Nema na čemu

, drago mi je da vam je bilo dobro.
Inače, znam da je lako biti general nakon bitke, no već nakon tvog prvog posta sam pomislila da je riječ o mami koja samo čeka kome će uvaliti dječicu. Jednostavno sam dobila takvu vibru, nemam pojma zašto. Priča o curici ostavljenoj samoj u zahodu mi je pretužna.
I da ti odgovorim na pitanje, ako ti je odgovor još uvijek važan: ja u igraonice vodim samo Fionu (jer Flora još nikad nije ni bila pozvana na taj tip rođendana), a kod prijatelja obje. Mi smo, otkad živimo u Zg, oba rođendana slavili na istome mjestu gdje i vi, no bez animatorica, pa sam već u pozivu svima napisala (ili rekla) da je dobrodošla cijela obitelj, koliko god dječice ima.
Meni u konkretnom slučaju igraonice s ograničenim brojem djece ne bi bio problem dodatnog djeteta i plaćanja tih 30 ili koliko već kuna, nego načina na koji se mama riješila djeteta i prebacila svoju odgovornost na druge (još k tome na ljude koje gotovo ni ne poznaje). U takvoj situaciji si zatečena i preneugodno ti je reagirati - a zapravo bi trebala ili inzistirati da mama ostane ili da odvede dijete sa sobom.