Citiraj znatizeljna prvotno napisa
Ja sam par puta naručila od njih i više ne mislim. Treba im jako puno da stignu, a veliku većinu stvari ni nemaju, ali to neće reći kad radite narudžbu.
Prvi put sam naručila par majica i jednu vestu. Nakon mjesec dana došle majice ( i to ne sve), veste nema. Nakon 2 mjeseca došao ostatak majica, a veste još nema. Zvala sam tamo da ih pitam što je sa vestom, gdje mi je jedna od operaterki rekla:
Ta je narudžba otkazana.
Ja: Pa tko ju je otkazao?! (odmah mi je pao na pamet MM)
Ona: Računalo ju je otkazalo.
Ja: Pa bilo bi zgodno da je računalo i meni javilo kako je otkazalo moju narudžbu.

Uglavnom, baš loše. Sva roba što sam vidjela je nekvalitetna, čudne su veličine, jedna mi se tunika odmah podrapala, a bilo je prekasno da je zamijenim, ali moram naglasiti da sam ja naručivala samo robu za velike.
Isto, sporost nevjerojatna...prođe mjesec dana dok narudžba ne stigne (i iz Amerike mi je prije stizao nego iz njihovog skladišta u Francuskoj), pa još mjesec dana da zamjenim robu ukoliko nisam zadovoljna materijalom (a često nisam) ili veličinom (koju gotovo uvijek zaribam, strašno neke čudne veličine)....mjesec po mjesec i prođe sezona...

Isto tako, slažem se, nemaju puno toga jer se svi europljani razgrabe prije nas...tako da je to jedan veliki fejk...(barem što se mene tiče!!!)