mučili zimus dok nije skužila kako je lijepo i toplo kad se stavi kapica i šal...
    Od tad sama stavlja na glavu svakojaka pokrivala, i svoja i tuđa

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kad ne puše vjetar, u kolicima nema kapu, a u marami ili na rukama - šilterica sa zaštićenim vratom (uv zaštita UPF 50+)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •