-
zašto jednu hoće a drugu ne ?
Imam problemčić, u desnoj dojci imam više mlijeka i kad malog dojim čujem kako pohlepno guta, no sa lijevom smo u vječitoj svađi i nakon par puta što povuće počne se buniti, što učiniti kako bi se i u lijevoj počelo stvarati više mlijeka ?
-
ako ne zeli vuci, ostaju ti 3 opcije:
1. izdajati se na tu stranu i davati mu izdojeno
2. dojiti samo na jednoj strani
neke zene odaberu prvo i nadaju se da ce beba s vremenom prihvatiti i drugu dojku, a neke odaberu drugo i bez problema othrane dijete i vise godina samo na 1 dojci
3. ili mozes nastaviti kao do sada i nadati se da se s vremenom mozda prihvatiti i tu drugu dojku i povuci malo vise
izaberi sama
-
Samo da kažem da je moja prijateljica odgojila jedno djete(prvo) samo na desnoj dojci a drugo je nekako uspijela "nagovoriti" da prihvati i ljevu, nevoljko doduše.
Inače primjetila sam da su ti problemi sa ljevom dojkom jako česti, kao kod mene s ovim gljivicama, regadama pa odbijanje i tako dalje ... što li to ima u ljevoj dojci....? :? (ovo ja sada kao pjevam)
-
Ja zbilja ne znam šta je to s lijevim dojkama. Moja ju nije ljubila kad je bila mala jer je bio prejaki let down, a kasnije kad se to nekako smanjilo, onda joj je pak bio preslab pa je mjesecima se bunila i 'protestirala' protiv lijeve.
Lijeva mi sad manje 'radi' u odnosu na desnu, no i dalje redovito izdajam lijevu dojku nakon dojenja, a često kad zaspi na lijevoj ponudim joj i desnu i popije još, koliko čujem, solidnu količinu.
Eh, da ostane budna to već ne bi išlo..... :/
-
a ja se pitam štpo je to u desnoj
meni lijevu odlično prihvaća dok na desnoj se samo vrti i ne vuče kak spada...
-
-
Mi smo u prva 3-4 mjeseca muku mucili sa desnom dojkom, a sada je fino doji. :D
-
a imas i onu soluciju sa zavaravanjem, stavis ga na desnu pa ga samo kliznes na lijevu.
kako spavas? je li ti zgodnije da je na desnoj strani? probaj okrenuti stranu.
i moj je tri godine sisao samo desnu, no otprilike mi je jasno da je jedan od uzroka svakako i to sto bi dojeci na lijevoj strani trebao biti na rubu kreveta, a na desnoj bih opusteno zaspala....
borili smo se neko vrijeme s takvim prijevarama, klizanjem na drugu stranu, spavanjem naopako da lijevu ponudim prije, sto vise, sto cesce...
izdajati mi se nije dalo a i nisam bila strucnjakinja u tome... pa sam odustala.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma