Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: crveni krugovi po nogama

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno crveni krugovi po nogama

Malenoj su se po nogicama, ali samo stopala (od zgloba na niže), pojavile prvo crvene fleke koje su se nakon cca 24h ili manje pretvorile u crvene krugove.
    Naravno, drugi dan joj se proširilo na bedra i samo bedra s prednje strane!!!!!!
    Bili mi kod dokice, pa na Kantridi - kažu urtikarija. No dokica je danas gledala i po njoj to više nije urtikarija nego nešto drugo (rekla je što, ali sam jako loša u pamćenju tih medicinskih izraza - "hom" nešto dugačko).
    (slikala joj je nogice mobitelom - to mi nije bio dobar znak).
    I doktor s Kantiride koji je tvrdio da je urtikarija, rekao je da je neuobičajeno da je tako lokalizirano.
    Ima li netko sličnih iskustava?

meliss@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da nije rekao HENOCH SCHONLEIN PURPURA?

...mi smo to imali, pa ako je to, javit cu se,

, da ne bude!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Malo sam progooglala i vidjela svakakvih ružnih slika. To nije to - barem se nadam a i nije mi ostalo u uhu da je dokica to rekla.
    Evo sad se naspavala i nema više nikakvih tragova, tj ima ali su jako su posvijetlili. Možda prolazi! Ako se opet vrati slikat ću i staviti na net. U pondeljak idemo opet do dokice, javit ću rezultate!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Samo da izvjestim, nakon 5 dana krugovi (prstenovi) su nestali. Kupili joj novu obuću, veći broj, i to sandalice da nogica ipak više diše i za sad sve 5. Samo da tako i ostane - konkretni uzrok nažalost neotkriven!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Da je nije nešto pikalo, neka buba? Andrija je slično imao prije cca 2 tjedna, i lani u isto ovo vrijeme. Lani smo išli pedijatru, jer je isto tako bilo jedan dan samo dio nogu, sutra ostatak nogu, i više ništa.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim da ju ništa nije ubolo, vidjeo bi se ubod. Ovo je bilo prsten na prstenu, stvarno je ružno izgledalo.
    Ja se nadam da je uzrok uznojene nogice, u malo maloj tenisici + predebele čarape koje je nosila iz nužde i nedostatka boljeg, jer nam je krepala perilica!
    Pratit ćemo dalje što se zbiva i vidjeti.
    Al da je zbunila nekoliko pedijatara, jest!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A da još provjerite krvnu sliku da nije bio krpelj?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj ajam prvotno napisa
    .....
    Ja se nadam da je uzrok uznojene nogice, u malo maloj tenisici + predebele čarape koje je nosila iz nužde i nedostatka boljeg, jer nam je krepala perilica!
    šta bi se od uznojenih nogica proširilo do bedara?

moja noa kada dobije urtikariju bude joj tako,malo na nogama,pa to nestane,pa se pojavi na rukama,pa tako sve redom.
    prošla urtikarija trajala je tako 5 dana.rekla dr.da treba nekoliko dana da se organizam skroz očisti od toka šta joj je naškodilo.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

[quote="la11]

[quote]

To je i meni bilo čudno!
    No vjerujem (bolje rečeno tješim se) da je bio splet okolnosti.
    Provjerit ćemo joj krvnu sliku i pratiti dalje stanje i naravno nadati se najboljem!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

[quote="ajam"][quote="la11]

To je i meni bilo čudno!
    No vjerujem (bolje rečeno tješim se) da je bio splet okolnosti.
    Provjerit ćemo joj krvnu sliku i pratiti dalje stanje i naravno nadati se najboljem!
    moja stara je prije 2 god slučajno otrgnula krpelja i sva se osula sa crvenim krugovima. stvarno prvjerite za krpelja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •