Počinju dani otvorenih vrata u osnovnoj montessori školi "Barunice Dedee Vranyczany" M.Mandića 2, trešnjevka 16.5. 10-12h, tko je zainteresiran neka dođe pogledati kako se živi i uči u prvoj montessori školi u hrvata.
Počinju dani otvorenih vrata u osnovnoj montessori školi "Barunice Dedee Vranyczany" M.Mandića 2, trešnjevka 16.5. 10-12h, tko je zainteresiran neka dođe pogledati kako se živi i uči u prvoj montessori školi u hrvata.
Hm, na njihovom webu piše 19. svibnja:
http://www.montessori-skola.hr/stranica.htm
![]()
Provjerim pa sutra javim da vas ne buni možda se 16.5 odnosi na vrtićki dio ili su mi prosljedili krivu informaciju.
Meni su rekli da ce vjerojatno biti 16.05., ali da su u nekoj guzvi pa jos nisu sigurni.
Definitivno 16.5.
krivo su im upisali na stranici, prepravit će to da se ljudi ne bune.
neozbiljno, jako neozbiljno![]()
ljudi su već zbunjeni!
Možda djeluje neozbiljno al ljudi koje plaćaju da im održavaju i rade stranicu su napravili kiks. Glavno da sad znamo točan datum da se više ne zbunjujemo.
šteta. već sam si uplanirala sljedeći ponedjeljak za posjet montessori školi; petak ne mogu nikako - ni da se kloniram :/
znaci ovo je definitivno? u koje vrijeme se moze doci i treba li se prethodno najaviti?twins mama prvotno napisa
evo sad sam ih zvala, rekli su mi 16.5. i to od 9.30 - 17 sati, bez najave
Ma nije krivo upisano, nego taj podatak tu stoji jos od lanitwins mama prvotno napisa
![]()