Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: kako deckici piske?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno kako deckici piske?

mislim stvarno glupo ptanje ali zanima me kako ste deckice ucili piskiti, na tutu ili stojecki? moj d. je poceo pokazivati interes za tutu, koja je btw zenska od starije seke, pa kako uvijek moramo paziti da mu ona stvar bude unutra (prema dolje) a i onda zapravo to ne izgleda jako prakticno, palo mi je pamet da je deckice vjerovatno prakticnije uciti da stojecki piske. mislim ako ga naucim sjedecki, kako ce onda piskiti u javnom wc-u i vani. ok, stvarno sam tudum za ovo podrucje, dajte malo preporuka...

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

piški sjedećki, tako smo naučili, jednom se popiškio stojeći i više neće. probam svako malo stojeći ali neide....

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sjedečki i bez problema je naučio piškiti stojećki kad smo vanka
    a kući piški sjedečki kao i tata

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

znaci to je sve svejedno? kako nam dodje? a postoji li neka razika izmedju zenske i muske tute?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa
    sjedečki i bez problema je naučio piškiti stojećki kad smo vanka
    a kući piški sjedečki kao i tata
    ovako i kod nas

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    znaci to je sve svejedno? kako nam dodje? a postoji li neka razika izmedju zenske i muske tute?
    hmm neznam meni je jedina razlika između tuta u boji/obliku i na šta sam pazila da ima ono ispred više
    ajme jesam objasnila uglavno dobio je tutu od chicca neki auto znači trebala bi biti "muška" tuta ali je onaj prednji dio bio prenizak i znalo
    mu je pobjeći van ako ne bi držao pišu

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

za decke je prakticnije da je to naprijed vislje
    iako je kod nase tute dosta nisko nije bilo problema, treba samo paziti da "dobro" sjedne
    K je brzo presao na piskenje u wc

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kod nas je ono naprijed isto visoko, premda je tuta roza.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja ne znam zašto muškarci uopće mokre stojećki? To mi je tako nehigijenski. Pošpricaju sve okolo. Ajd jasno mi je ako mokre negdje u prirodi da neće čučnuti, ali na WC bi zaista mogli sjesti kao svi kulturni ljudi. Kad im to spomeneš ko da si im u muškost zadro Ja bi Patrika najrađe naučila da lijepo sjedne na WC školjku, ali vidjet ćemo kako će tata tu odigrati svoju ulogu.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moji dečki piške stojećki, a ja baš nisam presretna zbog toga jer pošpricaju okolo, pa često treba počistiti za njima :/ ...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Baš sam htjela otvoriti ovakvu temu.
    Mali je skužio kako se piški stoječki i više ne želi sjesti. Sad imamo problema dok mu se kaka . Trebamo nagovarati da se sjedne.
    I meni nije jasno uopće zašto muški piške stoječki :/ .

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa
    Možda zato jer mogu?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    Citiraj Veki prvotno napisa
    Možda zato jer mogu?
    Koji su oni face, da bar mi možemo

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mališa je naučio piškiti u tutu i na wc (s malom daskicom), ali najsretniji je kad smo vani pa cilja u šahtu ili zalijeva cvijeće, ili kad u kadi cilja odvod
    prirodno mu je i jedno i drugo

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Ja ne znam zašto muškarci uopće mokre stojećki? To mi je tako nehigijenski. Pošpricaju sve okolo. Ajd jasno mi je ako mokre negdje u prirodi da neće čučnuti, ali na WC bi zaista mogli sjesti kao svi kulturni ljudi. Kad im to spomeneš ko da si im u muškost zadro Ja bi Patrika najrađe naučila da lijepo sjedne na WC školjku, ali vidjet ćemo kako će tata tu odigrati svoju ulogu.
    radila sam s kolegicom koja je mužu i trojici sinova zabranila pišati stojećki. meni je to oduvijek bilo, blago rečeno, čudno.
    muškarci pišaju stojećki, žene sjede. i to mi je normalno

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Dobro pitanje 8) baš me zanima kako će to kod nas ići!

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

J. je najprije naučio u tuti pa je prešao na školjku sa umetkom. Kad je vani piški stoječki bez problema.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I mi sjedimo. I veliki i mali.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

S. i MM piske stojeci :/ S. nikako nisam mogla naterati da sedne

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj snoopygirl prvotno napisa
    piški sjedećki, tako smo naučili, jednom se popiškio stojeći i više neće. probam svako malo stojeći ali neide....
    I kod nas ovako.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

stojeci i to u bide :/ .

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Do 2.5 godine iskljucivo sedecki, i to iskljucivo na tutu, a sad hoce ponekad i stojecki, ali nema sanse da se tako popiski u tutu.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Doma na WC-u (od prvog dana) sjedećki, vani - stojećki............jest da sad već i doma kojiput pokušava stojećki, ali kako još nije dosta visok to bude stvarno za krepat

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    mališa je naučio piškiti u tutu i na wc (s malom daskicom), ali najsretniji je kad smo vani pa cilja u šahtu ili zalijeva cvijeće, ili kad u kadi cilja odvod
    prirodno mu je i jedno i drugo
    E ovako i moj, pa još kad to radi polako da mu duže traje

kad piški na tuti, onda s rukom sam gura pišu dolje, da se mama ne naljuti kad zapiša pod.

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kod nas procedure,piški se u wc koji sad konačno dohvati(prije je bila mala klupica),ali kaka samo u nonu,i piški u nonu kad kaka!
    mene sekira jer ne želi sjesti na onaj nastavak,pa će do daljnjega kakat u nonu!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja ne kuzim bas to pisanje stojecki i nehigijenski mi je.
    Kad pomislim koliko ih samo ne pere ruke poslije A poslje se moras rukovati s njima...(govorim o velikim deckima,naravno )

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Navodno da se muškima bolje isprazni mjehur ako piške sjedečki (to smo pročitali negdje).
    MM kad je kod kuće onda piški sjedečki, a kad je negdje dalje (čitaj kad je wc nečist ili kad je vani), onda stoji.
    A sin smo učili svakako, na nonu, da sjedne na malu dasku ili da stoji. I stvarno se tako i ponaša, ovisno o situaciji. Rijetko traži nonu (ili ako mu je sila a netko od nas je na wc). A sjedi uglavnom kad je jako pospan ili jako zaigran (obavezno neku igračku ponese sa sobom, pa ne može držati pišu). A nekad baš insistira da stoji i piški i ljuti se ako ga pokušavamo posjesti. A vani uživa zapišavati gumu od auta ili neko drvo, rupu i sl.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Naucio je na tuti sjedecki, a vani je piskio stojecki.
    S vremenom je skuzio da je i doma lakse i brze stojecki pa je poceo prakticirati bez obzira sto mu ni tata ne pisa stojecki kod kuce vrticki utjecaj
    Jedine borbe je bilo s ucenjem "digni dasku, spusti dasku" ali i to je svladao :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i kod nas doma svi piske sjedecki ali kako u javnom wc-u ili vani deckice stavite da piske sjedecki? ja kcer onako dignem kao da mi sjedi u narucju, ali cini mi se da s deckicima to bas nije zgodno, dovoljno je kaj ih moras drzat, a onda jos moras usmjerit maloga prema dolje? kak to radite vi koje uopce niste ucile piskit stojecki?

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam dečkima kupila one DM vlažne krpice tak da mogu svako malo počistiti wc Prvo sam MMa istrenirala a sad se i malac uči.

Inače - iako je Patrik još uvijek u peleni, piškiti negdje izvan želi jedino ako je u pitanju wc, i to tako da stoji na dasci i "gađa" sredinu 8) Meni je to ok. Dečki uglavnom piške stoječki i nisam ni probala ga učiti drukčije. Ako sam poželi, onda dobro. Mama mi je dala savjet da najbolje dečki svladaju samostalno piškenje ako idu s tatom. Pa smo se dogovorili da ćemo i vani "zalijevati travicu isl".

Imala sam svojevremeno dečka koji je piškio sjedećki. Mislim, meni to uopće nije bilo fora, čak dapače, išao mi je poprilično na živce.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kuci sjedi na tuti, vani stojecki (na pocetku smo cucali vani, morali skinuti hlace, carape i cipele, sva sreca da smo sada savladali tehniku stajanja!)

zgembo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da piskiti sjedecki je bolje za muskarce jer im se jedino na taj nacin isprazni u potpunosti mokraćna cijev
    a zasto oboljevaju od prostate- pa kazu bas zbog tog mokrenja stojeci
    znam primjer oca od jedne moje prijateljice kojem su dijagnosticirali kamenac svugdje negdje, prostata.... i mali milion nakih upala mokracnog sisitema i doktor mu preporučio da mokri sjedeći i opa za 2 mjeseca bez terapije nigdje nicega
    pa vi vidite
    ja svog namjeravam uciti da piski sjedeci a i MM uvijek kad je kod kuce sjedi i od kako sam mu to ispricala kaze da ima puno manju potrebu za stalnim odlascima u WC

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Koji su oni face, da bar mi možemo Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing
    Je, a ja sam na svoje oči vidjela jednu babu od kojih 70-tak kak piša stojećki. Zadigla kiklju (ljeto je bilo), gaća 0 bodova i olakšala se žena. Pa si ti misli.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

U kadi stojeci, a van kade na tuti naravno sjedacke. Prsticom gura pimpeka dole i vice down..

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

B - Naučio na kahlicu (koja je dosta povišena odnaprijed) sjedečki, ali je vrlo brzo prešao na WC stoječki (gledao tatu).
    F - Pokazuje volju za na stoječki, jer naravno vidi buraza (samo kaj još ne može spojiti potrebu i radnju).

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

evo sad sam vec pomalo skuzila kak to ide kod deckica, malisanac piski na tuti i na wc-u isto ovako gura dole pimpaca da ne posprica okolo (tko bi reko da tako brzo skuze), a kad krenemo bez pelene i van, onda cu ga jednostavno staviti da stoji.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj klu. prvotno napisa
    Koji su oni face, da bar mi možemo Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing
    Je, a ja sam na svoje oči vidjela jednu babu od kojih 70-tak kak piša stojećki. Zadigla kiklju (ljeto je bilo), gaća 0 bodova i olakšala se žena. Pa si ti misli.
    Pa to je prije na selu bilo normalno. Tko bi dizao sve one silne podsuknje i cijelu nošnju da se sjedne na wc ( ako su ih imali). Malo podigneš, raširiš noge i to je to. Najnormalnije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •