potpisujem LIMU i no@ i sve ostale koje su pisale u tom smjeru.
Moja iskustva s logopedicama su za jer koje one sve gluposti mogu reći roditeljima - to mi je čak i za tužiti
Ja osobno u Zagrebu poznajem jako malo dobrih logopedica, tako da je lako moguće da i ta tvoja spada u onu drugu skupinu.
Mi smo osobno imali pitanje da li Denis da ide u prilagođeni ili individualizirani pristup jer se u školstvu često brkaju ta 2 pojma; dobili smo za sada individualizirani pristup uz pomoć defktologa.
Taj papir jeste učiteljici pokriće, a moje dijete od svega ima samo koristi kao i škola: na osnovi tog rješenja može se tražiti od grada Zagreba i ministarstva pomoć.
I kada netko naziva taj papir "biljegom" kako bi onda nazvao loše ocjene koje bi dijete dobilo jer se ne bi poštivale njegove posebnosti?
Ili ako npr dijete ima ADD i ima potrebu za kretanjem i šetnjom u razredu, zar ne mislite da ga njegovo ponašanje "obilježava" drugačijim od ostale djece? Zar samo papir koji je kod učiteljice bi obilježio dijete? I kod koga bi ga obilježio? Učiteljice nisu neuke i glupe da sam ne uvide da je nečije dijete posebno i da ima drugačije potrebe.