Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Bolna probava

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Bolna probava

Moja bebica je danas 20 dana. Ne znam da li bi ovo bili grcevi, ali ima li netko slicno iskustvo? Svaki put kad treba prducnuti, ili kada joj radi probava, najcesce kod jela, ali, evo i u snu, sva se napinje, i vidi se da je boli. Obicno i sva pocrveni, dakle, probavni problemi jesu, i vidim da su bolni. No ona rijetko place, vise se tako buni, pa i u snu zvuci kao da puse nos ili tako nesto slicno. Dobro jede, samo je na prsima, ali navece stvarno je predugo na prsima, sinoc je to sa malim pauzama trajalo satima...

Ima li netko da je imao slicne probleme? Ici doktoru ili ne?

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Što se tiče duuuuugih dojenja - navikni se, to je normalno. Ja imam osjećaj da su naša prva 2 mjeseca bila jedno neprestano dojenje. Stvar se sama izregulira kad beba malo poraste. Uživaj.
    Što se tiče probave - evo mi smo imali gadnih problema, čak je ležala i u bolnici. Dokle god ona redovno kaka, prdi i piški sve je ok. To što se malo muči to je normalno. Probavni sustav se još razvija i takvih će "crvenjenja" i napinjanja biti još dosta. Samo neka ciki i sve će biti super.

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala ti na odgovoru, vec mi je lakse, samo kad znam da je jos netko kroz to prosao...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Joj vec sam zaboravila to crvenilo u licu kod kakanja...
    Moj malac je znao biti tamno crven, a zvukovi koje je ispustao su bili prestrasni. Ali sve se reguliralo s vremenom, sad ni ne skuzim da je kakao osim po "mirisu".

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I moja je tako cicala, posebno navecer, tako da ti je to sve normalno.
    Sto se tice prduckanja pokusaj sa masazom trbuscica prije vecernjeg spavanja ili ja sam znala L nositi potrbuske na dlanu tako joj je bilo lakse prdnuti.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I moja je tako cicala, posebno navecer, tako da ti je to sve normalno.
    Sto se tice prduckanja pokusaj sa masazom trbuscica prije vecernjeg spavanja ili ja sam znala L nositi potrbuske na dlanu tako joj je bilo lakse prdnuti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •