Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: tvrde stolice

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno tvrde stolice

:? Pomoziteeee!!!moja beba ima godinu dana i jede raznovrsnu hranu.pije otprilike mjesec dana su počeli naši problemi sa stolicom!prvo je počelo sa jako tvrdom stolicom pa sa izostajanjem od2-3 dana,pucanj kapilarica..........

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dal jede dovoljno vlaknaste hrane? Kak joj ide voće i poovrće? Koliko vode popije kroz dan?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno tvrde stolice

povrće jako voli,a voće baš i ne iako se potrudimo da je svaki dan na jelovniku.što se tiće tekućine tu nema problema!zato nam i nije jasno zašto se to događa :/

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Jeste li joj probali davati kašice i sokiće od svježeg voća tipa sok od jabuke i sl.?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jesmo od šljive i kruške najviše.sada smo probali activaju pa ćemo viditi rezultate

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

:D moram vam reći da activija stvarno djeluje.nema više ovakvih :shock: okica!!!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno tvrde stolice

kod nas je opet po starome!nakon sokova šljiva-kruška,activija,čepića,portalaka(sirupa)......o pat je problem sa stolicom.sada je došlo ono čega sam se najviše bojala STISKANJE I VRAĆANJE STOLICE NATRAG sutra opet idemo kod pedice pa cemo viditi što dalje :?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

YO ja sam nova pa sam tek sad vidjela tvoj post!
    Imas jedan homeopatski pripravak koji je jako pomogao mom i sekinom malom. Stvarno jako je dobar i pomaze a moze se koristiti neograniceno jer nema nus pojava ni posljedica a moze se koristiti i po potrebi (nasa djeca sad imaju dvije godine).

http://www.homeopatija.com/proizvodi.php?proizvod=8

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jogobelini jogurtići u flašicama,oni pakirani po 6 komada su zakon,ni jedan jogurt nije tako djelovao na moju kćer,nakon maksimalno pola sata ju potjera kakati i stolica nije tvrda,nego onak,taman.Inače su to tvrdi balvani,ogromni koje nikako nismo uspjevali riješiti i obavezno bi se i malo krvi pojavilo

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I moja je djevojčica (ima 9 mjeseci) imala priličnih problema s tvrdom stolicom. Problem smo riješili kompotom od šljiva i jabuka. Skuham suhe šljive i jabuke; šljive pojede i pije kompot (bez šećera, naravno). I stolica se vrlo brzo smekša. I pazim da joj češće ponudim piti

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja znam za (kršitelj koda)ov sok od šljive...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nama na zalost neije pomogao ni kompot ni sok...

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nama je pomagala kombinacija palente i breskve (ako nije bilo svježe, koristila sam kupovnu kašicu)

mojoj prijateljici je pomoglo davanje sjemenki mljevenog lana, po preporuci njene pedijatrice, mada što se lana tiče, navodno nemaju svi pedijatri isto mišljenje, pa bi bilo dobro posavjetovati se prije nego date djeci.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno tvrde stolice

mi smo probali lan,čaj matičnjak,activiju,sokovi i kašice šljiva kruška ananas,jako zaslađena kamilica sirup portalak(koji djeluje samo dok ga pijemo) neznam niti ja više što nismo probali i NIŠTA :? :/ !sada ćemo probati jogobelu pa ćemo viditi rezultate

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno tvrde stolice

Tanči napisala/o

Jogobelini jogurtići u flašicama,oni pakirani po 6 komada su zakon,ni jedan jogurt nije tako djelovao na moju kćer,nakon maksimalno pola sata ju potjera kakati i stolica nije tvrda,nego onak,taman.Inače su to tvrdi balvani,ogromni koje nikako nismo uspjevali riješiti i obavezno bi se i malo krvi pojavilo
    ---------------------------------------------------------------------------------
    jeli od nekog određenog voća ili bilokoja jogobela

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mojoj djevojčici je puno pomogao kivi. Ima 13 mjeseci i nedavno sam joj dala pola kivija u kombinaciji sa malo banane (da bude slađe). Stolica je mekša i češća (inače je imala svaki 2. dan). Ipak, kažu da je kivi jak alergen, pa ti odluči...nadam se da nemate alergičara u porodici. Ako se odlučiš za, onda probaj prvo malu količinu pa vidi ima li kakvih reakcija. Pomaže nam i sokić od beskve.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: tvrde stolice

Citiraj YO prvotno napisa
    jeli od nekog određenog voća ili bilokoja jogobela
    Bilo koja,kolko sam zapazila ima od jagode,šumskog voća i natur-bez voća.Mi kupimo onu koju nađemo,a nema ih baš u svim dućanima i svaki put.Uglavnom u Intersparu nađem,ponekad u Konzumu i Kauflandu.
    Nadam se od srca da će pomoći.Sretno malenoj

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo i nas sa problemom.
    N. je sada 26 mjeseci i već duže vrijeme ima tvrdu stolicu, ponekad doslovno kao kamenčići. Stolice su svakodnevne ali u 90% slučajeva jako tvrde. No, što je najinteresantnije ne vidim da ju boli kada kaka, puno puta ni ne kužim da je kakala. Ali mene svejedno brine... :/
    Jede sve, voće, povrće, dosta pije...
    Je li netko probao davati sjemenke lana ili nešto drugo neinvazivno, jogurti i sokovi od šljive kod nas nemaju učinka??

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo imali velikih problema (srećom sad su pod kontrolom) i pročitala sam na jednom topicu da je dobro 2-3 puta dnevno umiješati laktoze na vrh noža u piće. Nažalost, laktozu nisam uspjela pronaći u ljekarni, nudili mi samo neke sirupe. Ako netko ima bilo kakvih saznanja gdje nabaviti laktozu bili bismo mu jako zahvalni... Rado bih je imala ako opet zagusti.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi smo insistirali na integralnim žitaricama, tikvicama (sad ih ima), bundevi, palenti i voću (celom ili u komadima, nikako miksano). Problem rešen bez ponovljenih kriza. A nije da je trajao par dana pa da se kaže da je normalno već smo skoro celu godinu mučili muku sa kakanjem. Prošlo je skoro 2 godine od poslednje tvrde stolice i nijedan jedini dan nije izostala.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj emira prvotno napisa
    Je li netko probao davati sjemenke lana
    Mi smp koristili i lan ali nista nam mije pomogao !!cvijetak mi smo laktozu kupili u ljekarni,možda je samo trenutno nije bilo!?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

clumsy mom mi non stop jedemo tikvice(obožava ih) palentu,voće..ali ipak se pojaviti tvrda stolica!Sada se javi sa vrimena na vrime,ali imali smo ozbiljnih problema sa tim!!

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma, krenule me dvije tete iz ljekarne uvjeravati da nikad nisu čule da se može kupiti laktoza I da ima samo sirup. Pa ti njima "stručnima" onda objasni ...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

možda im bude poznatije ako ih pitaš za mlječni šećer ili ti ga laktoza

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •