-
uspješnost ivf-a
cure zanima me kolika je uspješnost ivf-a i da li je kojoj uspjelo iz prve?meni je ovo prvi ivf nakon 3 inseminacije,punktirane su mi tri jajne stanice od 5,ostale dvije doc je ostavio za slučaj prirodnim putem,oplodile su se sve tri slijedeći dan i transfer mi je bio 5 dana nakon punkcije. hvala na odgovoru
-
Računa se da je u stimuliranom postupku i ako je žena u dobnoj skupini ispod 35 godina, postupak uspješnosti oko 30%. Ima masu žena koje su ostale isprva trudne, samo te pobjegnu brzo s ovom podforuma pa smo mi maratonci relativno glasni i možda ostavljamo krivi dojam. Sretno, vraćene su ti onda blastociste (ako su bili embriji 5 dana), to ti nije loše, znači da su kvalitetni
!
-
hvala na odgovoru.Pošto mi je ovo prvi ivf pa sam sva euforična i šizim od čekanja a tek mi je 3 dan nakon transfera.koliko si ti imala pokušaja i kakva su ti iskustva,ja sam recimo punkciju jako loše podnjela da mi je doc preporučio slijedeći put anesteziju?meni je 26 godina i već 4 godine pokušavam zatrudnjeti
-
-
hvala na odgovoru,lijepo je čuti nešto ovakvo,ulije ti nadu
-
i meni j euspilo od prve, ja nisam pokusavala nijednu drugu metodu već odmah na ivf. Isto su mi vraćene 3 blastice, jedna se primila i evo nas sad u 33 tjednu. Sretno i tebi!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma