Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: trebamo savjet za popravak zuba

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno trebamo savjet za popravak zuba

Prijateljica ima djevojcicu 14god, dosta tesko ostecenje. Mala hoda i nije u kolicima ali sve ostalo je uz pomoc. Ne znam sad tocno dijagnozu jer su ju puno puta mjenjali (doktori). A trebala bi popraviti 5 zuba i htjeli bi izbjeci narkozu. Sad je malena vadila 2 zuba uz narkozu i recimo da to ne zele ponoviti.
    Ne znaju kako ni na koji nacin to napraviti jer zive u malom mjestu gdje bas nema informacija a lokalni zubar se bojao pomoci iako je mala bila pod normabelom (mirna ali nije htjela otvoriti usta).
    Ima li tko rjesenje? Nije problem putovati gdje treba samo da se to rijesi.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I dobro dosle su informacije kako su to radili vasoj djeci i s cim im se moze olaksati.

andrij avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Moji su pod narkozom ... sve su im odjednom sredili i zasada je sve OK.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

a ako lijek treba djelovati neko vrijeme pa to znaci bar 2 dolaska a izmedu narkoza mora biti razmak od 6mjeseci?

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

U Zagrebu u Perkovčevoj ima zubna ambulanta za osobe s pp, prijateljica ide sa svojim sinom tamo i jako su zadovoljni, zubarka je strpljiva i jako pažljiva. Možda da se tamo probaju naručiti Tel: 01 4803 200

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nas zubar sebastianu radi tako da ga vrlo samouvjereno uzme, polegne na stolicu i sve uredno odradi rucno, ne upotrebljava nista sto drnda

objasnjavao nam je da klinci sa posebnim potrebama jednostavo prihvate situaciju ako im se dovoljno jasno presentira, on ima iskustva jer je godinama radio u bolnici i za sad smo popravili 3 zuba, jedan prednji slomljeni smo morali vaditi i sve bez narkoze

andrij avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    nas zubar sebastianu radi tako da ga vrlo samouvjereno uzme, polegne na stolicu i sve uredno odradi rucno, ne upotrebljava nista sto drnda

objasnjavao nam je da klinci sa posebnim potrebama jednostavo prihvate situaciju ako im se dovoljno jasno presentira, on ima iskustva jer je godinama radio u bolnici i za sad smo popravili 3 zuba, jedan prednji slomljeni smo morali vaditi i sve bez narkoze
    Da ako je dijete sposobno za shvatiti - dijete sa autizmom nema pojma io čemu mu govori zubar

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

zapisala sam Jukicevu i Perkovcevu pa cu im reci. Ako tko ima jos ideja, pozurite. Jer trebaju to rijesiti. I ovo dijete nije sposobno razumjeti sto mu se objasnjava pa ne znam kako bi to zubar izveo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj andrij prvotno napisa
    Citiraj stray_cat prvotno napisa

Da ako je dijete sposobno za shvatiti - dijete sa autizmom nema pojma io čemu mu govori zubar
    dijete sa autizmom itekako percipira sto mu se kaze samo sto mi nismo toga svjesni

previse sam se nacitala i nagledala ljudi koji su izasli van i koji su ispricali da sve stize do njih, samo nema povratne informacije i to je draga moja autizam

nadam se da pred svojim djetetom ne pricas kojesta jer oni vjeruj mi sve cuju i sve razumiju

moj klinac je autistican i dosli smo do faze da se cesto na njemu vidi da je informacija dosla do njega

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •