Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: bolne grudi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Znaš li kako izgleda let-down? Da nije to. Silna vrućina koja iz centra leđa ide prema dojci, osjećala sam to kao užaren put, pa mučnina koja bi me cijelu preplavila, kratkotrajno, onda pritisak u dojci, snažno, iznutra i onda kao peckavi trnci kad mlijeko počne izlaziti. Tako je to u početku, prođe, ili se navikneš. ( i grčevi u maternici, kod svakog naviranja mlijeka). Neka prođe prvi mjesec i bit će lakše, vidjet ćeš. Blaženstvo kasnijih mjeseci vrijedi ovih početnih problema.
    Ne sjećam se bolova nakon podoja, samo ovih prije.

Pazi na tjelesnu temperaturu. Mastitis zna buknuti jako naglo.
    Ako ne uspiješ dobiti SOS za dojenje, nazovi patronažnu ili doktoricu.
    Drž'se!

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš li kako izgleda let-down? Da nije to. Silna vrućina koja iz centra leđa ide prema dojci, osjećala sam to kao užaren put, pa mučnina koja bi me cijelu preplavila, kratkotrajno, onda pritisak u dojci, snažno, iznutra i onda kao peckavi trnci kad mlijeko počne izlaziti. Tako je to u početku, prođe, ili se navikneš. ( i grčevi u maternici, kod svakog naviranja mlijeka). Neka prođe prvi mjesec i bit će lakše, vidjet ćeš. Blaženstvo kasnijih mjeseci vrijedi ovih početnih problema.
    Ne sjećam se bolova nakon podoja, samo ovih prije.

Pazi na tjelesnu temperaturu. Mastitis zna buknuti jako naglo.
    Ako ne uspiješ dobiti SOS za dojenje, nazovi patronažnu ili doktoricu.
    Drž'se!
    Znam za let-down u teoriji, mislim da nije to. Ali nisam sigurna. Ma sve mi je bolno po pitanju sisa i bradavica pa valjda su sve to samo neke manifestacije- bolovi na sto i jedan način, hehe!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •