Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: uspješnost ivf-a

Datum pristupanja
    May 2008

Početno uspješnost ivf-a

cure zanima me kolika je uspješnost ivf-a i da li je kojoj uspjelo iz prve?meni je ovo prvi ivf nakon 3 inseminacije,punktirane su mi tri jajne stanice od 5,ostale dvije doc je ostavio za slučaj prirodnim putem,oplodile su se sve tri slijedeći dan i transfer mi je bio 5 dana nakon punkcije. hvala na odgovoru

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Računa se da je u stimuliranom postupku i ako je žena u dobnoj skupini ispod 35 godina, postupak uspješnosti oko 30%. Ima masu žena koje su ostale isprva trudne, samo te pobjegnu brzo s ovom podforuma pa smo mi maratonci relativno glasni i možda ostavljamo krivi dojam. Sretno, vraćene su ti onda blastociste (ako su bili embriji 5 dana), to ti nije loše, znači da su kvalitetni !

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala na odgovoru.Pošto mi je ovo prvi ivf pa sam sva euforična i šizim od čekanja a tek mi je 3 dan nakon transfera.koliko si ti imala pokušaja i kakva su ti iskustva,ja sam recimo punkciju jako loše podnjela da mi je doc preporučio slijedeći put anesteziju?meni je 26 godina i već 4 godine pokušavam zatrudnjeti

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Meni je uspjelo otprve. Istina je da nas ima dosta koje smo uspjele prvi puta, no cure odu s foruma.. Samo se ti opusti i nemoj puno misliti o tome (znam da je to jako teško).
    Anyway, držim ti fige i

Ps. Ja punkciju uopće nisam osjetila, ali je zato porod bio brrrr...horror story, evo sva sam se naježila samo kad se sjetim.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala na odgovoru,lijepo je čuti nešto ovakvo,ulije ti nadu

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i meni j euspilo od prve, ja nisam pokusavala nijednu drugu metodu već odmah na ivf. Isto su mi vraćene 3 blastice, jedna se primila i evo nas sad u 33 tjednu. Sretno i tebi!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

HVALA na željama .nadam se da će nam ovaj put uspjeti,još 9 dana do prvih rezultata.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •