Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Hranjenje noću (?)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Hranjenje noću (?)

Moja curica ima 6 mj. Spada u onu skupinu beba koje se ne izražavaju plakanjem već nervoznim "šprintanjem" (ili u rijeđem slučaju mlatara rukicama), gunđa, brunda.
    Noću bi mi se uglavnom jednom probudila (teoretski vrijeme za papanje jer je bi prošlo nekih 4 sata), ja bi ju automatski digla i nahranila.

E sad; ona je neki dan prospavala noć, a kada se probudila u običajeno vrijeme (oko 7), mislila sam da će biti gladna kao zvijer, ali na moje iznenađenje, ona nije pokazivala nikave znakove gladi, pa je jela malo kasnije, kao i uobičajejeno.
    KAKO DJECA PRESTJU JESTI NOĆU? - DA LI IM JE POTRBNA NAŠA "POMOĆ"?

Logično bi mi bilo:
    Ako traži jesti, ako je gladna - daj joj, a ako ne traži nemoj ju trpati, ali kad moje dijete ne zna tražiti jesti ...

Noćas se probudila i nisam ju digla da ju nahranim. Htjela sam ju pustiti da vidim hoće li počet gunđat ili bilo što, što bi mi moglo ukazati na glad, ali ništa...
    Ona je budna čekala mamu.. ... pa se okrenula na trbuh... pa bi se digla u klečeći položaj i pogledala bi me ovako :/ kao da si misli: "A valjda još nije vrijeme. Mama (valjda) zna... " , pa bi joj pala glava od pospanosti. Mirna minuticu, dvije, pa opet na koljena, digne glavu, isiti pogled... čeka... I ponovo, i ponovo... (Svaki put sam mislila da je zadnji, ali ...)
    To je trajalo SAT I POL!!!
    (Ima li netko bić da se kaznim??)

...SVE TO JER MI NEKA BUBA ZUJI DA JU JA MOŽDA NOĆU ŠOPAM BESPOTREBNO, A ONA POSLUŠNA, JEDE.
    JEDE LI ONA MOŽDA IZ NAVIKE??

:?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: Hranjenje noću (?)

Citiraj novamama prvotno napisa
    Moja curica ima 6 mj. Spada u onu skupinu beba koje se ne izražavaju plakanjem već nervoznim "šprintanjem" (ili u rijeđem slučaju mlatara rukicama), gunđa, brunda.
    Noću bi mi se uglavnom jednom probudila (teoretski vrijeme za papanje jer je bi prošlo nekih 4 sata), ja bi ju automatski digla i nahranila.

E sad; ona je neki dan prospavala noć, a kada se probudila u običajeno vrijeme (oko 7), mislila sam da će biti gladna kao zvijer, ali na moje iznenađenje, ona nije pokazivala nikave znakove gladi, pa je jela malo kasnije, kao i uobičajejeno.
    KAKO DJECA PRESTJU JESTI NOĆU? - DA LI IM JE POTRBNA NAŠA "POMOĆ"?

Logično bi mi bilo:
    Ako traži jesti, ako je gladna - daj joj, a ako ne traži nemoj ju trpati, ali kad moje dijete ne zna tražiti jesti ...

Noćas se probudila i nisam ju digla da ju nahranim. Htjela sam ju pustiti da vidim hoće li počet gunđat ili bilo što, što bi mi moglo ukazati na glad, ali ništa...
    Ona je budna čekala mamu.. ... pa se okrenula na trbuh... pa bi se digla u klečeći položaj i pogledala bi me ovako :/ kao da si misli: "A valjda još nije vrijeme. Mama (valjda) zna... " , pa bi joj pala glava od pospanosti. Mirna minuticu, dvije, pa opet na koljena, digne glavu, isiti pogled... čeka... I ponovo, i ponovo... (Svaki put sam mislila da je zadnji, ali ...)
    To je trajalo SAT I POL!!!
    (Ima li netko bić da se kaznim??)

...SVE TO JER MI NEKA BUBA ZUJI DA JU JA MOŽDA NOĆU ŠOPAM BESPOTREBNO, A ONA POSLUŠNA, JEDE.
    JEDE LI ONA MOŽDA IZ NAVIKE??

:?

P.S. Ma par puta je zaplakala, ali u iznimnim situacijama: kad se jako prestrašila i par puta kad se povrijedila (zagrizla nešto pre jako). Imam, ima ona osjećaj boli.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam prije navijala mobitel da joj dam jesti (u strahu od zastoja mlijeka) iako bih je jedva iščupala iz sna. Sad je pustim na miru, jede oko 20h, a probudi se oko 2h, također nikad ne plače nego se meškolji, zuji okolo i čeka da se ja probudim. Uvijek odmah prihvati cicu, nekad djeluje gladna ko vuk i pojede obje, a nekad posisa 3-4 minute i opet zaspi od jutra.
    Ako se kojiput probudi tek oko 3.30, kasnije oko 7h uopće neće jesti, malo onjuši i ostavi, pa navali za sat vremena.

Nemoj malenu dizati na "službeno hranjenje", nego joj ležećki ponudi kad se probudi (ako se jako ne razbudi vjerojatno je da će prije ponovo zaspati), ja je ne bih promatrala sat i pol nagađajući jel' gladna ili nije.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Ja sam prije navijala mobitel da joj dam jesti (u strahu od zastoja mlijeka) iako bih je jedva iščupala iz sna. Sad je pustim na miru, jede oko 20h, a probudi se oko 2h, također nikad ne plače nego se meškolji, zuji okolo i čeka da se ja probudim. Uvijek odmah prihvati cicu, nekad djeluje gladna ko vuk i pojede obje, a nekad posisa 3-4 minute i opet zaspi od jutra.
    Ako se kojiput probudi tek oko 3.30, kasnije oko 7h uopće neće jesti, malo onjuši i ostavi, pa navali za sat vremena.

Nemoj malenu dizati na "službeno hranjenje", nego joj ležećki ponudi kad se probudi (ako se jako ne razbudi vjerojatno je da će prije ponovo zaspati), ja je ne bih promatrala sat i pol nagađajući jel' gladna ili nije.
    Hvala!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moja curica ima 9,5 mjeseci i uredno se noću budi na cicanje.
    Nekada jednom, nekada i 5 puta. E sada u tih 5 puta ne vjerujem da je svaki out gladna. Ali cica.
    Moj stariji sin je noću cicao dok god nije prestao cicati a to je bilo s dvoje godine, tak da....Da li je bio gladan čisto sumnjam, više se mazio.
    Ali ovako male bebe mislim da ne bi trebalo odvikavati od noćnog cicanja. Ja vjerujem da su još gladni po noći ako se bude, pogotovo ako su na sisi.
    Doduše, nisam baš skužila da li tvoja cica ili...?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    E da, Iva spava s nama tako da kada ju čujem (ne plaće samo se meškolji u snu) samo joj dam cicu i spava dalje čim pocica. Ponekada ja čak zaspim prije nje i ni nju ni Janka nisam nikada dizala na hranjenje po noć...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Moja curica ima 9,5 mjeseci i uredno se noću budi na cicanje.
    Nekada jednom, nekada i 5 puta. E sada u tih 5 puta ne vjerujem da je svaki out gladna. Ali cica.
    Moj stariji sin je noću cicao dok god nije prestao cicati a to je bilo s dvoje godine, tak da....Da li je bio gladan čisto sumnjam, više se mazio.
    Ali ovako male bebe mislim da ne bi trebalo odvikavati od noćnog cicanja. Ja vjerujem da su još gladni po noći ako se bude, pogotovo ako su na sisi.
    Doduše, nisam baš skužila da li tvoja cica ili...?
    Ne, ne dojim ju više. Ono što mi je ostalo u tragovima izdojim i dam na bocu. Ostalo adaptirano na bocu.
    Noću spava od uvijek u svom krevetiću (kao mala, preko dana na otvorenom kauču).

Nije mazilica, šmrc... (Nisam ju naučila da to bude..? :?
    ili možda tatini geni..? :/ ) )
    Stalno i stalno ju

...a ja tako poželim da ona više...

Novamama = mama maza,
    novabeba = beba cooool 8)

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Gita je prestala jesti noću sa oko 6 mjeseci, nakon 12 je ponovno počela, pa za 3 mjeseca opet prestala. Sada je stara 22 mjeseca i vrlo rijetko joj se dogodi da noću jede. Ali ako traži, naravno da joj dam.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj gitulja prvotno napisa
    Gita je prestala jesti noću sa oko 6 mjeseci, nakon 12 je ponovno počela, pa za 3 mjeseca opet prestala. Sada je stara 22 mjeseca i vrlo rijetko joj se dogodi da noću jede. Ali ako traži, naravno da joj dam.
    Hm, zanimljivo... Hvala!
    I tvoje iskustvo uzet ću si za primjer/podsjetnik.
    Što znači: ako se probudi ustat ću se i napraviti joj mlijekić, pa ako se vratim, ona spava - nema veze, a ako hoće neka papa.
    Čudo bi bilo kad bi odbila. Ona je mali buckić i ponekad se upitam da li joj se pokvario limitator jer ona za sada,čini mi se, ne poznaje pojam: "Ne mogu više"

Hvalaa!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

ali kad moje dijete ne zna tražiti jesti ...
    Ja bih ovo prokomentarisala. Veruj svom detetu, itekako znaju da traže, samo svako ima svoj način. Ne znam za veštačko mleko, ali mene nikad ne bi grizla savest kada bih je nahranila (podojila). Njoj je to i hrana i uteha i maženje.
    A ni Nađa nikad noću nije plakala, nikad se ne bi do kraja ni razbudila ali bi se toliko mlatarala u polusnu, vrtela, ustajala da je jedino logično bilo podojiti je i nastavila bi mirno da spava a i ja sa njom.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Novamama, moja curica (2,5 mjeseca) jede navečer zadnji put u 22 h, prvo sljedeće buđenje je sad u 7 h. Probudi me tako da počne stenjat i gurat rukice u usta, ako ne dobije jesti, zaplače. Sljedeće hranjenje nakon toga bude oko 10 ili 11 h. Dogodi se onda da opet traži u 13 i u 14. Onda opet ima malo dužu pauzu od tipa 4 h. Od početka je na adaptiranom - dojenje nam, na žalost, nije uspjelo. Ja ju ne budim noću nego joj dajem kada traži, iskreno, strah me je da ne bude pretila od adaptiranog plus ona jako čvrsto zaspe (imamo grčeve navečer pa bude iscrpljena) pa mu ju je žao buditi, a ne vidim potrebe. Dobila je u 2 mjeseca 2 kg i pedijatrica je zadovoljna njenim napretkom. Negdje sam čitala da se i za bebe koje ne jedu mamino mlijeko da bi i njih trebalo pustiti da si same rasporede svoje obroke. Imaš na mamamaibebama podforum o prehrani adaptiranim, pitaj i tamo, s obzirom da tvoja djevojčica papa i mamino blijeko i adaptirano, možda ti budu mogle pomoći. S druge strane, moja sestra je imala bebicu koja je jako loše napredovala težinski (na kraju je ustanovljen motorički problem koji je tome bio uzrok) i ona je malu hranila isto kombinacijom izdojenog mlijeka i adaptiranim i budila ju je noću. Mislim da je ključ u tome napreduje li bebica težinski. Pitaj svoju pedijatricu isto za savjet na kontroli.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, da, i meni se čini da bi moja bebica isto mogla uvijek poslušno papati, tj. uvijek bi mogla dudati, ali ako nije gladna - ne vuče.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sebastian ima 4 i gotovo svaku noc i dalje tu i tamo cica. kako smo vec uigrani prikopca se u polusnu i samo spavamo dalje

znam da se matsova stara hvalila kak je ona matsa ko malog navecer u 7 strpala u krevetac i tek u 8 ujutro bi ga pogledala

zanimljiv je i detalj da je nakon poroda sletio na 2,200 i zivo me zanima kako je uopce prezivio mamin raspored

Datum pristupanja
    Mar 2007

Citiraj vissnja prvotno napisa
    ali kad moje dijete ne zna tražiti jesti ...
    Ja bih ovo prokomentarisala. Veruj svom detetu, itekako znaju da traže, samo svako ima svoj način. Ne znam za veštačko mleko, ali mene nikad ne bi grizla savest kada bih je nahranila (podojila). Njoj je to i hrana i uteha i maženje.
    A ni Nađa nikad noću nije plakala, nikad se ne bi do kraja ni razbudila ali bi se toliko mlatarala u polusnu, vrtela, ustajala da je jedino logično bilo podojiti je i nastavila bi mirno da spava a i ja sa njom.
    ...Hvala i tebi na odgovoru..
    Jedna mi je prijateljica koja ima dijete od 10mj. rekla da mi je mala predebela (sad ima cca 6 i po mj., 9,5kg, 70cm) i da bi joj trebala smanjiti porcije (što jasno nisam), te da ju prestanem hraniti po noći (ni taj prijedlog mi se nije svidio, ali buba koja u uhu zuji, natjerala me da se upitam da li ja dijete šopam beveze). Doktorica kaže da je beba OK, da nije predebela. Bo.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

novamama moj miha je dojio prva tri mjeseca i od onda je na adaptiranom. noću je jeo negdje do 13 mjeseci. on je taj obrok sam izbacio tako što se budio sve kasnije i kasnije, neko vrijeme u dva pa u tri i onda odjednom u šest. još uvijek pije bočicu negdje u to vrijeme i to mu je sada ostao još jedan jedini obrok te vrste.

mislim da je tvoja curica još premala da joj ukidaš noćni obrok, pogotovo ako ga ona sama traži.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    novamama moj miha je dojio prva tri mjeseca i od onda je na adaptiranom. noću je jeo negdje do 13 mjeseci. on je taj obrok sam izbacio tako što se budio sve kasnije i kasnije, neko vrijeme u dva pa u tri i onda odjednom u šest. još uvijek pije bočicu negdje u to vrijeme i to mu je sada ostao još jedan jedini obrok te vrste.

mislim da je tvoja curica još premala da joj ukidaš noćni obrok, pogotovo ako ga ona sama traži.
    Hvala!! :D
    Pustit ću ju neka papa do kad bude prihvaćala

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Moja E. ima 10mj. i jos ciki po noci.Ali opet mi se cini da je to neka navika i da zeli biti blizu.Nadojim je i dam bocu,ali ona se opet budi i uzima siku.Umiri se i zaspe,cim je odvojim od sebe,ona se probudi.

Datum pristupanja
    Dec 2006

moja mala mrva prestala je jesti nekih zadnjih 10-tak dana, sa budenja po noci 4-5 puta postepeno smo se dizali 3, pa 2 i 1 po noci, s tim da prije toga nije vise papala po noci onako kako je znala, imala sam ?????, da bi onda povukla par gutljaja i maknula glavu i nastavila spavati. sada joj napravim caj i ako zatrazi dam joj malo caja jer povuce isto par gutljaja i to je to. sada spava cijelu noc, s time da joj je zadnji obrok oko pola 9 i ne trazi uopce do jutra do nekih 10 sati, cim bi joj davala prije jer mi je bilo nekako logicno da je gladna ona bi se rasplakala i micala glavu. ne znam da li ti to bar nesto znaci, ali opet svaka beba je dgrugacija.

Datum pristupanja
    Dec 2006

moja mala mrva prestala je jesti nekih zadnjih 10-tak dana, sa budenja po noci 4-5 puta postepeno smo se dizali 3, pa 2 i 1 po noci, s tim da prije toga nije vise papala po noci onako kako je znala, imala sam ?????, da bi onda povukla par gutljaja i maknula glavu i nastavila spavati. sada joj napravim caj i ako zatrazi dam joj malo caja jer povuce isto par gutljaja i to je to. sada spava cijelu noc, s time da joj je zadnji obrok oko pola 9 i ne trazi uopce do jutra do nekih 10 sati, cim bi joj davala prije jer mi je bilo nekako logicno da je gladna ona bi se rasplakala i micala glavu. ne znam da li ti to bar nesto znaci, ali opet svaka beba je dgrugacija.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj malac zadnje 3 noci vise ne trazi jesti oko 5 kao do sad vec oko 8. Koliko mi to odgovara toliko i ne jer dosad, kad je jeo u 5 spavao je dalje, a sad pojede u 8 i zeljan je samo igre.
    Jedino sto jos uvijek jede oko ponoci.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moja cura je prestala jesti po noci sa nekih 6-7 tjedana (poklopilo se sa prelaskom na adaptirano), kad je prvi put prespavala od cca 23 do 6 ujutro. Kasnije se to produzivalo, pa bi sa nekih 2mj spavala i do 9 ujutro, a kasnije jos i dulje.

Ali zato kada se probudila, ajme, odmah je zatrazila jesti, jasno i glasno.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Jeca prvotno napisa
    evo mog pitanja.Marija ima skoro 8 meseci i pocela se buditi nocu i sisati cesce nego ranije.Mislila sam da treba da smanjuje to ali... :? Pocela je jesti i kasice pa mi opet nije jasno.evo budna je i odo
    Citiraj MGrubi prvotno napisa
    zubići
    boli ju i svrbi, a mlijeko dijeluje ko anestetik i smiruje svrbež

probala sam na ubodu komarca, isti sekund je prestao svrbež

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dal nečije isključivo dojeno dijete prespava cijelu noć?
    Moja se budi 100 puta, više zbog maženja nego zbog gladi (možda zato što spava s nama u krevetu pa joj cijelo vrijeme mirišem?)
    Meni to nije poblem jer i onako zaspim čim se ona priključi ali me baš zanima kako je kod ostalih.
    prijateljica je neki dan pogodila u sridu kad me usporedila s kikirikijem...kaže ona: da je tebi non stop kikiriki na stolu pred tobom i ti bi stalno grickala.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mene isto to zanima!mi smo već i na dohrani neko vrijeme,ali još nisam uspjela 4 h odspavati u komadu od noćnog dojenja.ima li dojenih beba koje spavaju noću?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    prijateljica je neki dan pogodila u sridu kad me usporedila s kikirikijem...kaže ona: da je tebi non stop kikiriki na stolu pred tobom i ti bi stalno grickala.
    dobro kaže prijateljica. i ja sam kikiriki.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja se budi 100 puta, više zbog maženja nego zbog gladi (možda zato što spava s nama u krevetu pa joj cijelo vrijeme mirišem?)
    Meni to nije poblem jer i onako zaspim čim se ona priključi ali me baš zanima kako je kod ostalih.
    M je sada star 5 i pol mjeseci, samo doji i prespava cijelu noć. Navečer sisa oko pola 9 i budi se tek oko 6 ujutro! Ima dudu s kojom zaspi, ako ne zaspi dok sisa!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

dal nečije isključivo dojeno dijete prespava cijelu noć?:
    sta ti znaci "cijelu noc"?

moj spava cijeeeeeeeeelu noc 10-12 sati s tim da sise po par puta

pojede i okrene se na drugu stranu i nastavi spavat.

jednom sam primjetila da je jeo tek nakon 6 sati :shock: ali dugo nije tako otega. inace nemam pojma svako koliko jede, taj put san slucajno skuzila, isto spava s nama. i nista nam se nije promjenilo ni nakon dohrane. jednostavno je tako.

od prijateljice mali je dojen i ona kaze da spava po noci oko 6-8 sati u komadu bez dojenja. valjda ovisi od djeteta do djeteta.

a sta bi ti tila? da cujes kako nekod dite spava cilu noc pa da te ubije u pojam kako tvoje ne spava?

aj no kikirirki ... ovaj sikiriki

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hej! pa i ja sam kikiriki! moja beba ima 2 i po mjeseca (dojimo se) i spavamo svi skupa. ima noci kada se uopce ne budi, odspava u komadu od ponoci do 7 ujutro (sve su cesce!), ali ponekad jede i dva do tri puta nocu... neku noc nije odustajao i trazio je non stop - cicu, paznju, mazenje... cini mi da pravila nema...

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hej! pa i ja sam kikiriki! moja beba ima 2 i po mjeseca (dojimo se) i spavamo svi skupa. ima noci kada se uopce ne budi, odspava u komadu od ponoci do 7 ujutro (sve su cesce!), ali ponekad jede i dva do tri puta nocu... neku noc nije odustajao i trazio je non stop - cicu, paznju, mazenje... cini mi da pravila nema...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

moj mali je sa mjesec i pol prespavao cijelu noć,od 10 do 8 ujutro. To je trajalo dok nije navršio 8 mjeseci,sad se budi minimalno 5 puta u noći i traži siku. Ja sam ko zombi,nisam naučena na to. Isto samo dojimo nema bočice.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj sin je sad tri mjeseca. Mi se kupamo oko pola 9 navečer. Oblačenje, maženje, dojenje. Spava sigurno u pola 10. Onda traži oko pola 1 u noći (ja si pogledam Zvjezdane staze ) onda oko pola 4 pa u 6 pa u 7 ili 8. Obično se tad pokaka pa ga presvučem. Onda spava do 10 i onda tek "počinje dan". Dosta aktivnosti za noć, ha?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

sto se budjenja i spavanja tce, pogledajte ove teme
    prv dio
    drugi dio

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    dobro kaže prijateljica. i ja sam kikiriki.
    svi smo mi kikiriki

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Samo da vas malo ohrabrimo. Imamo skoro 10 mjeseci i još uvijek cicamo ciiijjjeeeeelllleeee nooooooćiiiii!
    Problem je jedino u tome što ja već dva mjeseca radim, pa pod kraj radnog vremena jedva gledam. Ali eto!!! Volimo se mazimo se ciiiiiicaaaamoooooo! :D :D

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo, nakon 26mjeseci, Lea izdrzi bez sisanja do 6 ujutro. skoro svaku vecer. skoro. 8)

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Moj malac zadnje 3 noci vise ne trazi jesti oko 5 kao do sad vec oko 8. Koliko mi to odgovara toliko i ne jer dosad, kad je jeo u 5 spavao je dalje, a sad pojede u 8 i zeljan je samo igre.
    Jedino sto jos uvijek jede oko ponoci.
    Evo, ovo sam napisala prije nepunih mjesec dana a situacija se vec promjenila. Sad jede u 9 navecer i onda ponovno tek u 9 ujutro. S tim da ujutro ni ne trazi, al kad mu ponudim pojede sve. Al kad vidi da pripremam kasicu, e to je onda pravo veselje...

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moj je na adaptiranom
    ima 2mj.
    izdrži od 22h do 5-6....
    s tim da se uzmeškolji oko 3, dam mu dudu i nastavi spavati. a preko dana jede svaka 4h

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nije se ni Oskar nikad budio s plačem. Problem je bio ako ja ne bih dovoljno brzo primijetila njegovo meškoljenje; tad bi se potpuno razbudio i tražio igru slijedeća 2-3 sata. Desilo se par puta. Sada je super jer si zna sam uzet cicu, popne se na mene ako ne može doseći, skida grudnjak, sve je savladao!

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moja malena se već tjednima ne budi po noći. Dogodi se da ju nešto probudi pa ju "začepim" s cicom , ali rijetko.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Elinor prvotno napisa
    skida grudnjak
    napredno dijete, mm je to savladao tek sa 26

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cuckalica prvotno napisa
    Citiraj Elinor prvotno napisa