Danas sam bila na pregledu kog ginića (ne svog jer sam na moru a nešto se ne osjećam baš najbolje, a u 28-tjednu sam trudnoće, pa sam htjela provjeriti jel sve ok). Uglavnom, rekao mi je da imam iscjedak koji nije dobar i da treba to treba ozbiljno liječiti :/ i prepisao mi je Medazol vaginalete s time da je napomenuo da ih daje "na slijepo" jer ne znamo o kojoj se bakteriji točno radi i rekao mi je da ako se bojim, nek napravim u zg briseve i pričekam nalaze, ali kao on bi ipak preporučio da se to čim prije počne liječiti.
Uzela sam tablete u ljekarni i čitam upute i vidim da u trudnoći nije baš preporučljiv, odnosno daje se (u trećem trimestru) samo ako druge mjere nisu pomogle i ako je korist veća od mogućih rizika za fetus.
Ne znam što da sad radim??? U Zg se vraćam tek u nedjelju. Dok odem po uputnicu, napravim briseve, dočekam nalaze (ili odem privatno, pa opet čekam nalaze) može proći cijeli tjedan.
Ili da počnem stavljati još večeras? Valjda ih ne bi davao tek tako...ili?? joooj![]()